- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.432
- 798
Benim sonuca iyi bakGünaydın hanımlar:)
Nasılsınız bakalım? Bugün sizi merak ettim, inşallah bol eksili bir hafta olmuştur☺
ficans akupunktura mi başladın?
Sersum akupunkturdan memnundu diye hatırlıyorum inşallah sen de memnun kalırsın.
enfes ötesi bi şey . denemelisin .Canım işyerinde tabağı boşver zaten, bulaşık çıkacak eve götürsen bir zahmet orda yıkasan başka bir zahmet :))
Yalnız ıspanakla muz nasıl bir karışımdır Allah aşkına
şokkkkk. şokkk. şokkkkk
dört değil sekiz gözle seni bekliyordum yahu.hayırlı sabahlar hayırlı cumalar kızlar
rumuz; okuyucuu
boy: 1.62cm
geçen hafta : 60.8 kg
bu hafta : 59.8 kg
fark: -1 kg
yüzde ;% 1.644
yani regl öncesi sonrası resmen :) ama arada gram almışım regl öncesi daha düşüktüm neyse hayırlısı bakalım
Öncelikle tebrikler canım 3 günde 2 3 kilo falan gider diye düşünmüştüm Umay Villanın da var ya 5 günde 3 kilo verdiren diyeti öğünde 1 bardak içiyordun azdı arınma olmuştur ödemin azdı belki de neyse devamında daha da vereceğine inanıyorum canim
Haftanın birincisi belli
Somut bir şey mi var canım?Kilo veren herkese tebrikler
A aaadddaaa Canım geçenlerde beni sormuştun sağolasın bi sen hatırladın beni
Bu ara iyi değilim motive de olamıyorum diyete ama haftaya başlıcam
Sen nasılsın
bu çok onemli bi cumleymiş anladım arada durup kendimize nasıl olduğumuzu sormaliyiz ne hissettigimizi
daha iyi misin psikolojik olarak
Bak bak 12 gündür spor yapılıyormuşHaftanın birincisi belli
Somut bir şey mi var canım?
Ben de öyleydim biliyorsun, motive değilsen değilsindir zorlama, çok yüklenme kendine.
Ben de spor yapıyorum her gün leslie 3 mil. Bugün 12. gün bitti. Psikolojik olarak kendimi çok daha iyi hissediyorum. Bütün dertler kederler terle birlikte atılıyor sanki
Somut o kadar çok şey var ki kendi kendimi kurmuyorum durduk yere canım bazen kabullenmeye çalışıyorum ama her zaman da olmuyor işte ama senin adına sevindimHaftanın birincisi belli
Somut bir şey mi var canım?
Ben de öyleydim biliyorsun, motive değilsen değilsindir zorlama, çok yüklenme kendine.
Ben de spor yapıyorum her gün leslie 3 mil. Bugün 12. gün bitti. Psikolojik olarak kendimi çok daha iyi hissediyorum. Bütün dertler kederler terle birlikte atılıyor sanki
Saati 5.50’ye kuruyorum inanır mısınBak bak 12 gündür spor yapılıyormuş
Bende burada rakibim saldı kendini diye, farkı açmaya çalışıyordum
Sevindim spora vakit ayirabilmene.
Öğle tatillerinde mi yapıyorsun ?
Neden böyle dedin? Bizimle paylaşsana belki çözüm bulabiliriz.Somut o kadar çok şey var ki kendi kendimi kurmuyorum durduk yere canım bazen kabullenmeye çalışıyorum ama her zaman da olmuyor işte ama senin adına sevindim
Teşekkürler canım ama paylaşınca çözülecek şeyler değilSaati 5.50’ye kuruyorum inanır mısın
Neden böyle dedin? Bizimle paylaşsana belki çözüm bulabiliriz.
üzüldüm canım yaaTeşekkürler canım ama paylaşınca çözülecek şeyler değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?