of yine muhteşem tabaklar ve sen . ellerine sağlık ve afiyet olsun .Eki Görüntüle 2593290
Iyi akşamlar kızlar
Sabah 11.30
Tereyağlı yumurta
Zeytin peynir kaşar
Tereyağ
Ceviz fıstık
Kivi portakal
Maydanoz dereotu
Fındık turp
Çay
Eki Görüntüle 2593291
Akşam 17.30
Mercimek çorbası
Dünden kalan köfte vardı
Salata
Brokoli
Acıbiber
Ayran
afiyet olsun .Öğle yemeğim.
Sabah bunun yesiliydi.Eki Görüntüle 2593538
afiyet olsun canım .Kahvaltı
Yeşil detoks içecek, bir isirim muz (kızdan kaldı)
Ara
Kahve gün kurusu
Öğlen
Turuncu detoks içecek
Ara
Sütlü kahve 1 fincan
Akşam
1 yumurtalı salata.
İçinde havuç elma portakal gibi kalorili şeyler de var. Ama doyurucu değil tabi.of yine muhteşem tabaklar ve sen . ellerine sağlık ve afiyet olsun .
afiyet olsun .
ama az gelirdi bana . ve kalorisi olmayan şeyler . ben bu içeceklerden ya da yiyeceklerden 2-3 bardak tükettiğini düşünmüştüm . ondan tok tutar demiştim . ama az yiyorsun . 2 bardak yesen nolcak ki. yiyebilirsin
Bence bir çalışan olarak çok çok iyi besleniyorsun. Hiç bir öğle arası bir yemek sipariş verdiğini duymadım. MaşallahEki Görüntüle 2593679
benim menü bunlardı
ıspanaklı ve muz ile smüotthi de vardı .çantadan çıkınca tepe takla olmuş . işe gelince çekmeceye koymak için önce masaya koyuyorum . sonra çekip atıyorum çekmeceye.
hepsini yedim .
bunların yanında 1 dilim ekmek ve 1 yeşil elmam vardı onu yedim
çok şükür . gayet de güzel doydum
güzel tabakların yanında benim mamalar hepten ilk haliyle duruyor ama .
soyuyorum tabi. ama tabak yok .direkt yiyorum .mideye güm.
hafta sonu bböyle olmuyorum tabi . ama işteyken imkanlar kısıtlı . özenmeye imkan yok.
canim greyfurtun dısındaki zarı soysaydin aci olan kısmi orasıİçinde havuç elma portakal gibi kalorili şeyler de var. Ama doyurucu değil tabi.
Yeşil detoks lezzetliydi. Ispanak salatalık elma vardı.
Turuncu detoks havuç elma zencefil portakal vardı, zencefili tüm koydum fazla gelmişti tadı acımsı olmuştu.
Kırmızı detoksta pancar, havuç greyfurt vardı. Bunu da greyfurt acı yapmıştı.
Ama 3 gün yaptım çok şükür.
Tam anlamıyla yaptım sayılmaz.
3 gün de kahve yanına gün kurusu yedim.
2 zeytin yedim. Tuzlu birşey yeme ihtiyacı hissettim. Tansiyonum düştü.
Bir de akşam üstleri 1 haşlanmış yumurta yedim.
Yine buna da şükür. İnşallah yarın 59 altını görürüm.
Bugün marketten kabak aldım. Kış geldi geleli zor buluyorum kabak. Hafta içi 3 gün de onun detoksunu yapmayı planlıyorum bakalım..
evet . yemekle aram da yok ya . onan galiba.Bence bir çalışan olarak çok çok iyi besleniyorsun. Hiç bir öğle arası bir yemek sipariş verdiğini duymadım. Maşallah
Bu eti sevmemenle de ilgili sanırım. Dışarı yemekleri hep etki oluyor.
Evet canım net paketim bitti ama az kaldı geleceğim
of yine muhteşem tabaklar ve sen . ellerine sağlık ve afiyet olsun .
Saol canım buyur gel beraber olsun
M Maridraw canım özledik seni ya geçmiş olsun kuzucuguna inş daha iyidir olsun en azından almamışsın bide böyle düşünEvet canım net paketim bitti ama az kaldı geleceğim
Kızlar ben sabit çıkıyorum bu aralar küçük kızım soğuk algınlığı geçiriyor spor yapamıyorum ondan galiba veremedimyarın sabah diş randevum var yazamaya bilirim şimdiden söyleyeyim. Kilom aynı kızlar sabitim maalesef.
Her türlü yapıyorum canım o gün kafama ne eserse artık böylede seviyorumCanım tereyağlı omlet yapsan daha kolay değil mi
Böyle daha mi lezzetli oluyor bende deneyeyim
Canım işyerinde tabağı boşver zaten, bulaşık çıkacak eve götürsen bir zahmet orda yıkasan başka bir zahmet :))Eki Görüntüle 2593679
benim menü bunlardı
ıspanaklı ve muz ile smüotthi de vardı .çantadan çıkınca tepe takla olmuş . işe gelince çekmeceye koymak için önce masaya koyuyorum . sonra çekip atıyorum çekmeceye.
hepsini yedim .
bunların yanında 1 dilim ekmek ve 1 yeşil elmam vardı onu yedim
çok şükür . gayet de güzel doydum
güzel tabakların yanında benim mamalar hepten ilk haliyle duruyor ama .
soyuyorum tabi. ama tabak yok .direkt yiyorum .mideye güm.
hafta sonu bböyle olmuyorum tabi . ama işteyken imkanlar kısıtlı . özenmeye imkan yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?