Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

canım diyettaşım yaa biz hep aynı ilerliyoruz :) teşekkür ederim bitanem inşaallah azimle vereceğim siizin desteğiniz ile de elbetteki

yaaaaa seni çok özlemişim ben de kız cnın sağolsunnn inşaallah hep sağlıklı giderim :)

Kızlar çok şiddetli karın yvar birde bulantı sanki eski adet ağlarım gibi sizce ilk adetim mı başlıycak evde ağrı kesici de yok ölüyorum resmen olmuyorum diye endişe ederken böyle mi olacak eşimde çalışıyor akşama anca gelebilir su kesesi bulup koysam faydası olurmu aynı yaşadığım doğum sancısı zaten adet sancımda aynı bunu net anladım şimdi de daha kanamam yok gelmezse naparım bu ağrıyla bilmiyorum

Menümü yazayım, şimdilik menü bu yani

Kahvaltı
2 kepekli galeta
Birkaç çiğ fındık, birkaç kuru üzüm

Öğlen
1 tabak tavuklu kereviz yemeği
1 dilim ekmek
Yoğurt

ara
Sade kahve, 1 lokum

akşam
1 kase çorba
Yarım lahmacun
Ayran

Bugün 3 mil lesli yaptım

Daha bir şey yemeyi düşünmüyorum, istemiyorum, evrene mesajım bu yönde hadi bakalım:)

Super menü bence gayet yerinde

Afiyet olsun canım

Rabbim şifalar versin cnm nasıl oldun umarım geçmiştir agrın çok zor ama benim ağrım olduğunda battaniye alıyorum üzerime TV fln izliyorum agrıyı unutunca geçiyor

Rabbim şifalar versin cnm nasıl oldun umarım geçmiştir agrın çok zor ama benim ağrım olduğunda battaniye alıyorum üzerime TV fln izliyorum agrıyı unutunca geçiyor
Canım kız varken çok zor zaten uyuturken geldi zar zor uyuttum derken bir saat geçmeden uyandı karnımın içi açıyor şuan anlamadm oturup kalkarken açıyor içi böyle gaz ağrısı olmaz herhalde bu ne anlamadm acile götürecek biri olaydı acilliktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…