masallah yaaaKahvaltıdan sonra ara öğün olarak bir avuç fındık ve rezenee çayı içtim
Akşam
Tavuk salatası yedim acıkmamak için biraz geç yedim 8 olmuştu
İlk defa kaşınmadm desem yeridir bir saç derim kaşındı oda yüzümle ikisi en geç geçecek yerler sabırmasallah yaaa
ne kadannnn guzel besleniyirsun aslinda
kasınti nasildi dün
kilo bildirimleri gelsiiiin bakalim.
kimler ne vermis
Maaşallah 2.7 kilo süper benim bu hafta düşmüş ama bekledigim kilo gitmemiş 67 li rakamlar düşünüyordum olmadı haftaya inşaallah senin adına sevindim süper62.8 ile başladm am yazmadm birkaç gün önce şimdi 60.1 harika benim için
Rumuz :Aytenazmi
Başlangıç 60.1
Hedef 50
Bu hafta temizlik yaptığım için spor yapamadm dizimde rahatsız zaten bugün inşallah kızımı gezdirmeye ç8karsam bir taht nefes almayı planlıyorum
Bildirim yapsaydım bu hafta birincisi olabilirmişim :)) sağolasın canımMaaşallah 2.7 kilo süper benim bu hafta düşmüş ama bekledigim kilo gitmemiş 67 li rakamlar düşünüyordum olmadı haftaya inşaallah senin adına sevindim süper
Sabah tansiyonum falan düştü o yüzden erken bildirim yapamadım bundan sonra dikkat ederim kusura bakma canım haftaya erken yaparımBildirim yapsaydım bu hafta birincisi olabilirmişim :)) sağolasın canım
Senin için demedim ki canım kendim için dedim hafta başında bildirim yapayım bu hafta kilo verenler listesinde sıralama da birinci olabilirmiş im :)Sabah tansiyonum falan düştü o yüzden erken bildirim yapamadım bundan sonra dikkat ederim kusura bakma canım haftaya erken yaparım
Yok alınmadım tatlım bende şöyle anladımSenin için demedim ki canım kendim için dedim hafta başında bildirim yapayım bu hafta kilo verenler listesinde sıralama da birinci olabilirmiş im :)
canim estagfirullah ben sordugum icin uzuldum simdo yanlis anlama cm basina kilo olarak hesapliyorum seni le boyum ve istedgimiz ideal kilo tam olarak ayni sanirim ondan iyice ogreneyim dedim lutfen oyle dusunmeTam olarak 169.5 geliyorum kusura bakmayın 168 yazdıysam 169.5 oluncada 170 yazdım ben farkında değilim 168 yazdigimin telefonda yazdığımda 8-9 yanyana ya belki öyle yazmış olabilirdim
ay şimdi kendimi kötü hissettim sanki yalan söylemiş gini oldum
84 kilodan 69 kiloya 1 tilda düştüm ama arada kaçamaklar oldu rabi en son ramazanda 74 kusurlu bir kilodaydım geçen hafta cuma tartildigimda 69,9 geliyordum yarın kaç kilo olucam tabi bilmiyorum birde regl dönemindeyim bakalım ödem falan kaç kilo fark eder
Ayy demirlekecim hic gormemistim bu sekilde yendigini afiyet olsun cnmaksam yemegim
slnra racelli makarna
yetmedi az daha makarna koydum .uzerine toz seker
anneannemle boyle yaoardik.
karadenizliler boyle yalar genelde
Canim kv ile olan durum devam ediyor sanirim galiba daha net tavir koyman gerekebilir cunki gluten ciddi sorun olablir sanaKahvaltı
İkitane haşlanmış yumurta
Bir yeşil biber ikitaneydi biri zehir gibi acı çıktı şu içmekten içim şişti
4 tane kayısı
Birtane salatalık
Bir bardak rezene
Ekmeksiz yemiştim az önce kaynanama kızı götürdüm işlemişlerdir diye zorla alerji yapıyor diyorum anlamıyor neyse ikitane kıymalı birtane patatesli hamur kızartması yedirdi gidersem olacağı o yani kendim ettim
Anlamıyor ya geçen gönderdiklerini yedikten sonra sabha kadar kaşındım dedim ama yok birde darılıyorCanim kv ile olan durum devam ediyor sanirim galiba daha net tavir koyman gerekebilir cunki gluten ciddi sorun olablir sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?