Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

iyisin sen de maşallah . diyettaşın da geldi . birlikte hızlı verirsiniz . bence ikiniz şimdi (hangimiz daha iyi verir ) şeysi yapabilirsiniz . hayal ile adaadaa gibi.ikisiydi galiba.
ben de dikkat etmeye başladım. tam da o gün okuyucuu da geri geldi

@demirleke inşallah senin gibi korumada olduğum günleri de göreceğim. yoruldum artık bir senedir bu kiloları taşımaktan

geçmiş olsun canım. ciddi bir şeyse doktora git ama

karnında tek taraflı şişlik var mı? bastırınca belli bir noktada acı var mı? adet sancısına benzediğine emin misin?

Eşin gelmişti ama müsait mi değildi canım?

Kızlar iyi geceler dün uğrayamadım kınamız vardı bugün yogunduk

Sabah 11 de
1 kaşık salçalı 3 ince dilim sucuk ve 2 biberi kızarttım
2.5 dilim zeytinyağlı keklikli ekmek
3 fincan çay
2 minik diyet kurabiye

Saat 3 de
1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi

Saat 4 de
2 küçük kepçe yayla çorbası

Saat 5.30
3 haşlanmış çiçek brokoli 1 küçük çiğ kırmızı pancar 3 kaşık yoğurtla salata
Kıvırcık ve havuç salatası
2 kepçe mantar sote
2 kaşık makarna

Çok karnım sanciyor zannedersem brokoli yüzünden gaz sancısı çekiyorum spor yapamıyorum 2 gündür yarın kaldığım yerden devam edeceğim.
Şimdi 2 kupa yeşilçay içtim
1 lt su içtim
Az sonra da 1 kupa kahve içeceğim.

Hala 72 yim gram gitmiyor delirmek uzereyim sehirdeki en guzel diyetisyene gidiyorum ayda 300 lira weriorum butun listeme uyuyorum allahim ne den olmuyor az kaldi wazgecicem 2 ay oldu tam ya motiwe olmam icin 1 kili bile gitmedi bu nedir ya

Menumu bildiriyim en iyisi

Sabah 1 yumruta 1 irta boy portakal 1 cawdar dilim ekmek cay
Ogle nescafe 1 awuc findik 2 kasik kazandibi
Aksam pirasa 1 dilim cawdar
Turk kahwesi

geçmiş olsun canım. ciddi bir şeyse doktora git ama

karnında tek taraflı şişlik var mı? bastırınca belli bir noktada acı var mı? adet sancısına benzediğine emin misin?
Karnımın alt tarafı tamamen açıyor gaz desem ben böyle gaz ağrısı da çekemedim ki

Geçmiş olsun canım regl sancısı olduğuna emin misin şimdi nasılsın biseyler ictin mi
ben de dikkat etmeye başladım. tam da o gün okuyucuu da geri geldi

@demirleke inşallah senin gibi korumada olduğum günleri de göreceğim. yoruldum artık bir senedir bu kiloları taşımaktan
Al benden de o kadar seni o kadar iyi anliyorum ki artık sıkıldım bunaldim bir ileri iki geri bir kısır döngünün içinde hapsolmus gibiyim önceden böyle değildim neler yerdim saglikliuydi ama 3 öğün dolu dolu yerdim şimdi o kadar az yiyorum gitmiyor ben de anlamiyorum yapamıyorum olmuyor

Eşin gelmişti ama müsait mi değildi canım?
Çalışıyordu canım ağrı kesici aldım karnında ac8 kaldı ağrı geçti ama beni bitirdi resmen bir saat doğum ağrısı gibi daha önce hep adet ağrısı böyle olurdu benimde adet gelmedi ne ki bende anlamadm

Hiçbir şey içmedm daha yeni yemek yedim rezene koydum iyi gelir belki diye

Listendeki menü mu kalorisi az geldi sanki diyetisyenin vardır bir bildiği
sabret canım bazen kilo verince bi yerlerde takılıp kalıyor sabredersen birden verirsin

Bende yediklerimi yazayım
sabah
kıymalı yumurta
Azıcık bal
İki dilim ekmek

Öğlen biraz helva
Acıcık kaymak
Bir dilim ekmek

Akşam dediğim 10 su rahatsız olunca erken yiyemedim
Köfteli patates
Yanına iki kaşık pilav
yemeseydim iyiydi midemi bozdu
İki kaşık yoğurt
Şimdi rezene içicem iki bardak kadar
Bardak büyük biraz

Canım bütün kan ve hormon testlerin yapıldı mı? Diyetisyeni ne diyet listeni değiştirmiyor mu?

Karnımın alt tarafı tamamen açıyor gaz desem ben böyle gaz ağrısı da çekemedim ki
Canım geçmiş olsun üşütmüş olabilir misin ben de brokoli yüzünden gaz sancısı çekiyorum sıcak su torbası koydum karnıma iyi geldi çok şükür sen de yapabilirsin ayak altına da koyabilirsin. Ağrı kesici içmenin tavsiye ediyorum. Ben bir gece acillik oldum gaz yüzünden eşim bile korkmuştu sanki tekrar doğum sancısı çekiyorum hissi olmuştu

Canım geçmiş olsun üşütmüş olabilir misin ben de brokoli yüzünden gaz sancısı çekiyorum sıcak su torbası koydum karnıma iyi geldi çok şükür sen de yapabilirsin ayak altına da koyabilirsin. Ağrı kesici içmenin tavsiye ediyorum. Ben bir gece acillik oldum gaz yüzünden eşim bile korkmuştu sanki tekrar doğum sancısı çekiyorum hissi olmuştu

Galiba benimde öyle birşey oldu

canım nasıl gitmiyor . bu yediklerin ile gitmesi lazım . çok garip .
vazgeçtiğin zaman kilo alır mısın sence.
biraz da kafan rahat olsun bakalım . ne değişir . denemek lazım.

günaydın .
akşam yediklerim .
eve gidince yarı süt yarı su ile kahve
1 avuç fıstık
akşam yemeği saat 8 de . 1 küçük kase şehriye çorba
1 küçük kase yoğurtlu kereviz salatası
2 kaşık havuç salatası
1-2 tane kurukayısı

kazan dibi pişirdim akşam . onun tenceresinin dibini sıyırdım . saat 10 da .
ve 12 de yatış .
malesef kız saat 5 buçukta geldi yanıma. öksürdü falan .
uyumadım o saatten sonra .
evdekilere omlet yaptım çıktım .
fark ettim ki kv dem yumurta falan yapmıyor evde. yumurtalar olduğu gibi duruyor . zaten 5-6 tane falan vardı
akşam da yemek yapmak istemiyor . bi şeyime dokunmak istemiyor sanki.
her dolabı ve çekmeceyi vs açıp , toparlayan kadın . mutfağa gelince ellemiyor .
çocuklara da 2 gündür lahmacun alıyorlar evin yakınındaki yerden .

sabah yeşil mercimek ısladım .
bacaklı çorba yapacağım.
dün et almıştı eşim . haşlamalık .
onu patatesli havuçlu güzel yemek yapmış bi de.
eşim pişir bunu diye söylemişti annesine.

sabah kahvaltı yapmadım .
yarım portakal vardı . akşam soymuştum yarısını. çocuğa yedirdiydim . kalan yarımı yedim .

işe getirdiklerim
2 orta boy havuç
1 bardak dolusu kazandibi muhallebisi
1 greyfurt
kurukayısı
taze fasülyem duruyor . yemedim . onu yerim belkim bugün .
açlık durumuma bağlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…