artık unutulmazsın . hem nişan hem dünya kadınlar günün kutlanır . ikisi bi yerde.
Eşime nişan tarihimizi sordum hatırlamadı evlilik tarihi doğum günleri tanışma günü falan hepsini biliyor nişanı istemeyi falanda sorma bir zahmet ömrümün yarısı seninle geçti diyor
hahahha.
ben de unutmuyorum . geçenlerde bi konuştuyduk . unutmam artık dediydim .
19 Ağustos 2003 de nışanlanmışız. kendisine sorduydum . ne zaman nışanlandık diye. hatırlamıyorum deyince . biraz bozuluyor . ama artık unutmam dedim . yarın unutursun , dedi
unutmamışım emme.
bak yıllar geçmiş . eşim unutmaz ama benim unutma şeyim var .
evlilik yıl dönümünü ve çıkma yıl dönümünü hatırlıyorum .
01.09.1999 ilk sevgili olduğumuz.
19 Ağustos 2003 nişan
12.10.2003 evlilik
çok güzel heyecanlar bunlar hiç heyecanlanmayacan diye korkuyordun bak zamanı gelince oluyormuş işteAy basladi evet yaaaa
Allah o günleride göstersin inşallah canımAhahhhaha bizlerde oyle oluruz kesinnn
Kısa süre içinde sende çok iyi vermişsin canım aynen katılıyorum dikkat edince gidiyor kilolarben de doğum sonrası 1 bucuk ayda 10 kg verdiydim .
benim sıkıntım çikolata bisküviydi tabi. onları bırakınca ve sağlıklı karatay yapınca verdim .
isteyince oluyor .
sebze meyve çok seviyorum .
avantajım da bu.
Ay canım geldi çattı desene herşey gönlünce istediğin gibi olur inş canım gerginlikten uzak durmaya çalış malum stress çok fazla oluyorcanımmmmmmm valla nişan telaşesi bu hafta nişanım 8martkoşturmaca devam
Iyi demek adet olmuş canım nasıl olunursa o kadar iyiyiz sen nasılsın asıl nasıl gidiyor hazırlıklar nasıl hissediyorsun canımsizler nasılsınız bakalımmm canlar bildirim yapamıyorum ama pek
Işte kaptırınca yemek falan unutuluyor canım eve gelincede çok acıkınca acısı çıkıyorAkşama kadar işte kahvaltı bile yapmadan durabiliyorum da akşam evde yemeden duramıyorum
canim benim. dikkat et. kolay bir seyler yalmsya çalış . neler yapacaksin.küçüğümüz de huysuz bu sıraKızlar menü yazamadım bugün biraz rahatsızlık var üzerimde aksi gibi akşam vakti de misafir geleceğini öğrendim yarın için kızımda huysuzdu zor uyuttum kemiklerim kırılıyor resmen birşeyler yapayım diye ayaktayım perişanım
Ben de çorba yapayım yaa lahana çorbası olunca onu yiyorum da tarhana mercimek şehriye yayla hem çocuklar da yerEki Görüntüle 2599366
Sabah 11.00
Tereyağlı yumurta
Zeytin
Peynir tereyağ
Ceviz fındık fıstık
Muz
Tere
Yeşilçay
Eki Görüntüle 2599368
Akşam 17.30
1 kase tarhana çorbası
Havuç tarator
Acıbiber
2 saat yürüyüş yapıldı
MaaşallahMenüm :)
Sabah
7 hurma
1 sade nescafe
1 rezene çayı
Öğle
7 hurma
400 g yoğurt ile ayran
Birkaç kuru üzüm
1 sade nescafe
Akşam
7 hurma
1 bardak çay
1 sade Türk kahvesi
2 l su
11000 adım
Canım hazır birşeyler alsaydın yapacaksanda basit şeyler yap makarna salatası kek falan sadece çocuğun var sonuçtaKızlar menü yazamadım bugün biraz rahatsızlık var üzerimde aksi gibi akşam vakti de misafir geleceğini öğrendim yarın için kızımda huysuzdu zor uyuttum kemiklerim kırılıyor resmen birşeyler yapayım diye ayaktayım perişanım
canım bugün nasıl bi menü düşünüyorsun . dün çok iyiydin .Canım hazır birşeyler alsaydın yapacaksanda basit şeyler yap makarna salatası kek falan sadece çocuğun var sonuçta
tebrik ederim canım .Selam kızlar dün 1 saat sabah yarım saat öğleden sonra yürüyüş yapıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?