- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
Maşallah canım yavaş yavaş gidiyor kilolar boyle devamGünaydın kızlaaar;
24.02.2020 Pazartesi.. 70,80
25.02.2020 Salı............. 70,20
26.02.2020 Çarşamba 70,10
27.02.2020 Perşembe 70,00
28.02.2020 Cuma......... 69,90
29.02.2020 Cumartesi 69,80
01.03.2020 Pazar...........69,80
02.03.2020 Pazartesi....69,70
Cumartesi yürüyemedim pazar sabah bir saat yürüdüm öğleden sonra çocuklarla markete gittik sonrasında 1 saat temizlik
Olsun önemli olan yol almak bir bakarsın birden gitmeye başlamış yeterki devam et geriside gelecektirTeşekkür ederim de iyi gitmiyorum canım yaa çok yavaş gidiyorum
Martın 9'unda 3 ay olacak canımNe zaman başladın 70 le ya da şöyle sorayım ne kadar sürede 61 e indin
Bencede doğru etrafında olmayınca istek fazla olmuyorBir yerde okudum geçen diyo ki yemeklerden sonra yiyecekleri masada bırakmayın gördükçe yiyorsunuz
Inersin inersin canim sen sabret yeter ki69 dan 59 a iner miyim acep
Sağol canım yaza rahat rahat tişört giyilsinMaşallah canım yavaş yavaş gidiyor kilolar boyle devam
Arkadaş nerde tartılıyosun diye sordu bizim evde buzdolabı ve tartının yeri aynı dedimOlsun önemli olan yol almak bir bakarsın birden gitmeye başlamış yeterki devam et geriside gelecektir
Akşama kadar işte kahvaltı bile yapmadan durabiliyorum da akşam evde yemeden duramıyorumBencede doğru etrafında olmayınca istek fazla olmuyor
Verirsin canım sen yeter ki vazgeçmeOoooo 3 ayda 10 kilo maaşallah benim hedefim de o günde 100 gram gitse ayda 3 kilo yaklaşık 9-10 kilo işte
Hadi bismillah bende başladım haber veremedim cnm işim çoktu giremedim tek uyumsuz olan 2 kaşık y. Mercimek yemeğinin tadına baktım@Pamuk92 canım bugün itibariyle hurma diyetine başladım ne kadar yapabilirim veya yapabilirmiyim bilmiyorum ama niyetine girdim hızlıca 80 altını göreyim sonra daha motive bir şekilde devamı gelir inşallah az önce tartıldım 83,2 ye inmişim cuma günü 84 tüm. 2 günde hastalıktan süzüldüm
Başlamış olmana sevindim canım tek olmadığımı bilmek güzel ben öğlenden sonra 400 g yoğurt ile ayran yaptım şimdiye kadar içtim 1 sade nescafe ve 1 rezene çayı da içtim akşam yine hurmayla yoğurdu birlikte tüketmem 200 g yoğurt tan ayran yaparım ama şekersiz çay kahve içerimHadi bismillah bende başladım haber veremedim cnm işim çoktu giremedim tek uyumsuz olan 2 kaşık y. Mercimek yemeğinin tadına baktımsabah 20 dakika leslie yaptım aç karna yarım litre limonlu su içtim hurmam az 5 er tane koyuyorum son öğünümü 19 gibi düşünüyorum başımda ağrı var diyetle ilgisi yok dünde agrımıştı bide hafta sonu dikkat edemedim 85.5 ile başladım diyete sen iyi başlamışsın cnm spor ile desteklicem akşam 20 gibi 2 mil leslie yaparım nasip olursa
Hurma ve yoğurt birlikte sevmiyormusun bende 4-5tepeleme kaşık yoğurtla 5 hurma doğradım birazda tarçın serptim sabahki in içine 1 tam ceviz zencefil zerdeçal da ekledim güzel oldu içecek olarak şekersiz çay, Türk kahvesi, 2 si bir nescafe, içtimBaşlamış olmana sevindim canım tek olmadığımı bilmek güzel ben öğlenden sonra 400 g yoğurt ile ayran yaptım şimdiye kadar içtim 1 sade nescafe ve 1 rezene çayı da içtim akşam yine hurmayla yoğurdu birlikte tüketmem 200 g yoğurt tan ayran yaparım ama şekersiz çay kahve içerim
Birlikte yiyebilirim ama bir defada biter ayran olarak yapınca miktarda artmış oluyor psikolojik olarak daha çok şey yediğimi hissediyorum kendimi kandırıyorumHurma ve yoğurt birlikte sevmiyormusun bende 4-5tepeleme kaşık yoğurtla 5 hurma doğradım birazda tarçın serptim sabahki in içine 1 tam ceviz zencefil zerdeçal da ekledim güzel oldu içecek olarak şekersiz çay, Türk kahvesi, 2 si bir nescafe, içtim
seni gidi mukemmeliyetci ama.farkindaysan hep yeme kismini yapiyoruz bazen ahaha espri yaptim sen ben hayal icinİnşallah canım ortancadan sonra kısa sürede birsürü kilo vermiştim kızda bir türlü motive olamadım bu hurma işi bende kesin çizgi olacak çok pis huyum var ya hep ya hiç olacak azaltayım hafif diyet yapayım gibi şeyler bende işe yaramıyor bir kez daha anladım
bizde agustosta nisanlamdik canim o arahahahha.
