Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

50 idi hep hedefim ama dah inemeden aynı yerde kalıyorum:))
olur canım . yaz da geliyor bak .daha kolay olur . domates salatalık çıkar . taze fasülye vs . bol bol yenir . kış yemekleri daha ağır oluyor ve daha çok acıkılıyor kışın .

olur canım . yaz da geliyor bak .daha kolay olur . domates salatalık çıkar . taze fasülye vs . bol bol yenir . kış yemekleri daha ağır oluyor ve daha çok acıkılıyor kışın .
İnşallah ya görenler doğum kiloların gitmiş diyor ama bence biraz daha ve gerçi 59 la hamile kaldım ama olsun

Eki Görüntüle 2601035
Günaydın kızlar
Sabah 9.30
Zeytin
Peynir
Tereyağ kaymak
Ceviz fıstık fındık
Muz elma
Maydanoz
Çay
yumurta bitti kızlar o yüzden yapamadım aşagıyada inmeye üşendim
Canım mercimekli kek/ekmek yaptın mı hiç ?
ekmeği hayatından çıkrmaya çalış miray cım . ve sadece 1 öğünde ye ekmek . kahvaltı ya da öğlen . kendine sınırlama getir . onun yerine haşlanmış yumurta ye 2 tane . tok tutar .
Bende 1 dilim kahvaltıda sadece yeme kararı aldım ekmeği. Bugün öyle yaptım.
Canım benim de hedef 55 sonra 50
Boy 1.60
Ama 55 i görmeyeli 4 sene oldu. 50 yıl de lisede görmüştüm en son.

İnşallah beraber görürüz :))

Mercimekli kek yaptım Karatay usulü fena değildi Karatay başlayınca yine yaparım buzdolabına koymak gerekir ama ven fırında tuttum 3 gün ekşimişti bitiremedim
Bende listede 50-52 kg dım işe başladım hızla kilo almıştım oturmaktan çayın yanında atıştırmaktan 2,5 yılda 6 kilo almıştım 58 ile evlendim hala bu son kiloyu göremedim 15 yıldır

1 kere yaptım canım youtubeda videoları var denemek için yapabilirsin ilk yaptıgımda baya mercimek kokusu aldım ama sonraki günlerde koku falan almadım bir dahada yapmadım ekmek tarzı aramadıgım için

Evet tadı fena degil canım buzluga atmak gerekiyor günlük çıkarıyordum canım bende bi daha aramadıgım için yapmadım birazda üşengeçlik

1 kere yaptım canım youtubeda videoları var denemek için yapabilirsin ilk yaptıgımda baya mercimek kokusu aldım ama sonraki günlerde koku falan almadım bir dahada yapmadım ekmek tarzı aramadıgım için
Bende yapmak istiyorum bir gün. Henüz cesaret edemedim.

Ellerine sağlık canım güzel olmuş listen kilo vereydim sahada güzel olurdu ama napalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…