Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

cnm gecmis olsun kizina hava degisikliginden mi oldu acep
masallah sen buraua geldiginden beri mi verdin bu kadar kiloyu yoksa onceden mi baslamiatin ne ara verdin masallah
Başka gruptaydım başladığımda canım 9 aralıkta tam başladım bu gruba aralıgın sonlarında falan tesadüfen denk gelmiştim burada verdimde denebilir

28.02.20 KİLO BİLDİRİM LİSTEMİZ

KİLO VERERENLER

1. @777MOM777 -1300 %-1,76
2. Aytanesii -1000 %-1,65
3.@mochachocolate -1000 %-1,59
4.@miraycan84 -900 %-1,27
5.@ficans -500 %-0,65

SABİT KALANLAR
@sarfansari
A aaadddaaa (korumada)

ARA VERENLER
@hayal_hatun
@Zeze
@İzole
@Sersum
@Zeyytin
@ertuğrulunhalimesi
Kızlar bildirmeye yazsın

BAŞLANGIÇ BİLDİRENLER
@Pamuk97
@nnnadal

Kilo alan yok maşallah

Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş

Canım şimdi bildiriyorum

Kızlar ben bir süre daha böyle arada gidip geleceğim büyük kızım ve ben farenjit olduk
Küçük kızım da 8 tane dişi bir an da patlayasi tuttu kaç gündür uyku yüzü görmüyorum spor ve diyete ara verdim ama zaten pek bir şey de yiyemiyorum öksürmekten perişan olduk kızımla kendimi geçtim yavrum sürekli ağlıyor uykusunda anne uyumak istiyorum diye ama uyuyamıyor öksürmekten vallahi ne yapacağımı şaşırdım ben keşke çocuklar bebekler hiç hasta olmasam sıkıntı çekmeseler

Idlib de şehit düşen mehmetlerimiz de yaktı cigerlerimizi ne desek boş bu saatten sonra ah gidene vah kalana Rabbim ailelerine bol sabır metanet versin.

Çok geçmiş olsun canım allah'ım yazı özlecegim hiç aklıma gelmezdi herkes hasta ya felaketlerde çabası amin canım amin ortada çözümde yok olan askerlerimize oluyor

Çok geçmiş olsun canım allah'ım yazı özlecegim hiç aklıma gelmezdi herkes hasta ya felaketlerde çabası amin canım amin ortada çözümde yok olan askerlerimize oluyor
Canım ne yapacağım bilmiyorum 3 haftadır ev revir gibi çocuklar hasta olmasın diye çok uğraştım ama oldular maalesef

Canım ne yapacağım bilmiyorum 3 haftadır ev revir gibi çocuklar hasta olmasın diye çok uğraştım ama oldular maalesef
Sakınan göze çöp batarmış canım dinlene dinlene yavaş yavaş geçecek inş soğuk algınlığıda fena geldimi zor geçiyor özellikle çocuklarda kıyamam ya kuzulara kısa sürede toparlanırsınız inş canım

İnşaAllah canım amin.. soğuk algınlığını geçtim şu öksürük çok fena

Canım benim çok geçmiş olsun ben kıza pekmezli tereyağı veriyorum kesiyor hemen öksürüğü sende denesene kendine de yap öksüren kim varsa zararlı da değil

Canım Aytanesii de yazmış. Tereyağ eriyip pekmez köy içine biraz. İliştip verebilirsin kızıma. Öksürüğü kesiyor.

Çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…