Tamam canım sağolasınbenim de geçen hafta 4-5 gün karnım ağrıdı. üstelik şişkinlik de yaptı .ayaklarım üşüyor iş yerinde . onu biliyorum . ayağını sıcak tut canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım sağolasınbenim de geçen hafta 4-5 gün karnım ağrıdı. üstelik şişkinlik de yaptı .ayaklarım üşüyor iş yerinde . onu biliyorum . ayağını sıcak tut canım.
Normalde pilav yemem de bulgur olunca yerim normal pilavı yiyemiyorum zaten aç kalmayın diye yedim yoksa gece yemek derdine düşerdim@demirleke nin de dediği gibi canım bunlar pek diyetlik değil üzülerek söylüyorum pilavı falan tamamen çıkar valla bende senin gibiyim bu hafta tamamen çıkarcam dedim kendime
Neyseki gidiyorlarmış gelmiş geçmiş olsun benim kv alınırdı sanırım ama kendisi yemediği birşey olunca ağzına sürmüyor kvden aynı benimki gibi ama benimki kendi evinde showroom u var benim evde pek karışmıyor tabi yinede içi durmuyor geçen haftasonu geldi kızım ne bunlara evde oyun hamuru oynatıyorsun heryeri batırıyorlar ben olsam asla oynatmam dedi daha devam edecekti benim için sorun değil bende temizlerim napsın tüm gün çocuklar evde dedim sustu birşey demedi ama eskiden birşey demezdim o konuşurdu sonra bana laf ederdi bende uyuz olurdum artık takmıyorumbeni önemsese öyle yapardı da. önemsemiyor nadalım .
varsa yoksa oğlu . ve toruncukları.
gerçi torunlar da kaçıyor . kız kreşe gitcem diye ağlıyor her sabah . kalmak istemiyor .
ortanca da kız kardeşinin kreşine gitmek için ısrar etti dün .
illa gitcem .sıkılıyorum diye.
ev showroomm. hiç dağıttırmıyor . oyuncak çıkartmıyor . düzen , simetri hastası .
bi de kalp kırıyor malesef söylerken
kız pazar günü kaseye koyduğu çubuk krakere çarptı az döküldü. az inan ki.
dedi ki . şimdi çek cezanı . topla.![]()
kızçem kızardı . topladı . bi şey diyemedi.
yemek yapması sıkıntı değil . akşam ben yaparım da . öğlen çocuklara yapmıyor . öğlen lahmacun alıp yediriyor .
kendileri de öyle.
kp re güzel kahvaltı hazırlayıp mamalar bırakıyordum . öğlen için de pişirip bırakıyordum .
şimdi aç mı kalıyor kp diye düşünüyorum açıkcası.
canım benim derdim sert diyet değil emziriyorum vede bulunduğum yerde yemek ısrarı çok şimdi sert bir diyet yaparsam sonrasında onlar yüzünden fazla almak istemiyorum birde benim bebeğim 8. Aya giriyor adet olmdm daha beni çok huzursuz ediyor böyle arada ağrı giriyor bu ikinci oldu eşim burda değilken dikkat etmeye de almıştım aslında toparlamıstımda eşim ekmekçi inşallah yoluna girecek bu halde bile kilo az çok veriyorum hamdolsun yoksa ciddi anlamda üzülürdim ben yemekleri azaltomca rahat verebilen biriyim normal de emzirince işler değişiyor@demirleke nin de dediği gibi canım bunlar pek diyetlik değil üzülerek söylüyorum pilavı falan tamamen çıkar valla bende senin gibi
Maşallah sana ve kocaman alkışyarın saat 11 otobüsü.
akşam gidince önce kahve yapıyorum . marketten her akşam fıstık alıp kaseye koyuyorum .
kahveler ile fıstık ikram ediyorum . çok da güzel oluyor . kp rim de mutlu . kv de içiyor .
16 yılı devirdik evlilikte geçen ekimde.
