Hayırlı olsun canım 2 ay var daha kararlı ol 5 kilo bile cok farkertiriyor insana istedigin kiloya kavuşursun inş canım
hoşgeldinnnn
neler neler olmuş, nişanlanıyorsun demek. çok mutlu oldum
ben de 60,5 - 62 arasında gidip geliyorum bu günlerde. yine diyettaşız
40 gün var. 8 marta kadar en az 4 kilo gider. son 3 gün bitki çayı detoksu yaparsın, yarım kilo da ödem gider.
sakın bozma şu andan itibaren
ay ay . az kalmış fıstık . çok tatlısın .
56 falan olsan varya. mühteşem olursun . zaten muhteşemsin de .
ayrıca
yazdıkların için. (bunlar diyetlik değil ama) yazmak isterdim, hepsi diyetlik ve çok sağlıklı beslenmişsin canımcım.
iyisin sen de maşallah . diyettaşın da geldi . birlikte hızlı verirsiniz . bence ikiniz şimdi (hangimiz daha iyi verir ) şeysi yapabilirsiniz . hayal ile adaadaa gibi.ikisiydi galiba.
aynı tabaklardan ben de almıştım . 6 adet çukur tabak . severek kullanıyoruz . çoçuklar bayıldı bende .
yine şahahaane bi tabak ...
Eki Görüntüle 2581927
Sabah 11.30
Haşlanmış yumurta üzerine tereyağ zeytinyağı döktüm
Zeytin
Peynir
Elma muz kivi
Fındık fıstık
Kuzukulağı
Çay
vallahi süper gidiyorsun . maşallahevet sabah kahvaltı yapamadım yine
1 çay
250ml su
öğlen
yayla çorbası
1 kepçe makarna üzerine 1 kase yoğurt döktüm içine de acı turşu biber ekledim de yedim
500ml su arada içtim
şimdi 1 çay içicem
bilmem mi onu. çok severim .kızlar çayımın yanına 2 dilim etimek ekledim ( kurutulmuş ekmek diye geçiyor ) ama hafif birşey
İnşallah canım.yok kuzum. bence yaşın genç ve illa biter bi yerde bu sıkıntın . hep böyle devam etmeyecek .
Günde 1 kilo verirsek neden olmasın1 subat a ne kaldı
bilmem mi onu. çok severim .
afiyet olsun . akşamı güzel sağlıklı ye. meyve yemeye özen göster . kış günleri malum . c vitamin lazım
Menümü yazayım, şimdilik menü bu yani
Kahvaltı
2 kepekli galeta
Birkaç çiğ fındık, birkaç kuru üzüm
Öğlen
1 tabak tavuklu kereviz yemeği
1 dilim ekmek
Yoğurt
ara
Sade kahve, 1 lokum
akşam
1 kase çorba
Yarım lahmacun
Ayran
Bugün 3 mil lesli yaptım
Daha bir şey yemeyi düşünmüyorum, istemiyorum, evrene mesajım bu yönde hadi bakalım:)
Böyle kalırsa iyi. Cozutursam fena :)Super menü bence gayet yerinde
Afiyet olsun canımMenümü yazayım, şimdilik menü bu yani
Kahvaltı
2 kepekli galeta
Birkaç çiğ fındık, birkaç kuru üzüm
Öğlen
1 tabak tavuklu kereviz yemeği
1 dilim ekmek
Yoğurt
ara
Sade kahve, 1 lokum
akşam
1 kase çorba
Yarım lahmacun
Ayran
Bugün 3 mil lesli yaptım
Daha bir şey yemeyi düşünmüyorum, istemiyorum, evrene mesajım bu yönde hadi bakalım:)
Böyle kalırsa iyi. Cozutursam fena :)
Rabbim şifalar versin cnm nasıl oldun umarım geçmiştir agrın çok zor ama benim ağrım olduğunda battaniye alıyorum üzerime TV fln izliyorum agrıyı unutunca geçiyorKızlar çok şiddetli karın yvar birde bulantı sanki eski adet ağlarım gibi sizce ilk adetim mı başlıycak evde ağrı kesici de yok ölüyorum resmen olmuyorum diye endişe ederken böyle mi olacak eşimde çalışıyor akşama anca gelebilir su kesesi bulup koysam faydası olurmu aynı yaşadığım doğum sancısı zaten adet sancımda aynı bunu net anladım şimdi de daha kanamam yok gelmezse naparım bu ağrıyla bilmiyorum
Canım kız varken çok zor zaten uyuturken geldi zar zor uyuttum derken bir saat geçmeden uyandı karnımın içi açıyor şuan anlamadm oturup kalkarken açıyor içi böyle gaz ağrısı olmaz herhalde bu ne anlamadm acile götürecek biri olaydı acilliktimRabbim şifalar versin cnm nasıl oldun umarım geçmiştir agrın çok zor ama benim ağrım olduğunda battaniye alıyorum üzerime TV fln izliyorum agrıyı unutunca geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?