Ben de bir noktadan sonra bu direncin kırılıp kilo vereceğine inanıyorum. Ama yine de diyetisyenine danış, gerçi kendisi de görüyor ne diyor merak ediyorum??Hala 72 yim gram gitmiyor delirmek uzereyim sehirdeki en guzel diyetisyene gidiyorum ayda 300 lira weriorum butun listeme uyuyorum allahim ne den olmuyor az kaldi wazgecicem 2 ay oldu tam ya motiwe olmam icin 1 kili bile gitmedi bu nedir ya
Menumu bildiriyim en iyisi
Sabah 1 yumruta 1 irta boy portakal 1 cawdar dilim ekmek cay
Ogle nescafe 1 awuc findik 2 kasik kazandibi
Aksam pirasa 1 dilim cawdar
Turk kahwesi
Kayınvalideler konusunda hiç objektif değilim. O yüzden ne diyeceğimi bilemiyorum. Ağzımı açarsam ayarsız konuşabilirim :))günaydın .
akşam yediklerim .
eve gidince yarı süt yarı su ile kahve
1 avuç fıstık
akşam yemeği saat 8 de . 1 küçük kase şehriye çorba
1 küçük kase yoğurtlu kereviz salatası
2 kaşık havuç salatası
1-2 tane kurukayısı
kazan dibi pişirdim akşam . onun tenceresinin dibini sıyırdım . saat 10 da .
ve 12 de yatış .
malesef kız saat 5 buçukta geldi yanıma. öksürdü falan .
uyumadım o saatten sonra .
evdekilere omlet yaptım çıktım .
fark ettim ki kv dem yumurta falan yapmıyor evde. yumurtalar olduğu gibi duruyor . zaten 5-6 tane falan vardı
akşam da yemek yapmak istemiyor . bi şeyime dokunmak istemiyor sanki.
her dolabı ve çekmeceyi vs açıp , toparlayan kadın . mutfağa gelince ellemiyor .
çocuklara da 2 gündür lahmacun alıyorlar evin yakınındaki yerden .
ben de dikkat etmeye başladım. tam da o günokuyucuu da geri geldi
@demirleke inşallah senin gibi korumada olduğum günleri de göreceğim. yoruldum artık bir senedir bu kiloları taşımaktan
Dün gece uykuya zor daldım.
Uyuyamayınca tabii aklıma yemek geldi. Mutfağa gidip bir şeyler tırtıklasam dedim
Leblebi yersin yaa falan dedim kendime.
Ama kendime kendim de inanmadım.
O iş leblebiyle kalmaz dedim.
Yat dedim, uyu dedim, ee kızıma eee dedim
idere şeker . napcan.Ben de bir noktadan sonra bu direncin kırılıp kilo vereceğine inanıyorum. Ama yine de diyetisyenine danış, gerçi kendisi de görüyor ne diyor merak ediyorum??
Kayınvalideler konusunda hiç objektif değilim. O yüzden ne diyeceğimi bilemiyorum. Ağzımı açarsam ayarsız konuşabilirim :))
Allah yardımcın olsun :)
Hala 72 yim gram gitmiyor delirmek uzereyim sehirdeki en guzel diyetisyene gidiyorum ayda 300 lira weriorum butun listeme uyuyorum allahim ne den olmuyor az kaldi wazgecicem 2 ay oldu tam ya motiwe olmam icin 1 kili bile gitmedi bu nedir ya
Menumu bildiriyim en iyisi
Sabah 1 yumruta 1 irta boy portakal 1 cawdar dilim ekmek cay
Ogle nescafe 1 awuc findik 2 kasik kazandibi
Aksam pirasa 1 dilim cawdar
Turk kahwesi
Geçmiş olsun canım regl sancısı olduğuna emin misin şimdi nasılsın biseyler ictin mi
Al benden de o kadar seni o kadar iyi anliyorum ki artık sıkıldım bunaldim bir ileri iki geri bir kısır döngünün içinde hapsolmus gibiyim önceden böyle değildim neler yerdim saglikliuydi ama 3 öğün dolu dolu yerdim şimdi o kadar az yiyorum gitmiyor ben de anlamiyorum yapamıyorum olmuyor
iyi demişsin .Dün gece uykuya zor daldım.
Uyuyamayınca tabii aklıma yemek geldi. Mutfağa gidip bir şeyler tırtıklasam dedim
Leblebi yersin yaa falan dedim kendime.
Ama kendime kendim de inanmadım.
O iş leblebiyle kalmaz dedim.
Yat dedim, uyu dedim, ee kızıma eee dedim
Bende yediklerimi yazayım
sabah
kıymalı yumurta
Azıcık bal
İki dilim ekmek
Öğlen biraz helva
Acıcık kaymak
Bir dilim ekmek
Akşam dediğim 10 su rahatsız olunca erken yiyemedim
Köfteli patates
Yanına iki kaşık pilav
yemeseydim iyiydi midemi bozdu
İki kaşık yoğurt
Şimdi rezene içicem iki bardak kadar
Bardak büyük biraz
günaydın .
akşam yediklerim .
eve gidince yarı süt yarı su ile kahve
1 avuç fıstık
akşam yemeği saat 8 de . 1 küçük kase şehriye çorba
1 küçük kase yoğurtlu kereviz salatası
2 kaşık havuç salatası
1-2 tane kurukayısı
kazan dibi pişirdim akşam . onun tenceresinin dibini sıyırdım . saat 10 da .
ve 12 de yatış .
malesef kız saat 5 buçukta geldi yanıma. öksürdü falan .
uyumadım o saatten sonra .
evdekilere omlet yaptım çıktım .
fark ettim ki kv dem yumurta falan yapmıyor evde. yumurtalar olduğu gibi duruyor . zaten 5-6 tane falan vardı
akşam da yemek yapmak istemiyor . bi şeyime dokunmak istemiyor sanki.
her dolabı ve çekmeceyi vs açıp , toparlayan kadın . mutfağa gelince ellemiyor .