17 ye doğru gitmekteyiz . lakin kadın hala değişmedi bana karşı.
ben onu tanıdım ama o beni tanıyamadı. kendi bilir . böyle mutluyum .
buyurur gelir . misafirim. sonra gider . ne diyim .
insanları olduğu gibi kabul ettim . sınırlarıma çok girmedikleri sürece.
sınırımı geçerse o zaman olmuyor işte.
canım benimmmmmMaşallah sana ve kocaman alkış![]()
Hayattaki duruşunu gerçekten çok beğeniyorum. Bu sadece kv olayı değil, genel olarak baktığım zaman bu kanaate vardım. Daha daha iyiye gittiğin, hep iyi insanlarla karşılaştığın bir hayatın olur inşallah ❤
bebek küçük .emzirme dönemi.canım benim derdim sert diyet değil emziriyorum vede bulunduğum yerde yemek ısrarı çok şimdi sert bir diyet yaparsam sonrasında onlar yüzünden fazla almak istemiyorum birde benim bebeğim 8. Aya giriyor adet olmdm daha beni çok huzursuz ediyor böyle arada ağrı giriyor bu ikinci oldu eşim burda değilken dikkat etmeye de almıştım aslında toparlamıstımda eşim ekmekçi inşallah yoluna girecek bu halde bile kilo az çok veriyorum hamdolsun yoksa ciddi anlamda üzülürdim ben yemekleri azaltomca rahat verebilen biriyim normal de emzirince işler değişiyor
evet aslında yapılması gereken bi şey .Kızlar uzun zamandır aklımda olan ama bir türlü yapmadığım deprem çantasını akşam hazırladım Allah kullanmayı nasip etmesin ama biz yinede hazırlıklı olmalıyız sizde ihmal etmeyin tüm faylarda sürekli haraketlilik var korkuyorum
Aslında yediklerini az bile spor yapıyormusun bende diyete ilk başlarken hiç kilo verememiştim karatayla vermeye baslamıştım diyetisyen farklı bir yol izlemiyormuHala 72 yim gram gitmiyor delirmek uzereyim sehirdeki en guzel diyetisyene gidiyorum ayda 300 lira weriorum butun listeme uyuyorum allahim ne den olmuyor az kaldi wazgecicem 2 ay oldu tam ya motiwe olmam icin 1 kili bile gitmedi bu nedir ya
Menumu bildiriyim en iyisi
Sabah 1 yumruta 1 irta boy portakal 1 cawdar dilim ekmek cay
Ogle nescafe 1 awuc findik 2 kasik kazandibi
Aksam pirasa 1 dilim cawdar
Turk kahwesi
Yer çeker cnm tahtadan basamak olsa ayağının altında iyi olur ayağını sıcak tut başını serin demişlerbenim de geçen hafta 4-5 gün karnım ağrıdı. üstelik şişkinlik de yaptı .ayaklarım üşüyor iş yerinde . onu biliyorum . ayağını sıcak tut canım.
Halla hallaaa neden hazırlamıyorki ne alaka boğaz bu sonuçta hergün dışardanda yenmezki laf edersin fln diyemi girmiyor 17 yılı devirmişsin benim kv ayağına ister çok nadir mutfağa girer birkere benim mutfağa girmişti bağıra çağıra hazırlamıştı birşey kızlarıda vardı evim kalabalıktı mangal yapıyorduk ben söyledim o söyledi torunu kızdı ona ne bağırıyosun anane diye geçmiş zaman ben istemem girsin mutfağıma ama kalıyorsa girsingünaydın .
akşam yediklerim .
eve gidince yarı süt yarı su ile kahve
1 avuç fıstık
akşam yemeği saat 8 de . 1 küçük kase şehriye çorba
1 küçük kase yoğurtlu kereviz salatası
2 kaşık havuç salatası
1-2 tane kurukayısı
kazan dibi pişirdim akşam . onun tenceresinin dibini sıyırdım . saat 10 da .
ve 12 de yatış .
malesef kız saat 5 buçukta geldi yanıma. öksürdü falan .
uyumadım o saatten sonra .
evdekilere omlet yaptım çıktım .
fark ettim ki kv dem yumurta falan yapmıyor evde. yumurtalar olduğu gibi duruyor . zaten 5-6 tane falan vardı
akşam da yemek yapmak istemiyor . bi şeyime dokunmak istemiyor sanki.
her dolabı ve çekmeceyi vs açıp , toparlayan kadın . mutfağa gelince ellemiyor .
