ben de dikkat etmeye başladım. tam da o güniyisin sen de maşallah . diyettaşın da geldi . birlikte hızlı verirsiniz . bence ikiniz şimdi (hangimiz daha iyi verir ) şeysi yapabilirsiniz . hayal ile adaadaa gibi.ikisiydi galiba.
geçmiş olsun canım. ciddi bir şeyse doktora git amaCanım kız varken çok zor zaten uyuturken geldi zar zor uyuttum derken bir saat geçmeden uyandı karnımın içi açıyor şuan anlamadm oturup kalkarken açıyor içi böyle gaz ağrısı olmaz herhalde bu ne anlamadm acile götürecek biri olaydı acilliktim
Eşin gelmişti ama müsait mi değildi canım?Canım kız varken çok zor zaten uyuturken geldi zar zor uyuttum derken bir saat geçmeden uyandı karnımın içi açıyor şuan anlamadm oturup kalkarken açıyor içi böyle gaz ağrısı olmaz herhalde bu ne anlamadm acile götürecek biri olaydı acilliktim
Karnımın alt tarafı tamamen açıyor gaz desem ben böyle gaz ağrısı da çekemedim kigeçmiş olsun canım. ciddi bir şeyse doktora git ama
karnında tek taraflı şişlik var mı? bastırınca belli bir noktada acı var mı? adet sancısına benzediğine emin misin?
Geçmiş olsun canım regl sancısı olduğuna emin misin şimdi nasılsın biseyler ictin miCanım kız varken çok zor zaten uyuturken geldi zar zor uyuttum derken bir saat geçmeden uyandı karnımın içi açıyor şuan anlamadm oturup kalkarken açıyor içi böyle gaz ağrısı olmaz herhalde bu ne anlamadm acile götürecek biri olaydı acilliktim
Al benden de o kadar seni o kadar iyi anliyorum ki artık sıkıldım bunaldim bir ileri iki geri bir kısır döngünün içinde hapsolmus gibiyim önceden böyle değildim neler yerdim saglikliuydi ama 3 öğün dolu dolu yerdim şimdi o kadar az yiyorum gitmiyor ben de anlamiyorum yapamıyorum olmuyorben de dikkat etmeye başladım. tam da o günokuyucuu da geri geldi
@demirleke inşallah senin gibi korumada olduğum günleri de göreceğim. yoruldum artık bir senedir bu kiloları taşımaktan
Çalışıyordu canım ağrı kesici aldım karnında ac8 kaldı ağrı geçti ama beni bitirdi resmen bir saat doğum ağrısı gibi daha önce hep adet ağrısı böyle olurdu benimde adet gelmedi ne ki bende anlamadmEşin gelmişti ama müsait mi değildi canım?
Hiçbir şey içmedm daha yeni yemek yedim rezene koydum iyi gelir belki diyeGeçmiş olsun canım regl sancısı olduğuna emin misin şimdi nasılsın biseyler ictin mi
Al benden de o kadar seni o kadar iyi anliyorum ki artık sıkıldım bunaldim bir ileri iki geri bir kısır döngünün içinde hapsolmus gibiyim önceden böyle değildim neler yerdim saglikliuydi ama 3 öğün dolu dolu yerdim şimdi o kadar az yiyorum gitmiyor ben de anlamiyorum yapamıyorum olmuyor
Listendeki menü mu kalorisi az geldi sanki diyetisyenin vardır bir bildiğiHala 72 yim gram gitmiyor delirmek uzereyim sehirdeki en guzel diyetisyene gidiyorum ayda 300 lira weriorum butun listeme uyuyorum allahim ne den olmuyor az kaldi wazgecicem 2 ay oldu tam ya motiwe olmam icin 1 kili bile gitmedi bu nedir ya
Menumu bildiriyim en iyisi
Sabah 1 yumruta 1 irta boy portakal 1 cawdar dilim ekmek cay
Ogle nescafe 1 awuc findik 2 kasik kazandibi
Aksam pirasa 1 dilim cawdar
Turk kahwesi
Canım bütün kan ve hormon testlerin yapıldı mı? Diyetisyeni ne diyet listeni değiştirmiyor mu?Hala 72 yim gram gitmiyor delirmek uzereyim sehirdeki en guzel diyetisyene gidiyorum ayda 300 lira weriorum butun listeme uyuyorum allahim ne den olmuyor az kaldi wazgecicem 2 ay oldu tam ya motiwe olmam icin 1 kili bile gitmedi bu nedir ya
Turk kahwesi
Canım geçmiş olsun üşütmüş olabilir misin ben de brokoli yüzünden gaz sancısı çekiyorum sıcak su torbası koydum karnıma iyi geldi çok şükür sen de yapabilirsin ayak altına da koyabilirsin. Ağrı kesici içmenin tavsiye ediyorum. Ben bir gece acillik oldum gaz yüzünden eşim bile korkmuştu sanki tekrar doğum sancısı çekiyorum hissi olmuştuKarnımın alt tarafı tamamen açıyor gaz desem ben böyle gaz ağrısı da çekemedim ki
Canım geçmiş olsun üşütmüş olabilir misin ben de brokoli yüzünden gaz sancısı çekiyorum sıcak su torbası koydum karnıma iyi geldi çok şükür sen de yapabilirsin ayak altına da koyabilirsin. Ağrı kesici içmenin tavsiye ediyorum. Ben bir gece acillik oldum gaz yüzünden eşim bile korkmuştu sanki tekrar doğum sancısı çekiyorum hissi olmuştuKarnımın alt tarafı tamamen açıyor gaz desem ben böyle gaz ağrısı da çekemedim ki
Galiba benimde öyle birşey olduCanım geçmiş olsun üşütmüş olabilir misin ben de brokoli yüzünden gaz sancısı çekiyorum sıcak su torbası koydum karnıma iyi geldi çok şükür sen de yapabilirsin ayak altına da koyabilirsin. Ağrı kesici içmenin tavsiye ediyorum. Ben bir gece acillik oldum gaz yüzünden eşim bile korkmuştu sanki tekrar doğum sancısı çekiyorum hissi olmuştu
canım nasıl gitmiyor . bu yediklerin ile gitmesi lazım . çok garip .Hala 72 yim gram gitmiyor delirmek uzereyim sehirdeki en guzel diyetisyene gidiyorum ayda 300 lira weriorum butun listeme uyuyorum allahim ne den olmuyor az kaldi wazgecicem 2 ay oldu tam ya motiwe olmam icin 1 kili bile gitmedi bu nedir ya
Turk kahwesi
benim de geçen hafta 4-5 gün karnım ağrıdı. üstelik şişkinlik de yaptı .ayaklarım üşüyor iş yerinde . onu biliyorum . ayağını sıcak tut canım.Galiba benimde öyle birşey oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?