Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ben de bir noktadan sonra bu direncin kırılıp kilo vereceğine inanıyorum. Ama yine de diyetisyenine danış, gerçi kendisi de görüyor ne diyor merak ediyorum??
Kayınvalideler konusunda hiç objektif değilim. O yüzden ne diyeceğimi bilemiyorum. Ağzımı açarsam ayarsız konuşabilirim :))
Allah yardımcın olsun :)

idere şeker . napcan.
daha önceki zamanlarda bazı şeyler yaşandı.
o yüzden bi şey demiyorum .
onun da diyecek şeyleri çoktur . ona sorarsan . kim bilir neler neler sayar da ağzımız açık kalır .
ama bilemiyorum işte içinde saklıyor . dışa da surat asarak gösteriyor . bi konuşmaz . huyu böyle.

ben objektif olduğunu düşünüyorum . objektif olduğun için hatalı kısmı (Kv yi ) ayırt edebiliyorsun . yanlı davrandığını düşünmüyorum .

canım kafana çok taktığın için hiç gitmez bir sal kendini veririrm elbet kilo de rahatlat listelerine uy az az alıştır kendini arada ödüllendir şımart sonra gayretini kazanınca yüklen yüklenebildiğin kadar

düşmeyin hemen yaaa olucakk olurrrrr

iyi demişsin .
ben de derim kendime. çüş pis boğaz , diye.
uyudun mu peki.

@demirleke nin de dediği gibi canım bunlar pek diyetlik değil üzülerek söylüyorum pilavı falan tamamen çıkar valla bende senin gibiyim bu hafta tamamen çıkarcam dedim kendime

maşaallah sana her zamanki gibi sağlıklı besleniyorsunnn

@demirleke nin de dediği gibi canım bunlar pek diyetlik değil üzülerek söylüyorum pilavı falan tamamen çıkar valla bende senin gibiyim bu hafta tamamen çıkarcam dedim kendime
evet zayıflama döneminde pilav , makarna, hamur işi , kızartma, tatlı , şeker , bal , reçel , tahin pekmez , bunlardan uzak durmak şart .
istenilen kiloya ulaştıktan sonra makul miktarlarda yenilebilir . ama az . sabah 8 ,akşam 5 masa başı olduğum için . benim fazladan kalori almaya ihtiyacım da yok . oturuyorum bütün gün.

Bazen bende kendi kendime bunlar diyetlik değil diyorum sonra aklıma demirleke ve sen düşüyorsun tebessüm etmeden geçemiyorum :)

Karnımın alt tarafı tamamen açıyor gaz desem ben böyle gaz ağrısı da çekemedim ki
canım geçmiş olsun üşütmüşsündür diye düşünüyorum malum şehirdesin üşütmemek elde ayakta değil
Ay hepimizin derdi aynı ben eskiden çok güzel kilolar verdim ama şimdi olmuyor yapamıyorum irademde zayıfladı motive de olamıyorum ama artık kendime verdiğim zaman sona erdi bende yapmak istiyorum
sabah yeşil mercimek ısladım .
bacaklı çorba yapacağım.
dün et almıştı eşim . haşlamalık .
onu patatesli havuçlu güzel yemek yapmış bi de.
eşim pişir bunu diye söylemişti annesine.
canım belki yaptığı yemekleri yemediğin için kv yemek yapmak istemiyordur beğenmediğini düşünüyordur ben bazen istemesemde kv yanlış düşünmesin diye yediğim oluyor

beni önemsese öyle yapardı da. önemsemiyor nadalım .
varsa yoksa oğlu . ve toruncukları.
gerçi torunlar da kaçıyor . kız kreşe gitcem diye ağlıyor her sabah . kalmak istemiyor .
ortanca da kız kardeşinin kreşine gitmek için ısrar etti dün .
illa gitcem .sıkılıyorum diye.
ev showroomm. hiç dağıttırmıyor . oyuncak çıkartmıyor . düzen , simetri hastası .
bi de kalp kırıyor malesef söylerken
kız pazar günü kaseye koyduğu çubuk krakere çarptı az döküldü. az inan ki.

dedi ki . şimdi çek cezanı . topla.
kızçem kızardı . topladı . bi şey diyemedi.

yemek yapması sıkıntı değil . akşam ben yaparım da . öğlen çocuklara yapmıyor . öğlen lahmacun alıp yediriyor .
kendileri de öyle.
kp re güzel kahvaltı hazırlayıp mamalar bırakıyordum . öğlen için de pişirip bırakıyordum .
şimdi aç mı kalıyor kp diye düşünüyorum açıkcası.

Ne zaman gidiyorlar?

Ne zaman gidiyorlar?
yarın saat 11 otobüsü.

akşam gidince önce kahve yapıyorum . marketten her akşam fıstık alıp kaseye koyuyorum .
kahveler ile fıstık ikram ediyorum . çok da güzel oluyor . kp rim de mutlu . kv de içiyor .
16 yılı devirdik evlilikte geçen ekimde.
17 ye doğru gitmekteyiz . lakin kadın hala değişmedi bana karşı.
ben onu tanıdım ama o beni tanıyamadı. kendi bilir . böyle mutluyum .
buyurur gelir . misafirim. sonra gider . ne diyim .
insanları olduğu gibi kabul ettim . sınırlarıma çok girmedikleri sürece.
sınırımı geçerse o zaman olmuyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…