çocuklara da 2 gündür lahmacun alıyorlar evin yakınındaki yerden .
sağ ol kuzum .maşaallah sana her zamanki gibi sağlıklı besleniyorsunnn
evet zayıflama döneminde pilav , makarna, hamur işi , kızartma, tatlı , şeker , bal , reçel , tahin pekmez , bunlardan uzak durmak şart .@demirleke nin de dediği gibi canım bunlar pek diyetlik değil üzülerek söylüyorum pilavı falan tamamen çıkar valla bende senin gibiyim bu hafta tamamen çıkarcam dedim kendime
Başardım başardım, o kısmı yazmamışım :))başarabildin mi pekii
Hemen değil ama bir noktadan sonra uyumuşum:)iyi demişsin .
ben de derim kendime. çüş pis boğaz , diye.
uyudun mu peki.
iyi barik .Başardım başardım, o kısmı yazmamışım :))
Hemen değil ama bir noktadan sonra uyumuşum:)
Bazen bende kendi kendime bunlar diyetlik değil diyorum sonra aklıma demirleke ve sen düşüyorsun tebessüm etmeden geçemiyorum :)@demirleke nin de dediği gibi canım bunlar pek diyetlik değil üzülerek söylüyorum pilavı falan tamamen çıkar valla bende senin gibiyim bu hafta tamamen çıkarcam dedim kendime
canım geçmiş olsun üşütmüşsündür diye düşünüyorum malum şehirdesin üşütmemek elde ayakta değilKarnımın alt tarafı tamamen açıyor gaz desem ben böyle gaz ağrısı da çekemedim ki
Ay hepimizin derdi aynı ben eskiden çok güzel kilolar verdim ama şimdi olmuyor yapamıyorum irademde zayıfladı motive de olamıyorum ama artık kendime verdiğim zaman sona erdi bende yapmak istiyorumGeçmiş olsun canım regl sancısı olduğuna emin misin şimdi nasılsın biseyler ictin mi
Al benden de o kadar seni o kadar iyi anliyorum ki artık sıkıldım bunaldim bir ileri iki geri bir kısır döngünün içinde hapsolmus gibiyim önceden böyle değildim neler yerdim saglikliuydi ama 3 öğün dolu dolu yerdim şimdi o kadar az yiyorum gitmiyor ben de anlamiyorum yapamıyorum olmuyor
canım belki yaptığı yemekleri yemediğin için kv yemek yapmak istemiyordur beğenmediğini düşünüyordur ben bazen istemesemde kv yanlış düşünmesin diye yediğim oluyorsabah yeşil mercimek ısladım .
bacaklı çorba yapacağım.
dün et almıştı eşim . haşlamalık .
onu patatesli havuçlu güzel yemek yapmış bi de.
eşim pişir bunu diye söylemişti annesine.
beni önemsese öyle yapardı da. önemsemiyor nadalım .canım geçmiş olsun üşütmüşsündür diye düşünüyorum malum şehirdesin üşütmemek elde ayakta değil
Ay hepimizin derdi aynı ben eskiden çok güzel kilolar verdim ama şimdi olmuyor yapamıyorum irademde zayıfladı motive de olamıyorum ama artık kendime verdiğim zaman sona erdi bende yapmak istiyorum
canım belki yaptığı yemekleri yemediğin için kv yemek yapmak istemiyordur beğenmediğini düşünüyordur ben bazen istemesemde kv yanlış düşünmesin diye yediğim oluyor
Ne zaman gidiyorlar?beni önemsese öyle yapardı da. önemsemiyor nadalım .
varsa yoksa oğlu . ve toruncukları.
gerçi torunlar da kaçıyor . kız kreşe gitcem diye ağlıyor her sabah . kalmak istemiyor .
ortanca da kız kardeşinin kreşine gitmek için ısrar etti dün .
illa gitcem .sıkılıyorum diye.
ev showroomm. hiç dağıttırmıyor . oyuncak çıkartmıyor . düzen , simetri hastası .
bi de kalp kırıyor malesef söylerken
kız pazar günü kaseye koyduğu çubuk krakere çarptı az döküldü. az inan ki.
dedi ki . şimdi çek cezanı . topla.
kızçem kızardı . topladı . bi şey diyemedi.
yemek yapması sıkıntı değil . akşam ben yaparım da . öğlen çocuklara yapmıyor . öğlen lahmacun alıp yediriyor .
kendileri de öyle.
kp re güzel kahvaltı hazırlayıp mamalar bırakıyordum . öğlen için de pişirip bırakıyordum .
şimdi aç mı kalıyor kp diye düşünüyorum açıkcası.
yarın saat 11 otobüsü.Ne zaman gidiyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?