Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Geçmiş olsun benimkiler de çok öksürdü geçen hafta antibiyotikle çözdük 3 güne iyileştiler maaşallah

sabah 1 bardak süt ile turk jahve içtim.
3 avuc fistik.1 kucuk kase kadardi.
simi taze fasulye yiyorum.buzluktan. . üstüne yarim limon sıktım. kızim da yedi.ikimiz yedik.
Çocuklar da ben de seviyoruz taze fasulyeyi ben de atmıştım bir kaç paket iyi oluyor

Herkes antibiyotiğini alsın değilse atlatılmıyor hastalıklar 35 kişilik sınıflar da da olunca çocuklar onları da suçlamadan önce kendimizi suçlayalım çocuklarımızı rezil ettiğimiz için

Hafta sonu ben de soğancıydım çocuklar ekmek yemiyorlar kahvaltıda çatalla yumurta peynir öğle akşamda pilav makarna ben de hafta sonu gözleme yaptım hem de 2 gün kahvaltı da bol soğanlı ıspanaklı ikindi de bol soğanlı peynirli iyi yediler zaten birer tane yiyorlar

Ben de ben de hastaneye gitmekten korkuyorum değilse dişlerim kötü yürüyorum ama dizim kötü

ah kuzum . hadi bi hırsla sarıl . yaz geliyor bak . kız da emmiyor artık

Bence en güzel diyet tek başına yapılan diyettir tabii ki sporla

Oğlum opbaba al hamur yap diyor ben de yapıyorum gözlemeyi seviyor galiba arada ona da yaptırıyorum
Birer tane yaptım hamuru ince açıp içini bol koydum onlardan kalanı da yemedim
Akşamları havuç karnabahar brokoli salatası kızım da seviyor bolca yedik
Yürüyüş temizlik falan da yapınca sindirdim galiba

evet inersin canım .

kalori hesaplama yerini değiştirmeni tavsiye edeceğim nacizane . dün aklıma geldin inan ki.
diyetkolikk den hesaplat canım .
inan ki daha güvenli hesaplama yaparsın .
Ordan da yaparım da benim önce bir mutfak tartısı almam lazım kaşık var kaşık var

ay aminn inşaallah kuzum yaaa sen nasılsın b12 düşükmüş benim gibi :)
iyiyim elhamdülillah .
bi sıkıntım yokmuş .
böyle devam .
b12 için de işte ilaç verdi. ama çok aşırı düşük değilmiş de işte sınıra yakınmış . öyle dedi başka doktorr akrabamız .

sen ne yapıyorsun b12 için .

Ordan da yaparım da benim önce bir mutfak tartısı almam lazım kaşık var kaşık var
öyle kaşık var kaşık var .
gördüğüm kadarıyla karbonhidrat yemiyorsun .
yani sebze bol yersin .
peynir zeytin yumurta vs .
yani kilo vermen imkansız .
daha hızlı vermelisin . eğer inisülin direncin vs gibi bi hastalık yoksa.

Yok ya zannetmiyorum.bekleyim devam ederse bi doktora gideyim.
noldun canım .iyi misin . doktora gidecek misin .

canım benim . noldu şimdi. cuma günü iyiydin

yanlış yazmışım . kilo vermemen imkansız olacaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…