eşin geliyormuş gözün aydın .Selam kızlar...Gelemiyorum..izne ayrılacağım 2 gün sonra annem geldi eşim de gelecek termal tatile gideceğiz inşallah..geçmişe dönemedim.Umarım herkes iyidir...
Benim kilo durumlarım hala yavaş..Dr haftada 3 gün gün aşırı akşam sadece salata ayran verdi ..bakalım bir de vücudu şaşırtalım dedi...ne pis bir metom var beee
Hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın..
zeze nerlerdesin . iyi misin .Şimdiden iyi tatiller canım gözün aydın esin de geliyor termalde varsa saunaya da gir tavsiye ederim ter atmak hem vücuda hem de kilo vermeye iyi geliyor diyebilirim
olsun canım . iyi gidiyorsun . arada olur . yola devam . aynı devam et .Sabah kahvaltısı
İki yumurta haşlama
Yarım salatalık
Yarım domates
Azıcık fındık ceviz karışımı hespi kırıktır o nedenle azdı
Bir dilim kızarmış ekmek
Çay
Dayanadm şuan bisküvileri yerim kan şekerim oynamış kızlar yemek istemedim ama sanki biri zorla yedirdi böyle şeyler yapmazdm ama neyse detox suyu yaptım belki beni tutar günler bünyemi bozdu o
Sağolasın canım vall moralimde bozuldu psikolojimde kızdan dolayı ama iyiye gidiyoruz kabuklandı dökülmeye başlıyor gibi kremleri siremeye devam ediyorum bakalım bugün hiç uyumadı uyutuyorum on dk yatmıyor uyanıyor dişleri sorunlu herhalde diâ çıkarıyorolsun canım . iyi gidiyorsun . arada olur . yola devam . aynı devam et .
Canım iyiyim çocuklarla evdeyimzeze nerlerdesin . iyi misin .
göremedim seni.
gezip gördüklerin değil yiyip içtiklerini anlat . hiç menu anlatmıyon bu aralar .
Canım 62 çok değil şuan daha çok azimle şarıl ver bir şekilde kendini hırslandır moralini bozmadan şarıl diyetine akşam en son kaç gibi bırakıyorsun yemeyi en son yediğin ne oluyorÇocukluk arkadaşımla görüştüm geçen gün aynı zamanda en yakın arkadaşım normalde o 57 58 olurdu ben 56 55
2 senedir görmüyordum 9 aylık bebeği var 52 kilo olmus 55 le hamile kalmıştım demez mi ben şok ben 62 o 52 tam bi faciaaa moralim çok bozuldu
Canim çok yediğim bisey yok aslında menülerim yazdığım gibi porsiyonlar da fazla degil metobolizma çok yavaş bu ara verdim verdim yoksa daha fazla azimli olamam inan aksam 6 ila en fazla 7 arası oluyor yemek yememiz 7 yi bulmuyor bile daha sonra da pek bisey yemiyorum bazen bir iki kuruyemiş veya kuru üzüm o da her zaman degilCanım 62 çok değil şuan daha çok azimle şarıl ver bir şekilde kendini hırslandır moralini bozmadan şarıl diyetine akşam en son kaç gibi bırakıyorsun yemeyi en son yediğin ne oluyor
Ayrıca günlük 800 900 kalori aradı alıyorum 1000 i bile bulmuyor çoğu zamanCanım 62 çok değil şuan daha çok azimle şarıl ver bir şekilde kendini hırslandır moralini bozmadan şarıl diyetine akşam en son kaç gibi bırakıyorsun yemeyi en son yediğin ne oluyor
Aldığım kalori az gibi ama canım kendini öyle iyi hissediyorsan sorun yok ama azda olsa veriyorsun herkes gibi 1 kilo vermeyi kendinde bekleme yaptığının tersi birşeyler deneAyrıca günlük 800 900 kalori aradı alıyorum 1000 i bile bulmuyor çoğu zaman
Canım mesela benim 1800 kalori altında beslenmem sütümü etkilermiş diyetisyenler öyle diyor yediklerimi baya azalttım ama kaynanam akşam yemeğine çağırmasa aslında dikkat ediyordum da zorla yediriyor anlamıyor yine cagırduama kız uyumazsa gelirim dedim bugün hiç uyumadı dedim am kızda şimdi uyudu birkaç saat uyanmazsa gitmem inşallah uyanmazAyrıca günlük 800 900 kalori aradı alıyorum 1000 i bile bulmuyor çoğu zaman
Ben de etrafıma bakıyorum herkes çok zayıf geliyor algıda mı seçiciyim neyimÇocukluk arkadaşımla görüştüm geçen gün aynı zamanda en yakın arkadaşım normalde o 57 58 olurdu ben 56 55
2 senedir görmüyordum 9 aylık bebeği var 52 kilo olmus 55 le hamile kalmıştım demez mi ben şok ben 62 o 52 tam bi faciaaa moralim çok bozuldu
Aynen algıda secicilik o canim sadece zayıflar dikkatini çekiyorBen de etrafıma bakıyorum herkes çok zayıf geliyor algıda mı seçiciyim neyim
Zayıflamazsam habire yicem belki öyle zayıflarımAldığım kalori az gibi ama canım kendini öyle iyi hissediyorsan sorun yok ama azda olsa veriyorsun herkes gibi 1 kilo vermeyi kendinde bekleme yaptığının tersi birşeyler dene
Habire yiyen biri olarak hiç tavsiye etmiyorumZayıflamazsam habire yicem belki öyle zayıflarım
Az yiyip veremezsem bari yerim de veremiyorum derim şakası bi yana merak ediyorum 13 şubatta kaç kilo olcamHabire yiyen biri olarak hiç tavsiye etmiyorum
Am sende bu versin tavsiye etmiyorum diyorsun amma :))Habire yiyen biri olarak hiç tavsiye etmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?