hazımsızlığı varmış nadalım . benim de ilk 3 ay midemde yediklerim kalırdı. hazmetme problemi oluyordu . yediğim bi şey hazmedilmeden şişkinlik ve rahatsızlık yapıyordu.Tabağını çok beğendim içindekiler gözüme az geldi ama sen sık sık azar azar yersin şimdi sen kaç kilosun
boyun çok uzundu . ondan çok durmaz sende.ne sen sor ne ben söylim
ben tedaviden dolayı +5 ile başladım hamileliği canım
1 kilo hamile olalı almışım 74 şuan
ondan kurtarıyorum zaten canımboyun çok uzundu . ondan çok durmaz sende.
Ben çok yiyordum ya yemek beynimi esir almış gibiydi başka birşey düşünemiyordum ama artık bitti yemiycem :)hazımsızlığı varmış nadalım . benim de ilk 3 ay midemde yediklerim kalırdı. hazmetme problemi oluyordu . yediğim bi şey hazmedilmeden şişkinlik ve rahatsızlık yapıyordu.
Oğlumda 12kilo aldım canımBen çok yiyordum ya yemek beynimi esir almış gibiydi başka birşey düşünemiyordum ama artık bitti yemiycem :)
Svltr canım bende 73 le hamile kaldım 98 e çıktım umarım sen benim gibi olmazsın
olsun canım . düzelir . olur . yeter ki artıkın sağlıklı mamalar eve sok .Ben çok yiyordum ya yemek beynimi esir almış gibiydi başka birşey düşünemiyordum ama artık bitti yemiycem :)
Svltr canım bende 73 le hamile kaldım 98 e çıktım umarım sen benim gibi olmazsın
evet 10 kg ideal .Oğlumda 12kilo aldım canım
Bunda da en çok 14 olur inşallah
Hatta daha altı inşallah
darısı başıma canım inşallah çok almamevet 10 kg ideal .
ilkte ben de 12 kilo aldım . ediz ve ipek de 10 kg aldım . taş çatlasın 11 kg olabilir . son günler tartılmadım .
Aynen am doğumdan beri bir bitmediler kikıyamam . kaynanan yardım etmiş olsa bile küçük bebekli kadına gelmesinler . gelirlerse de yapsın getirsinler mamalarını . sen de bi kek çırparsın , çay demlersin . olur biter .
bizim arkadaşlar geldi 3 ay önce . bi çay demledim . akşam 6 buçukta eşim aradı . misafir geliyor diye. işten yeni geldim . yemek yediydim .
kızdım eşime.
sen bi şey yapma onlar getirecek dediydi. sonra baktım ki sürpriz yapmışlar . benim arkadaşlarımmış gelenler . her bir şeyi yapmış getirmişler . kaç çeşit börek . kaç çeşit tatlı, sarma vs .
arkadaş dediğin böyle olmalı. ya da komşu dediğin . ..
Canım bende kızıyorum ama gelmiş misafirleri beklerken sunuda çağırdım bunuda çağırdım diyor gelde kızmaaaaaaaaaaaaaa, senin şu kaynanan da çok kötü . kusura bakma.
Yüksek lisans tezi içinmiş daha en düşük bu tartı diyor diyetisyenlik okuyanlar için daha iyileri de var diyor yağa kısa faln bakıyor telefona bağlanıpoff o ne bee. çokmuş . niye menopozlulara baktı onu anlamadım .
tezi için yapıyor . anladımYüksek lisans tezi içinmiş daha en düşük bu tartı diyor diyetisyenlik okuyanlar için daha iyileri de var diyor yağa kısa faln bakıyor telefona bağlanıp
O arada bizde faydalanmış olduk :)) burdaki kilo ortalaması 100 onuda görmüş oldumtezi için yapıyor . anladım
neee 100 mü .O arada bizde faydalanmış olduk :)) burdaki kilo ortalaması 100 onuda görmüş oldumyediklerine bakılırsa hiçte şaşırmadm zayıflayanı ölmüş gözüyle bakıyorlar kendi gibekleride aslında yok çay şişirmis midelerini diyorlar :))
Hepsi var ama zayıflara hasta gözüyle baktıkları için :)) 100 alt sınır birde düşünneee 100 mü .
yazık değil mi o bedene ve o organlara. kolesterol şeker vs . çıkmıyor mu bu insanlarda. tansiyon vs
Konuyu kaçırdım galiba özel bir gün falan mivar canım ellerine sağlık bu arada çok güzel seyler hazırlanmışsınızBütün sülaleyi çağırmış kaynanm komsularda vardı
Canım burda yeni evlenenler yeni bebeği olanlara böyle akın akın gelirler arkasıda bitmez :)) ondan dolayı kız 9. Aya giriyyhala gelenler bitemediKonuyu kaçırdım galiba özel bir gün falan mivar canım ellerine sağlık bu arada çok güzel seyler hazırlanmışsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?