Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canım işyerinde tabağı boşver zaten, bulaşık çıkacak eve götürsen bir zahmet orda yıkasan başka bir zahmet :))
Yalnız ıspanakla muz nasıl bir karışımdır Allah aşkına
enfes ötesi bi şey . denemelisin .
zaten ıspanak tadından öte muz tadı geliyor . yoksa içilmez zati. ondan muz koyuyorum smothilerime genelde. muz severim.

benim de fıstık ve reçel maceram sonucu olarak ve malesef wc problemleri yaşıyorum son 20 gündür . yani 4 günde bi wc durumu oluyor .
sıkıntılı .
neyse dün 53.2 çıktıydım tartıya.
dün fıstık yemedim çokca. 1 avuç yedim .
300gr yiyordum günlerdir .

neyse bu sabah 51.5 çıktım . rasıl oldu anlamadım ama günlerdir 53 çıkıyordum .
tartıya bahane bulayım dedim ama yani 10-15 gün yanlış tartmış olamaz diye düşünüyorum .

dört değil sekiz gözle seni bekliyordum yahu.

iyi çok şükür . 1 kg iyidir ama yediklerine göre 2 kg gitmeliydi beeaahh
diyetlik yedin çünkiiiiii.. adet dönemine bağlıyorum

Kahvaltı

2 yumurtalı menemen.
1 dilim ekmek
1 kk peynir

Menemenim konserve yazın yaptığım. Çok çok lezzetli. Her gün yesem bikmiyirum ondan. Ama az kaldı

Rumuz Sarfansari
Geçen hafta 60.2
Bu hafta 59
Fark 1.2
%1.99

ficans
Öncelikle tebrikler canım 3 günde 2 3 kilo falan gider diye düşünmüştüm Umay Villanın da var ya 5 günde 3 kilo verdiren diyeti öğünde 1 bardak içiyordun azdı arınma olmuştur ödemin azdı belki de neyse devamında daha da vereceğine inanıyorum canim

Kilo veren herkese tebrikler
A aaadddaaa Canım geçenlerde beni sormuştun sağolasın bi sen hatırladın beni
Bu ara iyi değilim motive de olamıyorum diyete ama haftaya başlıcam
Sen nasılsın
bu çok onemli bi cumleymiş anladım arada durup kendimize nasıl olduğumuzu sormaliyiz ne hissettigimizi
daha iyi misin psikolojik olarak

Rumuz Sarfansari
Geçen hafta 60.2
Bu hafta 59
Fark 1.2
%1.99

ficans
Haftanın birincisi belli
Somut bir şey mi var canım?
Ben de öyleydim biliyorsun, motive değilsen değilsindir zorlama, çok yüklenme kendine.

Ben de spor yapıyorum her gün leslie 3 mil. Bugün 12. gün bitti. Psikolojik olarak kendimi çok daha iyi hissediyorum. Bütün dertler kederler terle birlikte atılıyor sanki

Bak bak 12 gündür spor yapılıyormuş
Bende burada rakibim saldı kendini diye, farkı açmaya çalışıyordum

Sevindim spora vakit ayirabilmene.
Öğle tatillerinde mi yapıyorsun ?

Somut o kadar çok şey var ki kendi kendimi kurmuyorum durduk yere canım bazen kabullenmeye çalışıyorum ama her zaman da olmuyor işte ama senin adına sevindim

Bak bak 12 gündür spor yapılıyormuş
Bende burada rakibim saldı kendini diye, farkı açmaya çalışıyordum

Sevindim spora vakit ayirabilmene.
Öğle tatillerinde mi yapıyorsun ?
Saati 5.50’ye kuruyorum inanır mısın
Somut o kadar çok şey var ki kendi kendimi kurmuyorum durduk yere canım bazen kabullenmeye çalışıyorum ama her zaman da olmuyor işte ama senin adına sevindim
Neden böyle dedin? Bizimle paylaşsana belki çözüm bulabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…