çocuklara da 2 gündür lahmacun alıyorlar evin yakınındaki yerden .
Devamı geliyor haklısın iyi yapmışsınDün gece uykuya zor daldım.
Uyuyamayınca tabii aklıma yemek geldi. Mutfağa gidip bir şeyler tırtıklasam dedim
Leblebi yersin yaa falan dedim kendime.
Ama kendime kendim de inanmadım.
O iş leblebiyle kalmaz dedim.
Yat dedim, uyu dedim, ee kızıma eee dedim![]()
İyi yapmışsın cnm neler koydun içine dünde manisada oldu burdada hissedilmiş farketmedik ama kv aradı karşıdaydı torununda yüksek katta hissetmişler Allah muhafazaKızlar uzun zamandır aklımda olan ama bir türlü yapmadığım deprem çantasını akşam hazırladım Allah kullanmayı nasip etmesin ama biz yinede hazırlıklı olmalıyız sizde ihmal etmeyin tüm faylarda sürekli haraketlilik var korkuyorum
1 büyük 1 küçük battaniye iç çamaşırı çorap bere birkaç ilaç küçük ilkyardım çantası tuz yağ şeker makarna bisküvi konserve ton balığı fener çakmak pil küçük bir valiz oldu Allah kullanmayı nasip etmesin inşallahAslında yediklerini az bile spor yapıyormusun bende diyete ilk başlarken hiç kilo verememiştim karatayla vermeye baslamıştım diyetisyen farklı bir yol izlemiyormu
Yer çeker cnm tahtadan basamak olsa ayağının altında iyi olur ayağını sıcak tut başını serin demişler
Halla hallaaa neden hazırlamıyorki ne alaka boğaz bu sonuçta hergün dışardanda yenmezki laf edersin fln diyemi girmiyor 17 yılı devirmişsin benim kv ayağına ister çok nadir mutfağa girer birkere benim mutfağa girmişti bağıra çağıra hazırlamıştı birşey kızlarıda vardı evim kalabalıktı mangal yapıyorduk ben söyledim o söyledi torunu kızdı ona ne bağırıyosun anane diye geçmiş zaman ben istemem girsin mutfağıma ama kalıyorsa girsin
Devamı geliyor haklısın iyi yapmışsın
İyi yapmışsın cnm neler koydun içine dünde manisada oldu burdada hissedilmiş farketmedik ama kv aradı karşıdaydı torununda yüksek katta hissetmişler Allah muhafaza
Haşlanmış tavuk olabilir, ton balığı olabilir.Eşimden kayısı istedim yine inşallah daha iyi olurum şimdi gidip detoxumu hazırlayayım akşam da salata yerim biraz besin değeri yüksek olur tutar beni değişik yapayım bugün ne koysam fikir verebilir misiniz
Ben de eşime deprem çantası yapalım dedim dün yine deprem olmuş izmirde 5.1 miş bu kadar sık olması korkutuyor1 büyük 1 küçük battaniye iç çamaşırı çorap bere birkaç ilaç küçük ilkyardım çantası tuz yağ şeker makarna bisküvi konserve ton balığı fener çakmak pil küçük bir valiz oldu Allah kullanmayı nasip etmesin inşallah
evet zayıflama döneminde pilav , makarna, hamur işi , kızartma, tatlı , şeker , bal , reçel , tahin pekmez , bunlardan uzak durmak şart .
istenilen kiloya ulaştıktan sonra makul miktarlarda yenilebilir . ama az . sabah 8 ,akşam 5 masa başı olduğum için . benim fazladan kalori almaya ihtiyacım da yok . oturuyorum bütün gün.![]()
![]()
![]()
Bazen bende kendi kendime bunlar diyetlik değil diyorum sonra aklıma demirleke ve sen düşüyorsun tebessüm etmeden geçemiyorum :)