Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Tamamen katılıyorum canım Sana
O gelene kadar kör topal böyle idare edeceğim.
geçmiş olsun tekrardan canım
canımmmmmmm valla nişan telaşesi bu hafta nişanım 8mart koşturmaca devam
Allah tamamına erdirsin mutluluklar dilerim

ah kuzum . hadi bi hırsla sarıl . yaz geliyor bak . kız da emmiyor artık
İnşallah canım ortancadan sonra kısa sürede birsürü kilo vermiştim kızda bir türlü motive olamadım bu hurma işi bende kesin çizgi olacak çok pis huyum var ya hep ya hiç olacak azaltayım hafif diyet yapayım gibi şeyler bende işe yaramıyor bir kez daha anladım

Kolay gelsin canım sana

Soğansız olmaz :))

kahvaltıda fıstık mesela , çokca yersem öğlene kadar acıkmıyorum .
ilginç.
zaten adam gibi kahvaltı yapmayalı aylarrrr oldu. belki yıl .
Canım eşimde diyor tane yersen ac8kmazsın tatlı yersen doymazsın diyor :)) onların tabiriyle kapa yem :)))

ya hep ya hiç. haklısın canım . olur inşallah .
ne zaman hurma diyetine başlıyorsun .

artık unutulmazsın . hem nişan hem dünya kadınlar günün kutlanır . ikisi bi yerde.
Eşime nişan tarihimizi sordum hatırlamadı evlilik tarihi doğum günleri tanışma günü falan hepsini biliyor nişanı istemeyi falanda sorma bir zahmet ömrümün yarısı seninle geçti diyor

Eşime nişan tarihimizi sordum hatırlamadı evlilik tarihi doğum günleri tanışma günü falan hepsini biliyor nişanı istemeyi falanda sorma bir zahmet ömrümün yarısı seninle geçti diyor
hahahha.
ben de unutmuyorum . geçenlerde bi konuştuyduk . unutmam artık dediydim .
19 Ağustos 2003 de nışanlanmışız. kendisine sorduydum . ne zaman nışanlandık diye. hatırlamıyorum deyince . biraz bozuluyor . ama artık unutmam dedim . yarın unutursun , dedi
unutmamışım emme.
bak yıllar geçmiş . eşim unutmaz ama benim unutma şeyim var .
evlilik yıl dönümünü ve çıkma yıl dönümünü hatırlıyorum .

01.09.1999 ilk sevgili olduğumuz.
19 Ağustos 2003 nişan
12.10.2003 evlilik

Bugün başladım canım sabah ve öğle hurmalarımı yedim yoğurtları yemedim şimdi kocaman bir sürahi ayran yapacam ara ara içecem
fıkra gibi olmuş . bi çalkalarsın içinde karışır . hurma diyeti de tam yerini bulmuş olur . tarifteki gibi.
midede karışıyor nasılsa . boş ver .

Başarırlar canım

Bizimde yaklaştı
6 mart 2005 ilk sevgili olduğumuz
25 haziran 2011 nişan
9 mart 2013 nikah
6 Nisan 2013 düğün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…