Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

beslenme progranina ve detoks suyun harika. çok sağliklı şeyler hepsi

Aynen Canım birden gelişti nasıl birseyse anlamadm valla am yap8cam birden yapamıyorum kızda iyice bana yapışık geziyor dış çıkarıyor da

Kahvaltı
Yarım salatalık
Birtane muz
İkitane kayısı
Bir avuç fındık
İki bardak rezene çayı
Birtane çarliston biber
İki dilim ekmek
İki çatal bal balı deniycem bugün alerji yapacakmı diye yedim yoksa kaynaksız sarmıyor yemesi hiç

afiyet olsun sağlokli yemişsin. kizın emiyor muydu .devam mı emzirmeye.
yediklerine dikkat ertiğinde kaşıntın oluyir mu.

Yazdım ama dün akşam yazmamıştım ama sabah du n yediklerini yazdım bugünde işlerim bitti sabah yediklerini yazacaktım

agiyet olsun adaaa.

yine top top dondurmalar yenmeye başlanmış. senin vazgecilmezin oldu
evet cnm basladi yine bende do durmalar dun fistikli tuzlu dondurma yedim ayy cok guzeldi ilk kez yedim aklima sen geldin cnm fistik olunca
ben de en son 3 oreeo biskuvi yedim.ama torkuu yapti ya . ondan .aynisini yapmış. çok başarili buldum
aaa blmiyordum bak torkunun cikardgini

Oglen arakadasa geldim 1 dilim birek 1 dilim peynir 1 dilim minik ekler 2 galeta 3 kasik bulgur salatasi ben daha aksam sut icerim sanirim baya yurudum ama bir de misafirlik menusu elimden geldigince az tuttum

Bende sabah çocuklar için buzluktan 2 dilim börek çıkarmıştım oğlanlar yemedi kızımla birlikte yedik yanında 1 sade kahve yarım domates 1 dilim salam
Öğle canım birşey yemek istemedi 2 hurma yedim
Şimdi de 1 fincan rezene çayı içiyorum

Ben sabah aç karnına bir çay bardağı suya biraz elma sirkesi koyup icmiştim unuttum onu yazmayı alerjiyede iyi geliyormuş bağırsakları temizliyormuş

beslenme progranina ve detoks suyun harika. çok sağliklı şeyler hepsi
Birşey unuttum onuda yazayım arkadaşlarda bilsinler belki sizdede ise yarar gece yatmadan1-2 saat önce kefir içmek istemedigim zaman 3 kasik yağsız yoğurdum içine 1 er tatlı kaşığı toz zencefil zerdeçal ve tarcin koyup yiyorum üzerinede aralıklarla 2-3 bardak su 1 hafta devam ediyorum başladığımda sonra bırakıyorum baktım kilo vermem durdu yada yavaşladı ben etkisini gördüm sizdede ise yarar umarım aklıma geldikçe yazıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…