Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kahvaltıdan sonra ara öğün olarak bir avuç fındık ve rezenee çayı içtim
Akşam
Tavuk salatası yedim acıkmamak için biraz geç yedim 8 olmuştu
masallah yaaa
ne kadannnn guzel besleniyirsun aslinda

kasınti nasildi dün
kilo bildirimleri gelsiiiin bakalim.
kimler ne vermis

62.8 ile başladm am yazmadm birkaç gün önce şimdi 60.1 harika benim için
Rumuz :Aytenazmi
Başlangıç 60.1
Hedef 50
Bu hafta temizlik yaptığım için spor yapamadm dizimde rahatsız zaten bugün inşallah kızımı gezdirmeye ç8karsam bir taht nefes almayı planlıyorum

Merhaba sabah sabah yargıya çıktım
Geçen hafta 69.9 dün
Bugün 68.6 geldim
1.3 kilo görünüyor sanırım yürüyüşleri biraz artırmam gerekiyor
Yada kilo vermem yavaşladı yine

Sabah
1 yumurta haşlama
1 domates
1 salatalık
1 yesil cay

Öğlen şekersiz türk kahvesi
Yogurt chia tohumlu
1 kupa yesil cay

Akşamı da yediğinde yazayım
Şuan aklımda hiç birşey yok ne yemek yapsam diye düşünüyorum
Herkese kolay gelsin

Maaşallah 2.7 kilo süper benim bu hafta düşmüş ama bekledigim kilo gitmemiş 67 li rakamlar düşünüyordum olmadı haftaya inşaallah senin adına sevindim süper

Sabah tansiyonum falan düştü o yüzden erken bildirim yapamadım bundan sonra dikkat ederim kusura bakma canım haftaya erken yaparım
Senin için demedim ki canım kendim için dedim hafta başında bildirim yapayım bu hafta kilo verenler listesinde sıralama da birinci olabilirmiş im :)

Senin için demedim ki canım kendim için dedim hafta başında bildirim yapayım bu hafta kilo verenler listesinde sıralama da birinci olabilirmiş im :)
Yok alınmadım tatlım bende şöyle anladım erken bildirim yapılırsa yani herkes yaptı ben geç kaldım oyuzden sıkıntı oldu sandım haftaya bakalım kaç kilo olacağız ben 62 leri falan herhalde 5 sene önce görmüşümdür umarım bende senin kilona düşebilirim

Aytanesii ve 20nil05 kızlar ikinizede maşallah 1,3 kiloya bile az demişsin 20nil05 gözüm korktu sizden biraz geç oldu ama bende bildirimi yapayım

Rumuz :Nnnadal
Başlangıç tarihi 29 mayıs
Başlangıç kilom 83,5
Geçen hafta kilom 83,5
Güncel kilom 83,4

Yani bu hafta sabit kalmışım önümüzdeki hafta daha özenli olacağım inşallah

canim estagfirullah ben sordugum icin uzuldum simdo yanlis anlama cm basina kilo olarak hesapliyorum seni le boyum ve istedgimiz ideal kilo tam olarak ayni sanirim ondan iyice ogreneyim dedim lutfen oyle dusunme
Ayrica bu hafta verdgin kilo harika inanki hic kucumseme tebrik ederim bu azimle hepsini gorursun istedgin kilonun
aksam yemegim
slnra racelli makarna
yetmedi az daha makarna koydum .uzerine toz seker
anneannemle boyle yaoardik.
karadenizliler boyle yalar genelde
Ayy demirlekecim hic gormemistim bu sekilde yendigini afiyet olsun cnm

Kahvaltı
İkitane haşlanmış yumurta
Bir yeşil biber ikitaneydi biri zehir gibi acı çıktı şu içmekten içim şişti
4 tane kayısı
Birtane salatalık
Bir bardak rezene

Ekmeksiz yemiştim az önce kaynanama kızı götürdüm işlemişlerdir diye zorla alerji yapıyor diyorum anlamıyor neyse ikitane kıymalı birtane patatesli hamur kızartması yedirdi gidersem olacağı o yani kendim ettim

Canim kv ile olan durum devam ediyor sanirim galiba daha net tavir koyman gerekebilir cunki gluten ciddi sorun olablir sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…