Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Tabağını çok beğendim içindekiler gözüme az geldi ama sen sık sık azar azar yersin şimdi sen kaç kilosun
hazımsızlığı varmış nadalım . benim de ilk 3 ay midemde yediklerim kalırdı. hazmetme problemi oluyordu . yediğim bi şey hazmedilmeden şişkinlik ve rahatsızlık yapıyordu.

hazımsızlığı varmış nadalım . benim de ilk 3 ay midemde yediklerim kalırdı. hazmetme problemi oluyordu . yediğim bi şey hazmedilmeden şişkinlik ve rahatsızlık yapıyordu.
Ben çok yiyordum ya yemek beynimi esir almış gibiydi başka birşey düşünemiyordum ama artık bitti yemiycem :)
Svltr canım bende 73 le hamile kaldım 98 e çıktım umarım sen benim gibi olmazsın

Ben çok yiyordum ya yemek beynimi esir almış gibiydi başka birşey düşünemiyordum ama artık bitti yemiycem :)
Svltr canım bende 73 le hamile kaldım 98 e çıktım umarım sen benim gibi olmazsın
Oğlumda 12kilo aldım canım
Bunda da en çok 14 olur inşallah
Hatta daha altı inşallah

olsun canım . düzelir . olur . yeter ki artıkın sağlıklı mamalar eve sok .
tatlı vs almayın . alırsan da yememe kararını vermelisin . böyle olmaz . genç yaşta şeker kolesterol vs çıkar . tansiyon vs . şimdi gençsin de bir kaç yıla çıkması muhtemel .

evet 10 kg ideal .
ilkte ben de 12 kilo aldım . ediz ve ipek de 10 kg aldım . taş çatlasın 11 kg olabilir . son günler tartılmadım .
darısı başıma canım inşallah çok almam
Riskli dönemi atlatayım gebe pilatesine başlayacağım inşallah
romatizma için reformer pilatese gidiyordum
Gebelikte ara verdim 3.aydan sonra tekrar gideceğim inşallah
belki bu sayede daha az alırım

Aynen am doğumdan beri bir bitmediler ki

tezi için yapıyor . anladım
O arada bizde faydalanmış olduk :)) burdaki kilo ortalaması 100 onuda görmüş oldum yediklerine bakılırsa hiçte şaşırmadm zayıflayanı ölmüş gözüyle bakıyorlar kendi gibekleride aslında yok çay şişirmis midelerini diyorlar :))

neee 100 mü .
yazık değil mi o bedene ve o organlara. kolesterol şeker vs . çıkmıyor mu bu insanlarda. tansiyon vs

Dünkü menüm
Sabah bir dilim peynir
Zeytin

Çay birdilim ekmek
Saat 5 te
İki kaşık kısır
İki kaşık patates salatası
Birtane küçük poğaça
Makarna salatası 4 kaşık
Birtane profiterol
Çay

Bugün bir dilim peynir
5 adet zeytin
Devamı gelemdi kalktım kızım uyumadı bugün damağı kaşınıyor yine
Sonra bir dilim trileçe yedim birazda makarna salatası az önce karbonhidrat yoğun oldu ikigündür

Konuyu kaçırdım galiba özel bir gün falan mivar canım ellerine sağlık bu arada çok güzel seyler hazırlanmışsınız
Canım burda yeni evlenenler yeni bebeği olanlara böyle akın akın gelirler arkasıda bitmez :)) ondan dolayı kız 9. Aya giriyyhala gelenler bitemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…