Ay çok severim hem cok zahmetli hem çok güzel olur ellerine sağlık olsunBunlar da porsiyonluk köstebek pastalar üzerinde streç film olduğumdan tam belli olmayabilir sonradan aklıma geldi foto çekmek
Tüm akşamım mutfakta geçti resmenEki Görüntüle 2579906
Bi o kadar da bulaşık kendim kaşındım ama
Yine dram yine dram çünkü ben yiyemiyorumAy çok severim hem cok zahmetli hem çok güzel olur ellerine sağlık olsun
Sağol canımAy çok severim hem cok zahmetli hem çok güzel olur ellerine sağlık olsun
Bu da bizim nefsimizle imtihanımız canım sabrın sonu selametYine dram yine dram çünkü ben yiyemiyorum
Geçmiş olsun canım demekki yüzeydi olmuş okadar çok hissettiğinizde göreMerkez Manisa Akhisar 5.4 şiddetindeymis
Baya hissedildi Allahtan çok uzun sürmedi hisseden herkese geçmiş olsun
Teşekkürler canımGeçmiş olsun canım demekki yüzeydi olmuş okadar çok hissettiğinizde göre
Çok geçmiş Allah hepimizi korusunAz önce Izmirde deprem oldu baya sallandik
Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versiniyi aksamlar kizlar regl olamadim henuz eli kulaginda fakat regl agrisi ile tansiyon dusuklugu kan sekeri ishal kusma bi anda ne oldugumu anlamadim serum yedim acillik oldum ellerimin ustu delik desik mahfettiler damar cikmio ac susuz....
suan daha iyiyim kacamak alarak bi lokma cukalata isirdim 2 de pringes attim agzima onun disinda sikinti yok
sabah yumurta peynir 1 dilim cawdar cay portakal
aksam nohut yogurt
turk kahwesi
ihlamur
benim midemde ve sol tarafta ağrım oluyordu dr safrakesesi ağrısı solda değil sağda olur diyordu amacanım yok . sanıyorum sağ değil . sanki tam ortada .
göğüs kafesinin bittiği yerde . gaz mı ne bilemedim .
midem tam diyemem ama midemin altı da ağrıyor .
yediklerim ise bunu tetikliyor gibi. genelde açken ağrı yok . ama bi şeyler yersem var.
sen safra kesesi ameliyatı olduydun . bilirsin . benziyor mu ki.
ben pekmezi şurup şişesine koydum günlük 2 şurup kaşığı veriyorum ilaç niyetine götürüyorgeçmiş olsun . kan az düşükse bize yediklerine dikkat etsin dedi doktor büyük oğlum için . altındaydı azcık .
pekmez , mercimek , meyve . bu üç gıdayı aynı zamanlarda tüketmek lazım . demiri bağlaması için .
ama yapıyor muyuz . hayır .
çok düşük olsa üstüne düşerdim de . işte . üstüne düşmedim .
mercimek ve meyve güzel yer . yeşil mercimek sever .
ama pekmez . nooooo .
gözün aydın canım bizde seni öptükSelam kızlar...Gelemiyorum..izne ayrılacağım 2 gün sonra annem geldi eşim de gelecek termal tatile gideceğiz inşallah..geçmişe dönemedim.Umarım herkes iyidir...
Benim kilo durumlarım hala yavaş..Dr haftada 3 gün gün aşırı akşam sadece salata ayran verdi ..bakalım bir de vücudu şaşırtalım dedi...ne pis bir metom var beee
Hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın..
dili eksilir . sakın söylemesinBeğenmezse kesin söylerler ama beğendim eline sağlık demezler
aaaaaaaaaaaaaaEki Görüntüle 2579832
İyi aksamlar kızlar
Akşam 17.10
1 kase Mercimek çorbası
4 kaşık bulgur pilavi
Konserve Patlıcan kızartması
Acı biber sosu
Cacık
Yemeği 5 te yiyip sonra dayanabilen varmı yaşıyordum bakmamıştım ne yazdığıma böyle kilo verebilen varmı diye merak ettim
çok iyi gitmişsin kuzum . o kadarcık kurabiye bi şey etmez . üzülme .Bugünkü menüm
Sabah 11.00 de
2 yumurtadan omlet
1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
4 5 dilim kaşar
14.30 da
1 bardak az sütlü nescafe
15.30 da
Küçük bir kase salata üzerine 80 gr ton baliği
18.40 da
1 kase dolusu mercimek çorbası
5 kaşık yumurtalı ıspanak kavurması
En küçük kurabiyenin 1/4 i
Eşime sordum tadı nasıl diye ağzımın tadı yok dedi sinir oldum tadını anlamıyorsan niye yiyorsun git ekmek ye
tadına bakmak için oğlanın kurabiyesinin 1/4 i kadar yedim
maşallah arkadaşıma . çok iyi gidiyorsun .Akşam yemeği
Bir porsiyon türlü
Bir porsiyon salata
Sonra da detox suyu na devam ediyorum tuvalete gitmekten yoruldum :))
amannnn boş ver . onu yiyip de napcaksın . hiç de faydalı bi şey değil . bize yaramadığı gibi kimselere yaramayacak bi besin aslında.Yine dram yine dram çünkü ben yiyemiyorum
geçmiş olsun . Allah korusun .Merkez Manisa Akhisar 5.4 şiddetindeymis
Baya hissedildi Allahtan çok uzun sürmedi hisseden herkese geçmiş olsun
ay ay . afiyet olsun .İyi akşamlar kızlar
Sabah 10.30 da
4 kaşık menemen
2 fincan çay
Eki Görüntüle 2579943
Saat 2.30 da
3 büyük kepçe kereviz çorbası acılı ve ekşili
Saat 17.45 de
1,5 tabak hamsi buğulama, soğanlı
Yarım tabak salata kıvırcık
2 çatal irmik helvası
2 catal noodle
Eki Görüntüle 2579944
Bugün Spor yapmadım keyfim yok biraz kırgınlık var üstümde
2 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi içtim
2 kupa yeşilçay ve kayısı çayını karıştırıp içtim
1 lt su içtim.
Çok karnım acıktı 2 kaşık yoğurt 1 tatlı kaşığı tarçın 1 tatlı kaşığı zencefil 1 tatlı kaşığı zerdeçal karıştırıp yedim. Bir de 2 küçük top türüf çikolata yedim.
anladım canım . ağrılarım geçti şükür . inşallah bi şey yoktur .benim midemde ve sol tarafta ağrım oluyordu dr safrakesesi ağrısı solda değil sağda olur diyordu ama
ben pekmezi şurup şişesine koydum günlük 2 şurup kaşığı veriyorum ilaç niyetine götürüyor
gözün aydın canım bizde seni öptük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?