ben de unutmuyorum . geçenlerde bi konuştuyduk . unutmam artık dediydim .
19 Ağustos 2003 de nışanlanmışız. kendisine sorduydum . ne zaman nışanlandık diye. hatırlamıyorum deyince . biraz bozuluyor . ama artık unutmam dedim . yarın unutursun , dedi
unutmamışım emme.
bak yıllar geçmiş . eşim unutmaz ama benim unutma şeyim var .
evlilik yıl dönümünü ve çıkma yıl dönümünü hatırlıyorum .
01.09.1999 ilk sevgili olduğumuz.
19 Ağustos 2003 nişan
12.10.2003 evlilik
Hurma ve yogurda bayilirimHurma ve yoğurt birlikte sevmiyormusun bende 4-5tepeleme kaşık yoğurtla 5 hurma doğradım birazda tarçın serptim sabahki in içine 1 tam ceviz zencefil zerdeçal da ekledim güzel oldu içecek olarak şekersiz çay, Türk kahvesi, 2 si bir nescafe, içtim
bizimle paylaşır mısın detoksunuBiz de pskilogla cuma gunu bir setoksa baslayacahiz bedeni dengeye sokacakmisiz bugun kan sonuclarimi gosterdim simdi bazi vitamin takviyeleei ve onun diyecegi seylerle 10 gun gevirecegim insallah bakalim hrkes detoksta
Mantıklı aslındaBirlikte yiyebilirim ama bir defada biter ayran olarak yapınca miktarda artmış oluyor psikolojik olarak daha çok şey yediğimi hissediyorum kendimi kandırıyorum
Bende bayıldım perfectoseni gidi mukemmeliyetci ama.farkindaysan hep yeme kismini yapiyoruz bazen ahaha espri yaptim sen ben hayal icin
bizde agustosta nisanlamdik canim o ara
Hurma ve yogurda bayilirim
Süper cnm zaten tam arınma zamanı ilk bahara girdik kabuğumuzdan sıyrılmak lazım tazelenmek lazım kişiye özel değilse tarif liste beklerimBiz de pskilogla cuma gunu bir setoksa baslayacahiz bedeni dengeye sokacakmisiz bugun kan sonuclarimi gosterdim simdi bazi vitamin takviyeleei ve onun diyecegi seylerle 10 gun gevirecegim insallah bakalim hrkes detoksta
paylasirim canim.cuma.gidecegim insallah o gun paylasirimbizimle paylaşır mısın detoksunu
Paylasirim kuzum tabiksiMantıklı aslında
Başağrım devam ederken midemde kötü oldu yoğurdu soğuk soğuk yemek üşüttü galiba ilaç aldım leslie yaparken 9 dakikada kestim ilaç içtim erken yatıcam galiba (yanlış anlama diyet için mızıkçılık değil devam edicem Allah nasip ederse)
Bende bayıldım perfecto
Süper cnm zaten tam arınma zamanı ilk bahara girdik kabuğumuzdan sıyrılmak lazım tazelenmek lazım kişiye özel değilse tarif liste beklerim
Aynen öyle canım - ya hep ya hiç - in sadece - ya hep- kısmını alıyorum genellikle umarım diğeride olurseni gidi mukemmeliyetci ama.farkindaysan hep yeme kismini yapiyoruz bazen ahaha espri yaptim sen ben hayal icin
bizde agustosta nisanlamdik canim o ara
Hurma ve yogurda bayilirim
Tesekkur eddrim umarım başarabilirimBaşarırlar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?