Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Vay be masaallah

Merhaba hanımlar
Hafta sonum düzensiz geçti.
Ispanaklı börek kek lahmacun felan yedim.

Bugün hafif gecireyim dedim.
Sabah 1 haşlanmış yumurta peynir marul arasına durum yapıp yedim.
Öğlen incecik bir dilim kek bir portakal
Akşam doktora gitmiştik, dönerken paça çorbası içtik. Ekmek minik.bir dilim diye sevinirken, dönüştü eşim kızıma halka tatlı alırken bana da almış eline tutuşturdu yolda. Onu yedim, dengelemem alt üst oldu yani.

Evi gelince bir.portakal daha yedim. Şu gripten dolayı c vitamini alma ihtiyacı duydum.

Şimdi bir bardak sütlü kahve içtim.

Kısa süre içinde sende çok iyi vermişsin canım aynen katılıyorum dikkat edince gidiyor kilolar

Sabah 11.00
Tereyağlı yumurta
Zeytin
Peynir tereyağ
Ceviz fındık fıstık
Muz
Tere
Yeşilçay

Akşam 17.30
1 kase tarhana çorbası
Havuç tarator
Acıbiber
2 saat yürüyüş yapıldı

Son düzenleme:
canim benim. dikkat et. kolay bir seyler yalmsya çalış . neler yapacaksin.küçüğümüz de huysuz bu sıra
Allah kolaylik versin canim

Canım hazır birşeyler alsaydın yapacaksanda basit şeyler yap makarna salatası kek falan sadece çocuğun var sonuçta

Selam kızlar dün 1 saat sabah yarım saat öğleden sonra yürüyüş yapıldı
tebrik ederim canım .
nasılsın .
akşamları dikkat et . sebze ye çoğunlukla.
benim de en saçmaladığım her şeyden ağzıma tıkıştırdığım öğün akşamdır.
çikalolatadan ısırık alırım . elmadan . muz . fıstık . reçel .
her şeyin tadına bakarım .
çılgın gibi oluyorum akşamları. ama idare ediyorum . mümkün olduğunca az tutmaya çalışıyorum kopardığım parçayı. yediğim saçma aburcuburu.
bu akşam ıspanak pişireceğim . yıkandı süzgeçte . unutmazsam inşallah . dün akşam yapacaktım unuttum .

bu sabah 1 avuç dolusu 25 tane kadar çiğ fıstık .
tadımlık çikolatataa
yarım bardak ballı süt ile kahve. türk kahve.

işe gelince su içtim . şimdi çay içiyorum .
öğlen için 3 domates ile 2 yumurtalı omlet . çok sıcaktı cam kavanoza koyduğumda. kapağı kapatınca vakumlandı. sıcak kalır öğlene kadar muhtemelen .
genelde öyle oluyor.
1 yeşil elma var

onun dışında leblebi. bitter . kuru üzüm çekmecemde her zaman var . atıştırmalık olarak yiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…