Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Maşallah canım yavaş yavaş gidiyor kilolar boyle devam

Hadi bismillah bende başladım haber veremedim cnm işim çoktu giremedim tek uyumsuz olan 2 kaşık y. Mercimek yemeğinin tadına baktım sabah 20 dakika leslie yaptım aç karna yarım litre limonlu su içtim hurmam az 5 er tane koyuyorum son öğünümü 19 gibi düşünüyorum başımda ağrı var diyetle ilgisi yok dünde agrımıştı bide hafta sonu dikkat edemedim 85.5 ile başladım diyete sen iyi başlamışsın cnm spor ile desteklicem akşam 20 gibi 2 mil leslie yaparım nasip olursa

Başlamış olmana sevindim canım tek olmadığımı bilmek güzel ben öğlenden sonra 400 g yoğurt ile ayran yaptım şimdiye kadar içtim 1 sade nescafe ve 1 rezene çayı da içtim akşam yine hurmayla yoğurdu birlikte tüketmem 200 g yoğurt tan ayran yaparım ama şekersiz çay kahve içerim

Hurma ve yoğurt birlikte sevmiyormusun bende 4-5tepeleme kaşık yoğurtla 5 hurma doğradım birazda tarçın serptim sabahki in içine 1 tam ceviz zencefil zerdeçal da ekledim güzel oldu içecek olarak şekersiz çay, Türk kahvesi, 2 si bir nescafe, içtim

Birlikte yiyebilirim ama bir defada biter ayran olarak yapınca miktarda artmış oluyor psikolojik olarak daha çok şey yediğimi hissediyorum kendimi kandırıyorum

seni gidi mukemmeliyetci ama.farkindaysan hep yeme kismini yapiyoruz bazen ahaha espri yaptim sen ben hayal icin
bizde agustosta nisanlamdik canim o ara
Hurma ve yogurda bayilirim

Birlikte yiyebilirim ama bir defada biter ayran olarak yapınca miktarda artmış oluyor psikolojik olarak daha çok şey yediğimi hissediyorum kendimi kandırıyorum
Mantıklı aslında
Başağrım devam ederken midemde kötü oldu yoğurdu soğuk soğuk yemek üşüttü galiba ilaç aldım leslie yaparken 9 dakikada kestim ilaç içtim erken yatıcam galiba (yanlış anlama diyet için mızıkçılık değil devam edicem Allah nasip ederse)
seni gidi mukemmeliyetci ama.farkindaysan hep yeme kismini yapiyoruz bazen ahaha espri yaptim sen ben hayal icin

Bende bayıldım perfecto
Biz de pskilogla cuma gunu bir setoksa baslayacahiz bedeni dengeye sokacakmisiz bugun kan sonuclarimi gosterdim simdi bazi vitamin takviyeleei ve onun diyecegi seylerle 10 gun gevirecegim insallah bakalim hrkes detoksta
Süper cnm zaten tam arınma zamanı ilk bahara girdik kabuğumuzdan sıyrılmak lazım tazelenmek lazım kişiye özel değilse tarif liste beklerim

bizimle paylaşır mısın detoksunu
paylasirim canim.cuma.gidecegim insallah o gun paylasirim
Paylasirim kuzum tabiksi

Aynen öyle canım - ya hep ya hiç - in sadece - ya hep- kısmını alıyorum genellikle umarım diğeride olur
Bende senin detoksu merak ettim
Başarırlar canım
Tesekkur eddrim umarım başarabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…