- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Tabii ki 50 li kilolarda kızımı kucaklayıp 5 kat çıkarıyodum zorlanmadan şimdi dizim ağrıyo oğlumu çıkardığımdaküçük çocukların var . illa hareket vardır evde. işten dönünce bize oturmak yok . son günlerde oturdum , yorgunum diye ama .
su isterse kızım . masadan al diyebiliyorum artık . her şeye de koşturmamak lazım . ama yapı itibariyle öyle değilim . ne kadar sürer bu durum bilmiyorum . sonra unutuyorum ve yine suya dahil her işe koşturmaya başlıyorum .
zayıflayınca daha rahatlayacaksın . daha zinde ve daha hafif olacağın için çocuklarla da daha kolay ilgilenirsin . farklı oluyor illa ki.
Başta bir ön yargımız var inşallah acıkmam diyehanimlar oglen yemegim yogurtlu kozlemis patlican bol sarimsakli kimyonlu salatalik ins fazla acikmamEki Görüntüle 2597259
Edicem edicem 63-64 e insem ip atlamaya başlıcamOo maşallah canım böyle devam et
Yok yaaa 1 saat yürüyüşte 300 kalori harcıyosun pasta 250 kalori ince dilimmişşCanım ne güzel liste yapıyon öyle pastayı telafi edersin canım biraz hareketle
Listeyi ben de beğendim kaydediyorum her günü diyetisyen listesi gibi oldu kilo verirsem paylaşırım topluCanım ne güzel liste yapıyon öyle pastayı telafi edersin canım biraz hareketle
Bu tabak çok güzeeeeel alıyım kızıma bir tane karışık yemek yemez aynı tabakta pilav yemek yoğurt gibi tam onlukEki Görüntüle 2597286
Iyi günler kızlar
Sabah 10.30
Konserve Domates sosu
Peynir tereyağ zeytin tabağa koymayı unuttum sofradan yedim
Ceviz fındık fıstık
Muz portakal
Yeşilçay
Öğlen
Türk kahvesi
Gün boyunca su
yBaşta bir ön yargımız var inşallah acıkmam diye
Ben de öyle diye diye ondan ye bundan ye 72 oldum 1 haftadır önceki yediklerimin yarısını bile yemiyorum yürüyünce açlık falan kalmıyor
Al canım kullanışlı oluyorBu tabak çok güzeeeeel alıyım kızıma bir tane karışık yemek yemez aynı tabakta pilav yemek yoğurt gibi tam onluk
canm yaa nasil da dusunurmus beni gecikmeli gittim ilk anda kalkmadi sonra sallandik baya lodos yedik iceride yer kalmamisti disari oturduk ama.gittim cnmGünaydın cnm ağ çekme ne (örümcek ağlarını fırça ile çekme mi)
Mamalar güzel görünüyor afiyet olsun kaplar ile taşımak zor olmuyor dimi☺
Bugün burada lodos var kurum attı sobadünden uyardılar lodosu vapur seferleri içinde uyardılar ada gidebildimi acaba
Ben dee;74 le ortalams basladim bugun cok sukur 72.5 gordum hedef 65 insallah dememe bakma acikmiyorum fazla simdi bi yesil elma yedim okadarcik
y
Amin aminMekanı cennet olsun şehitlerimizin. Rabbim ailelerine sabır versin.
daha ne olsun canım . afiyet olsun . cok diyetlik olmuş . maşallahbuda benim sussuz pussuzaksam yemegim haslanmis karnibaharrr ve oglenki patlicanli meze
afyet olsun miraycan . çok iyi gidiyorsun gerçekten.
28.02.2020 Kahvaltı Kalori1 Dilim Ekmek 691 Dilim Peynir 854 Yeşil Zeytin 21Öğle Yemeği 2 Kepçe Lahana Çorbası 30Zeytinyağlı yumurta 77Akşam Tavuklu Pilav 1531 Bardak Ayran 761 Dilim Kek 107Toplam Alınan Kalori 618
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?