Evde su kalmadı doğrudur gecede susuzdumMaşallah canım çok iyi gidiyorsun
Geçmiş olsun canım susuzluk da baş ağrısı yapıyor
Kısa zamanda görürsün inş canımhanimlar bugun sabah ac karina 72.3 ciktim ah bi 69lari gorsem insallah gerisi gelir
Başka gruptaydım başladığımda canım 9 aralıkta tam başladım bu gruba aralıgın sonlarında falan tesadüfen denk gelmiştim burada verdimde denebilircnm gecmis olsun kizina hava degisikliginden mi oldu acep
masallah sen buraua geldiginden beri mi verdin bu kadar kiloyu yoksa onceden mi baslamiatin ne ara verdin masallah
Saol canım sende süper gidiyorsunMaşallah canım çok iyi gidiyorsun
Geçmiş olsun canım susuzluk da baş ağrısı yapıyor
Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş28.02.20 KİLO BİLDİRİM LİSTEMİZ
KİLO VERERENLER
1. @777MOM777 -1300 %-1,76
2.Aytanesii -1000 %-1,65
3.@mochachocolate -1000 %-1,59
4.@miraycan84 -900 %-1,27
5.@ficans -500 %-0,65
SABİT KALANLAR
@sarfansari
A aaadddaaa (korumada)
ARA VERENLER
@hayal_hatun
@Zeze
@İzole
@Sersum
@Zeyytin
@ertuğrulunhalimesi
Kızlar bildirmeye yazsın
BAŞLANGIÇ BİLDİRENLER
@Pamuk97
@nnnadal
Kilo alan yok maşallah
Kilo verdikçe dahada güzel görünüyor:))Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş
Evet canım kızların maşallahı var tebrik ederim herkesiKilo verdikçe dahada güzel görünüyor:))
insallah canim insallah saglikli bir sekilde fazlaliklarimizdan kurtuluruzKısa zamanda görürsün inş canım
Canım şimdi bildiriyorum28.02.20 KİLO BİLDİRİM LİSTEMİZ
KİLO VERERENLER
1. @777MOM777 -1300 %-1,76
2.Aytanesii -1000 %-1,65
3.@mochachocolate -1000 %-1,59
4.@miraycan84 -900 %-1,27
5.@ficans -500 %-0,65
SABİT KALANLAR
@sarfansari
A aaadddaaa (korumada)
ARA VERENLER
@hayal_hatun
@Zeze
@İzole
@Sersum
@Zeyytin
@ertuğrulunhalimesi
Kızlar bildirmeye yazsın
BAŞLANGIÇ BİLDİRENLER
@Pamuk97
@nnnadal
Kilo alan yok maşallah
Inş canıminsallah canim insallah saglikli bir sekilde fazlaliklarimizdan kurtuluruz
Maşallah canım sende çok iyi kilo verdin bende sana bakınıyordum bayadır pek aktif degilsin canım özletin kendiniEki Görüntüle 2598082
Rumuz = ertugrulunhalimesi
Başlangıç tarihi =10.12.2019
Başlangıç kilom= 70.3
Geçmiş kilom 61
Güncel kilom= 60.7
Fark= -300 gr
Çok geçmiş olsun canım allah'ım yazı özlecegim hiç aklıma gelmezdi herkes hasta ya felaketlerde çabası amin canım amin ortada çözümde yok olan askerlerimize oluyorKızlar ben bir süre daha böyle arada gidip geleceğim büyük kızım ve ben farenjit olduk
Küçük kızım da 8 tane dişi bir an da patlayasi tuttu kaç gündür uyku yüzü görmüyorum spor ve diyete ara verdim ama zaten pek bir şey de yiyemiyorum öksürmekten perişan olduk kızımla kendimi geçtim yavrum sürekli ağlıyor uykusunda anne uyumak istiyorum diye ama uyuyamıyor öksürmektenvallahi ne yapacağımı şaşırdım ben keşke çocuklar bebekler hiç hasta olmasam sıkıntı çekmeseler
Idlib de şehit düşen mehmetlerimiz de yaktı cigerlerimizi ne desek boş bu saatten sonra ah gidene vah kalana Rabbim ailelerine bol sabır metanet versin.
Canım ne yapacağım bilmiyorum 3 haftadır ev revir gibi çocuklar hasta olmasın diye çok uğraştım ama oldular maalesefÇok geçmiş olsun canım allah'ım yazı özlecegim hiç aklıma gelmezdi herkes hasta ya felaketlerde çabası amin canım amin ortada çözümde yok olan askerlerimize oluyor
Sakınan göze çöp batarmış canım dinlene dinlene yavaş yavaş geçecek inş soğuk algınlığıda fena geldimi zor geçiyor özellikle çocuklarda kıyamam ya kuzulara kısa sürede toparlanırsınız inş canımCanım ne yapacağım bilmiyorum 3 haftadır ev revir gibi çocuklar hasta olmasın diye çok uğraştım ama oldular maalesef
İnşaAllah canım amin.. soğuk algınlığını geçtim şu öksürük çok fenaSakınan göze çöp batarmış canım dinlene dinlene yavaş yavaş geçecek inş soğuk algınlığıda fena geldimi zor geçiyor özellikle çocuklarda kıyamam ya kuzulara kısa sürede toparlanırsınız inş canım
Canım benim çok geçmiş olsun ben kıza pekmezli tereyağı veriyorum kesiyor hemen öksürüğü sende denesene kendine de yap öksüren kim varsa zararlı da değilKızlar ben bir süre daha böyle arada gidip geleceğim büyük kızım ve ben farenjit olduk
Küçük kızım da 8 tane dişi bir an da patlayasi tuttu kaç gündür uyku yüzü görmüyorum spor ve diyete ara verdim ama zaten pek bir şey de yiyemiyorum öksürmekten perişan olduk kızımla kendimi geçtim yavrum sürekli ağlıyor uykusunda anne uyumak istiyorum diye ama uyuyamıyor öksürmektenvallahi ne yapacağımı şaşırdım ben keşke çocuklar bebekler hiç hasta olmasam sıkıntı çekmeseler
Idlib de şehit düşen mehmetlerimiz de yaktı cigerlerimizi ne desek boş bu saatten sonra ah gidene vah kalana Rabbim ailelerine bol sabır metanet versin.
CanımCanım ne yapacağım bilmiyorum 3 haftadır ev revir gibi çocuklar hasta olmasın diye çok uğraştım ama oldular maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?