Hımmm kadınlar gününe denk gelmiş şimdiden tebrikler problem değil sana kolay gelsin
Tamamen katılıyorum canım SanaSersum canim bence sen esin yanina gelmeden once zayiflama.isini kafana takma cunku o kadar cok seyle bas ediyorsun ki bunlarin hepsi insani yemege iten sebepler yoksa benim fikrim.olay diyet, akapunktir vs degil eger kosullar musait olsa zatem hepimiz bir diyeyisyene gider 2 veya 3 ayda zayiflariz ama cogumuz buyuk strrst altindayiz bu sekilde bas etmek zor olay kilo degil o nedenle kendini sakin uzme cunku bize hangi liste verilirse verilsin yapmiyoruz sonucta bence esinle birlikteyken nasil verdigini anlaylmayacaksin bile
2 aylik psikolog birikimlerimden bir esinti
geçmiş olsun tekrardan canımBurun akıntısı boğaz ağrısı halsizlik var.
Ihlamur kaynattim içim bugün, zencefil bal limon karışımı yaptım. Yarın da Dr a gidip ilaç Alicam. Evdekileri eşim bitirdi. Ağrı kesici bile kalmamış.
Allah tamamına erdirsin mutluluklar dilerimcanımmmmmmm valla nişan telaşesi bu hafta nişanım 8martkoşturmaca devam
İnşallah canım ortancadan sonra kısa sürede birsürü kilo vermiştim kızda bir türlü motive olamadım bu hurma işi bende kesin çizgi olacak çok pis huyum var ya hep ya hiç olacak azaltayım hafif diyet yapayım gibi şeyler bende işe yaramıyor bir kez daha anladımah kuzum . hadi bi hırsla sarıl . yaz geliyor bak . kız da emmiyor artık
Kolay gelsin canım sanaİnşallah canım ortancadan sonra kısa sürede birsürü kilo vermiştim kızda bir türlü motive olamadım bu hurma işi bende kesin çizgi olacak çok pis huyum var ya hep ya hiç olacak azaltayım hafif diyet yapayım gibi şeyler bende işe yaramıyor bir kez daha anladım
Tamamen katılıyorum canım Sana
O gelene kadar kör topal böyle idare edeceğim.
geçmiş olsun tekrardan canım
Allah tamamına erdirsin mutluluklar dilerim
Soğansız olmaz :))Hafta sonu ben de soğancıydım çocuklar ekmek yemiyorlar kahvaltıda çatalla yumurta peynir öğle akşamda pilav makarna ben de hafta sonu gözleme yaptım hem de 2 gün kahvaltı da bol soğanlı ıspanaklı ikindi de bol soğanlı peynirli iyi yediler zaten birer tane yiyorlar
Hadi hayırlı olsun şimdiden dünya kadınlar gününde iyiymiş:))canımmmmmmm valla nişan telaşesi bu hafta nişanım 8martkoşturmaca devam
Canım eşimde diyor tane yersen ac8kmazsın tatlı yersen doymazsın diyor :)) onların tabiriyle kapa yem :)))kahvaltıda fıstık mesela , çokca yersem öğlene kadar acıkmıyorum .
ilginç.
zaten adam gibi kahvaltı yapmayalı aylarrrr oldu. belki yıl .
Hadi hayırlı olsun şimdiden dünya kadınlar gününde iyiymiş:))
Son haftan heyecan varmı:))aynen canımmm denk geldi vallasağolasın
hahahah. doğru diyor eşin .Canım eşimde diyor tane yersen ac8kmazsın tatlı yersen doymazsın diyor :)) onların tabiriyle kapa yem :)))
artık unutulmazsın . hem nişan hem dünya kadınlar günün kutlanır . ikisi bi yerde.aynen canımmm denk geldi vallasağolasın
ya hep ya hiç. haklısın canım . olur inşallah .İnşallah canım ortancadan sonra kısa sürede birsürü kilo vermiştim kızda bir türlü motive olamadım bu hurma işi bende kesin çizgi olacak çok pis huyum var ya hep ya hiç olacak azaltayım hafif diyet yapayım gibi şeyler bende işe yaramıyor bir kez daha anladım
Eşime nişan tarihimizi sordum hatırlamadı evlilik tarihi doğum günleri tanışma günü falan hepsini biliyor nişanı istemeyi falanda sorma bir zahmet ömrümün yarısı seninle geçti diyorartık unutulmazsın . hem nişan hem dünya kadınlar günün kutlanır . ikisi bi yerde.
Bugün başladım canım sabah ve öğle hurmalarımı yedim yoğurtları yemedim şimdi kocaman bir sürahi ayran yapacam ara ara içecemya hep ya hiç. haklısın canım . olur inşallah .
ne zaman hurma diyetine başlıyorsun .
hahahha.Eşime nişan tarihimizi sordum hatırlamadı evlilik tarihi doğum günleri tanışma günü falan hepsini biliyor nişanı istemeyi falanda sorma bir zahmet ömrümün yarısı seninle geçti diyor
fıkra gibi olmuş . bi çalkalarsın içinde karışır . hurma diyeti de tam yerini bulmuş olur . tarifteki gibi.Bugün başladım canım sabah ve öğle hurmalarımı yedim yoğurtları yemedim şimdi kocaman bir sürahi ayran yapacam ara ara içecem
Başarırlar canım@Pamuk92 canım bugün itibariyle hurma diyetine başladım ne kadar yapabilirim veya yapabilirmiyim bilmiyorum ama niyetine girdim hızlıca 80 altını göreyim sonra daha motive bir şekilde devamı gelir inşallah az önce tartıldım 83,2 ye inmişim cuma günü 84 tüm. 2 günde hastalıktan süzüldüm
Bizimde yaklaştıhahahha.
ben de unutmuyorum . geçenlerde bi konuştuyduk . unutmam artık dediydim .
19 Ağustos 2003 de nışanlanmışız. kendisine sorduydum . ne zaman nışanlandık diye. hatırlamıyorum deyince . biraz bozuluyor . ama artık unutmam dedim . yarın unutursun , dedi
unutmamışım emme.
bak yıllar geçmiş . eşim unutmaz ama benim unutma şeyim var .
evlilik yıl dönümünü ve çıkma yıl dönümünü hatırlıyorum .
01.09.1999 ilk sevgili olduğumuz.
19 Ağustos 2003 nişan
12.10.2003 evlilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?