- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.432
- 798
Evet aynen öyle.anladım . kutudan bu setin bütün parçaları da çıkmış anladığım kadarıyla. bu blenderde yazın donmuş meyvelerle dondurma yapılır . benim kıytırık makinam bile dondurma yapıyorsa . seninki alasını yapar.
mükemmel kuzum . sağlıklı bi şey yemişsin . gayet güzel gitmişsin . vucudunu da dinlemişsin .Evet canım çok açlık hissi yaşamadım.
Ama akşam açılır da birşey kaciririm korkusundan akşam 5 gibi haşlanmış yumurta yedim.
benim çocuklar da sevmedi , kendim yedim . zaten kendime yapmıştım da onlara da tattırdım . iyi ki sevmediler dedim . hepsini güplettim .Evet aynen öyle.
Yazın dondurma yaptım ama kızım pek sevmedi.
Kendim için de yapabilirim aslında
Şu kaybettiğin içindir canım bu günü bol su ile geçir geçer inşallahDüz 60 i gördüm.
1.4 gitmiş dünden bu yana
Dün o kadar çok tuvalete çıktım ki, ödem gittiğini anladım.
Bugün başlıyor ağrısıyla uyandım, kızım ateşli sabah 5-7.5 arası uyuyamadım sonra uyudum 10 da uyandım. Ondan dolayı mu, detokstan dolayı mı bilemedim. Açlıktan başımı ağrıyor çünkü.Eki Görüntüle 2592932
7 günde fazla degil ama aç kalarak yapılması zorlaştırıyor işi 3 gün ideal gibi kalırsa illa tüketilir canım şifa niyetineDetoks 7 günlük.
Ama 3 gün de yapılabiliniyor.
Ben 3 gün yapacağım.
Karışımlardan elimde kalırsa, diğer günler kahvaltı yada öğle yemeği olarak tuketirim onları da.
Tamm canım anlaştık o zaman yarın tartılıp başlayalım en çok kilo veren kazansın olur mu canımtamam canım . maksat eğlenmek .
daha sağlıklı besleneceğim inşallah ben de
bu ara çok sağlıklız şeyler yiyorum çünkü. ve çok karıştırıyorum yiyecekleri.
olur ama sen beni geçersin . pek vermem gereken kilo yok . sana daha hızlı kilo verdirmek için varım ama.Tamm canım anlaştık o zaman yarın tartılıp başlayalım en çok kilo veren kazansın olur mu canım
Yok canım hiç öyle düşünme bende yavaş veriyom duraksadığımda oluyor hic belli olmaz bende senin ideal kilona daha cabuk inmen için varım canım benim daha cok yolu varolur ama sen beni geçersin . pek vermem gereken kilo yok . sana daha hızlı kilo verdirmek için varım ama.
Yok canım hiç öyle düşünme bende yavaş veriyom duraksadığımda oluyor hic belli olmaz bende senin ideal kilona daha cabuk inmen için varım canım benim daha cok yolu var
bi de elbiseni aldın mı.
Canım hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin❤diktiriyorum canım dikimde şuan
Canım tereyağlı omlet yapsan daha kolay değil miEki Görüntüle 2593526
Sabah 11.30
Haşlanmış yumurta üzeri zeytinyag tereyağli
Zeytin
Peynir kaşar tereyağ
Ceviz fıstık
Mandalina nar
Marul
Çay
Canım hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?