Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Maşallah maşallah benim kızım öğlenci bu hareket bizim evde12-1 arası oluyor
Kısa da olsa kış bana iyi gelmedi 2 ayda 4 kilo aldım nerdeyse havaların ısınması bana da iyi geldi
neden evdesin . çalışıyorum diye yazmıştın dün.

bizim okul tam güne döndü geçen yıl şubat ayında . daha rahat ettik .
yarım günü boş geçiyordu çocukların . erken kalkınca sıkılıyordu benim ortanca. büyük sabahçıydı . o da öğlenden sonra gelince akşama kadar uzanıyordu ödev vs . yata yata zaman geçirdiler .
bizim zamanımızda da yarım gündü okul . baya güzeldi gerçi . zaman kalıyordu bize. ama şimdi devir öyle değil . çalışacak sürekli.

Özür dilerim kızlaar 3 gün şekersiz yaşayınca pastaya dayanamadım
Kahvaltı
Kalori
1 Dilim Ekmek
69​
1 Dilim Peynir
85​
4 Yeşil Zeytin
21​
Öğle Yemeği
2 Kepçe Lahana Çorbası
30​
Zeytinyağlı yumurta
77​
Akşam
2 Yemek Kaşığı Makarna
64​
2 Yemek Kaşığı Musakka
31​
1 Dilim Pasta
250​
Toplam Alınan Kalori
627​

En zoru da bunları taşımak sonunda bir sırt çantası alıcam
hahahha. canım benim ya

benim sırt çantası her şeyi alıyor .
desaa dan aldıydım . indirimde.
memnunum .
çok fazla saklama kabı vs alıyor . her şeyi onda getiriyorum . başka bi çantaya ihtiyaç kalmıyor .

tamam sıkıntı yok . gayet güzel .
ben de böyle şeylere dayanamıyorum ama hani kilo olmadığından yiyorum . sen de ideal kiloya gelince daha rahat yersin . arada yersin falan .

Öğle arası eve gidip onu okula hazırlıyorum böylelikle yemek taşıma sıkıntım da olmuyor artı gidip gelirken yürüyüş yapmış oluyorum

tamam sıkıntı yok . gayet güzel .
ben de böyle şeylere dayanamıyorum ama hani kilo olmadığından yiyorum . sen de ideal kiloya gelince daha rahat yersin . arada yersin falan .
İnşallah yaa 4 gündür güzel yürüdüm ama diyet sporsuz spor da diyetsiz olmuyor fırsat buldukça hareket etmeli her türlü yiyoruz zaten

Öğle arası eve gidip onu okula hazırlıyorum böylelikle yemek taşıma sıkıntım da olmuyor artı gidip gelirken yürüyüş yapmış oluyorum
a güzelmiş . evin işine yakın o zaman . çok güzel . hayalimdeki şey .
bi araç olsa daha kolay olacak işim . evden o kadar erken çıkmamış ve eve daha erken dönmüş olurum .
öğlene kadar kim bakıyor kızına.
insan öğle arası yemeğini bile pişirir . ya da 1 kat süpürür . çok iyi.

İnşallah yaa 4 gündür güzel yürüdüm ama diyet sporsuz spor da diyetsiz olmuyor fırsat buldukça hareket etmeli her türlü yiyoruz zaten
küçük çocukların var . illa hareket vardır evde. işten dönünce bize oturmak yok . son günlerde oturdum , yorgunum diye ama .
su isterse kızım . masadan al diyebiliyorum artık . her şeye de koşturmamak lazım . ama yapı itibariyle öyle değilim . ne kadar sürer bu durum bilmiyorum . sonra unutuyorum ve yine suya dahil her işe koşturmaya başlıyorum .

zayıflayınca daha rahatlayacaksın . daha zinde ve daha hafif olacağın için çocuklarla da daha kolay ilgilenirsin . farklı oluyor illa ki.

sağlıklı gitmişsin canım . beğendim yediklerini
Yeni düzelmwye başladı yeme düzenim eşim git gel yapınca dengede yediklerimde bozulmuştu birde aylar sonra yeni adet.olunca :)) bir iştah artması oldu ki ben doğum dan sonra bile bukadar iştahlanmadm birde emzirmekten olsa gerek protein a olunca demekki yeme isteği artırıyor eşimde öyle diyor bir kutu Sarelle ye ama doymazsın bir avuç fındık fıst8k yersen tokluk süren uzar diyor da sonra herşeyi ye diyede ısrar ediyor:))

Afiyet olsun canım baya koşturmacalı gün evet dün baya bahardan kalmadı burada bugünde yağmurlu 🌦

Ay canım beni güldürdü Allah'ta seni güldürsün aman dikkat edin canım havalar yine bozmaya başladı mart ayı geldi sayılır

Canım ne güzel liste yapıyon öyle pastayı telafi edersin canım biraz hareketle

Babamız evde bizim oğlum da kızım da öğleye kadar uyuyolar

Yürüyerek 15 dakika otobüs bekle trafik ışıkları falan derken otobüsle de 15 dk. buluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…