Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Süt ürünleri hariç başka ne olabilir yasaklar listem up uzun da

Merhaba arkadaşlar bende araniza yeni katıldım 41 yaşındayım 1 kızım var evliyim 1 yıl önce 84 kilo idim ramazan başlangıcında 74 kilo ile başladım geçtiğimiz cuma tartildigimda 69.9 idim boyum 168 ve 59 kiloya düşmek istiyorum hepinize kolay gelsin Teşekkürler

Aaa çok sevindim canım gelin gelin kebapçılar dün davul zurnalarla dükkanları açmış biz artık dışarıda kebap yemiyoruz çocuklarla zor oluyor eşim işi öğrendi evde kendi yapıyor dışarıdakileri aratmıyor haftasonu yapalım diyordu zor gelmezse haftasonu bizde yine kebap var

Ah canım sen bendeki mideyi bilmiyon öyle smothi falan bu cüsseyi kesermi hiç keşke yapabilsem ama nerdeee kendime hiç güvenmiyorum keşke yakın olsaydık gerçekten çok güzel olurdu ama ben birgün görüşeceğimize inanıyorum o günü bekliyorum adanaya gelince herzaman beklerim

Allahtan bizimki diyettede ben rahatım adam diyete girdi benim verdiğim kiloyu 15 günde verir nasıl bir metabolizma var bilemedim kepab dedin aklıma geldi ohhh misssss ama yememek lazım

Iyi akşamlar Kıslar☺

Sabah 10
2 dilim tam buğday ekmeği
4 bardak çay
1 kupa kayısı çayı

Saat 14.20
1 kupa yarı süt yarı suyla yaptığım tarcinli türk kahvesi
1 tane kendi yaptığım yulafli muzlu diyet kurabiye

Akşam 19 da
1 kase mercimek çorbası
3 kaşık taze fasulye
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
1 kase salata

Saat 1 de 1 saat leslie yaptım
Aksam 9 da 30 dk squat kol karın kardiyo ve plank yapacağım
Gece 1 kupa daha sütlü tarcinli türk kahvesi icecegim
1 kupa da yesil cay iceceğim
2 lt su iciyorum halen ☺

yok kuzum doymadim
ardindan yedimleri. . 2 ser saat arayla yedim.hatta greyfurt simdi yiyorum.arada 2 kuru incir yedim.bir kac kare bitter

Eklentiler

• 20200602_211330.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 19
  • 20200602_193609.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 25
onsallah. gecer bunlar da . nereden cikti bu kasıntı durduk yere. hayret bi şi
Bende anlamış değilim akşam kaynanam birşeyler göndermiş patates salatası ,kısır birtane kurabiye Birtane küçük pişi patatesle kısırda azdı ozamndan beri kaşınıyorum yüzümde kaşınıyor birtane doktor buldum bir tahlil falan isteyeyim bakalım ne çıkacak online muayene ediyormuş

Kadın oğluna kadar göndermiş sende yemişsin ve olan olmuş

20nil05 alıntıladım ama cevap yazmamışım aramıza hoşgeldin maşallah azmin çok güzel bu süreçte neler yedin nasıl kilo verdin çoluk çocuk var mı umarım banada azmin bulaşır biraz pardon kızım var demişsin kaç yaşında

Hoşgeldin canım maşallah nasıl verdin öyle vizede anlat

Her ne kadar kötü de olsa menü yazmaya devam bugün birçok şeyden menü paylaşacağım için vazgeçtim

Kahvaltı
4 dilim sucuk
4 ince dilim kaşar
1 sade nescafe

1 küçük kase kuruyemiş
1 kahve
2 pişmaniye

Akşam
1 kaşık bulgur pilavı
1 tavuk pirzola
1 dilim ekmek
2 kaşık yoğurtlu biber
2 yk salata

1 erik
Çay çay çay

Sayabildiğim 4 l su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…