Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Hep beraber halledeceğiz bu haftada böyle olsun nasılsa haftaya verilir

dün dısari cikma gunüydü
guzeldi

saat 8 de eve döndük.
bitter yedim aralarda.
muz. findik fistik
zeytin.
kofte
ve

Eklentiler

• IMG-20200605-WA0022.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG-20200605-WA0046.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 26
  • 20200605_132346.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 27
Sabah
1 domates 2 kaşık lor 2 yumurta ile omlet

Öğle
1 haşlanmış yumurta
2 kaşık yoğurt
2 kaşık erişte

2 dilim nektari

Akşam
1 porsiyon hünkar beğendi
2 tane yeni dünya
afiyet olsun cnm temiz bir beslenme olmus
Kızlar yarın eşim çiğ köfte yapacak öğün olarak yiyeceğim ne kadar yemeliyim
6 tane veya buyuklugune gore daha az veya fazla ama.bnce fazla yeme cnm yanina bol salata ve ayran

Kahvaltı
Kahvaltı hazır olana kadar birtane gün kurusu yedim
İki adet haşlanmış yumurta
Birtane salatalık
10 adet fındık
iki adet ceviz4 adet kayısı
Bir dil ekmek
İki bardak rezene çayı

Arada nektari üzerine tarçın ekicem birazda karpuz keserim belki akşam ya kavaklı bir şey yapıcam yada dayanamayıp menemen çok canım istiyor

Eşimi çiğ köfteden vazgeçirdim çünkü biliyorum ben onu görünce dediğiniz gibi 6-7 taneyle kalamayacaktım yicektim de yicektim sonra da girip çıkıp kalanları yiyecektim ama sonra bol tavuklu nohutlu pilava döndüler yanına ayran ve salata yaparım onu daha kontrollü yiyebilirim zaten içinde tavuk miktarı çok olacak

Kalnları mecbur yiyoruz ya iyiki vazgeçirmişsin

sen tavuk miktarini arttir dedigin gibi princini az tutarsin canim

Hay hay buyrun tabikisi :)) kendini bize tanıtırsan mümkünse
Tekrardan merhaba arkadaşlar. 28 yaşında maalesef atanamamıs bir öğretmen adayıyım. Daha önce diyet+spor ile 74 kg dan 57 kg civarına indim. Daha sonra bırakınca maalesef verdiğim kilonun bir kısmını geri aldım. Hem kendim için hem de Ekim de kismetse evleniyorum o yüzden tekrar bu serüvene girmeye karar verdim. Iki haftadır her gün düzenli spor yapıyorum. Bu hafta da diyete başladım. Bir de bu hafta itibarı ile 1 ay boyunca haftanın 2 günü detoks yapmaya başladım. Hatta bugün detoksumun 2. günü. Su an kilom ile ilgili net bir şey yazamıyorum. Ama 2 hafta once 66.600kg ile basladim. Pazartesi yazsam sorun olur mu acaba?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…