Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

50 leri görmüşsün . tebrik ederim canım benim . emeklerin karşılığı geliyor Allah ın izniyle.

evet canım . ama bu kadar az kalori alıp . 100 gr olarak vermen az az gidiyor . ama yine de gidiyor . çok şükür .

Mekanı cennet olsun şehitlerimizin. Rabbim ailelerine sabır versin.
Amin canım haberlere bakamıyorum bile biz böyle etkilendiysek ailelerini düşünemiyorum allah rahmet eylesin şehitlerimize ailelerine sabır versin askerlerimizin allah yardımcısı olsun

Merhaba kızlar 2 gündür gelemedim kızım hasta ama kimse kilo bildirimi yapmamış benim bilmediğim bir karar mı aldınız ben yinede yapayım

Başlangıç tarihi 28/02/2020
Başlangıç kilom 84
Sabah aklıma gelmedi tartilmak canım.
Gece haber başında geç yattım sabahta üzücü haberler alınca kaldı öyle.
Yoksa bir karar almadık.

Merhaba kızlar 2 gündür gelemedim kızım hasta ama kimse kilo bildirimi yapmamış benim bilmediğim bir karar mı aldınız ben yinede yapayım

Başlangıç kilom 84
Geçmiş olsun canım inş daha iyidir kuzun şehitlerimiz olunca herkes etkilendi o yüzden sessiz grup yoksa bir degişiklik karar falan almadık canım

Maşallah 10 kiloya yaklaşmış eksiler.
Ne kadar sürede verdin canim

Başlangıç kilom 84
cnm gecmis olsun kizina hava degisikliginden mi oldu acep
masallah sen buraua geldiginden beri mi verdin bu kadar kiloyu yoksa onceden mi baslamiatin ne ara verdin masallah

Maşallah 10 kiloya yaklaşmış eksiler.
Ne kadar sürede verdin canim
Kasımın sonlarına dogru başladım ama aralığın kadar yanlış uyguladığı dogru düzgün yapamadıgım bozup başa sardığım için onları saymıyorum 9 aralıkta tam anlamıyla başladım mart'ın 9'unda 3 ay olacak canım

Maşallah canım çok iyi gidiyorsun

Bildirim yaomyan varmı bekleyimmi biraz daha başım çok ağrıyor bugün nedense doğru dürüst birşey yiyemedim galiba ondan

Geçmiş olsun canım susuzluk da baş ağrısı yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…