neden evdesin . çalışıyorum diye yazmıştın dün.Maşallah maşallah benim kızım öğlenci bu hareket bizim evde12-1 arası oluyor
Kısa da olsa kış bana iyi gelmedi 2 ayda 4 kilo aldım nerdeyse havaların ısınması bana da iyi geldi
Kahvaltı | Kalori |
1 Dilim Ekmek | 69 |
1 Dilim Peynir | 85 |
4 Yeşil Zeytin | 21 |
Öğle Yemeği | |
2 Kepçe Lahana Çorbası | 30 |
Zeytinyağlı yumurta | 77 |
Akşam | |
2 Yemek Kaşığı Makarna | 64 |
2 Yemek Kaşığı Musakka | 31 |
1 Dilim Pasta | 250 |
Toplam Alınan Kalori | 627 |
hahahha. canım benim yaEn zoru da bunları taşımak sonunda bir sırt çantası alıcam
tamam sıkıntı yok . gayet güzel .Özür dilerim kızlaar 3 gün şekersiz yaşayınca pastaya dayanamadım
Kahvaltı Kalori1 Dilim Ekmek 691 Dilim Peynir 854 Yeşil Zeytin 21Öğle Yemeği 2 Kepçe Lahana Çorbası 30Zeytinyağlı yumurta 77Akşam 2 Yemek Kaşığı Makarna 642 Yemek Kaşığı Musakka 311 Dilim Pasta 250Toplam Alınan Kalori 627
Öğle arası eve gidip onu okula hazırlıyorum böylelikle yemek taşıma sıkıntım da olmuyor artı gidip gelirken yürüyüş yapmış oluyorumneden evdesin . çalışıyorum diye yazmıştın dün.
bizim okul tam güne döndü geçen yıl şubat ayında . daha rahat ettik .
yarım günü boş geçiyordu çocukların . erken kalkınca sıkılıyordu benim ortanca. büyük sabahçıydı . o da öğlenden sonra gelince akşama kadar uzanıyordu ödev vs . yata yata zaman geçirdiler .
bizim zamanımızda da yarım gündü okul . baya güzeldi gerçi . zaman kalıyordu bize. ama şimdi devir öyle değil . çalışacak sürekli.
İnşallah yaa 4 gündür güzel yürüdüm ama diyet sporsuz spor da diyetsiz olmuyor fırsat buldukça hareket etmeli her türlü yiyoruz zatentamam sıkıntı yok . gayet güzel .
ben de böyle şeylere dayanamıyorum ama hani kilo olmadığından yiyorum . sen de ideal kiloya gelince daha rahat yersin . arada yersin falan .
a güzelmiş . evin işine yakın o zaman . çok güzel . hayalimdeki şey .Öğle arası eve gidip onu okula hazırlıyorum böylelikle yemek taşıma sıkıntım da olmuyor artı gidip gelirken yürüyüş yapmış oluyorum
küçük çocukların var . illa hareket vardır evde. işten dönünce bize oturmak yok . son günlerde oturdum , yorgunum diye ama .İnşallah yaa 4 gündür güzel yürüdüm ama diyet sporsuz spor da diyetsiz olmuyor fırsat buldukça hareket etmeli her türlü yiyoruz zaten
Yeni düzelmwye başladı yeme düzenim eşim git gel yapınca dengede yediklerimde bozulmuştu birde aylar sonra yeni adet.olunca :)) bir iştah artması oldu ki ben doğum dan sonra bile bukadar iştahlanmadm birde emzirmekten olsa gerek protein a olunca demekki yeme isteği artırıyor eşimde öyle diyor bir kutu Sarelle ye ama doymazsın bir avuç fındık fıst8k yersen tokluk süren uzar diyor da sonra herşeyi ye diyede ısrar ediyor:))sağlıklı gitmişsin canım . beğendim yediklerini
Saol canımçoook güzel mamalar . bayıldım tabak sunumuna . ellerine sağlık .
Afiyet olsun canım baya koşturmacalı gün evet dün baya bahardan kalmadı burada bugünde yağmurlugünaydın hanımlar .
bu sabah ağ çekme yaptıktan sonra 2 avuç fıstık yedim .
evdekilere tost yaptım .
kek çıkardım .
beslenmeleri koydum
çöpü çıkardım ve koşmadan evden çıktım . hava nefis . bahar geliyor az kaldı. .
Ay canım beni güldürdü Allah'ta seni güldürsünGünaydın cnm ağ çekme ne (örümcek ağlarını fırça ile çekme mi)
Mamalar güzel görünüyor afiyet olsun kaplar ile taşımak zor olmuyor dimi☺
Bugün burada lodos var kurum attı sobadünden uyardılar lodosu vapur seferleri içinde uyardılar ada gidebildimi acaba
Oo maşallah canım böyle devam etPazartesiden itibaren sabahları 1 saat yürüyorum akşama kadar koşturmacam da 1 saati buluyor otobüse binmiyorum eve gidip gelirken
Canım ne güzel liste yapıyon öyle pastayı telafi edersin canım biraz hareketleÖzür dilerim kızlaar 3 gün şekersiz yaşayınca pastaya dayanamadım
Kahvaltı Kalori1 Dilim Ekmek 691 Dilim Peynir 854 Yeşil Zeytin 21Öğle Yemeği 2 Kepçe Lahana Çorbası 30Zeytinyağlı yumurta 77Akşam 2 Yemek Kaşığı Makarna 642 Yemek Kaşığı Musakka 311 Dilim Pasta 250Toplam Alınan Kalori 627
kıskanılası bir kahvaltı. benlik . afiyet olsunEki Görüntüle 2597286
Iyi günler kızlar
Sabah 10.30
Konserve Domates sosu
Peynir tereyağ zeytin tabağa koymayı unuttum sofradan yedim
Ceviz fındık fıstık
Muz portakal
Yeşilçay
Öğlen
Türk kahvesi
Gün boyunca su
Saol canım gel beraber olsunkıskanılası bir kahvaltı. benlik . afiyet olsun
Babamız evde bizim oğlum da kızım da öğleye kadar uyuyolara güzelmiş . evin işine yakın o zaman . çok güzel . hayalimdeki şey .
bi araç olsa daha kolay olacak işim . evden o kadar erken çıkmamış ve eve daha erken dönmüş olurum .
öğlene kadar kim bakıyor kızına.
insan öğle arası yemeğini bile pişirir . ya da 1 kat süpürür . çok iyi.
Yürüyerek 15 dakika otobüs bekle trafik ışıkları falan derken otobüsle de 15 dk. buluyora güzelmiş . evin işine yakın o zaman . çok güzel . hayalimdeki şey .
bi araç olsa daha kolay olacak işim . evden o kadar erken çıkmamış ve eve daha erken dönmüş olurum .
öğlene kadar kim bakıyor kızına.
insan öğle arası yemeğini bile pişirir . ya da 1 kat süpürür . çok iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?