Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

O saglikli diyet atistirmalik tariflerinden bende deniycem. Robotum bozuldu parcasi gelsin hemen yapicam. Tadi guzeldir diye düşünüyorum

Bugün öğlen ile ara öğün u birlestirdim yogurtlu cevizli yulaf yedim.
Aksam yogurtlu semizotu cacik ve cocuklara spagetti bana kiymali kabak spagetti tabiki iki catal ekmek niyetine makarnanin tadina baktim ama o iraf ediyorum .

Benimkuyle aynı :) ben maydanoz yerine dereotu kullanıyorum emzirdiğim için zencefil de sevmiyorum

Bende aynısını yapıyorum ve tadida guzel ama ben yumurta yemiyordum zor olmuyor mu sanki acıkırmışım gibi hissediyorum yumurtadan başka hiç birşey yenmiyor mu mesela salatalık domates dalan gibi

Bende aynısını yapıyorum ve tadida guzel ama ben yumurta yemiyordum zor olmuyor mu sanki acıkırmışım gibi hissediyorum yumurtadan başka hiç birşey yenmiyor mu mesela salatalık domates dalan gibi
Acıkmıyorsun canım çok acıkırsan salatalık yersin elma yanında

Ilk yaptığım da biraz zorlandım ama ikinci de zorlanmadım sanırım vücut alışıyor. Ben sadece yumurta yiyorum canım

Gunde toplam.3 yumurta mi sabah ogle ve aksam ayri ayri sekilde mi cnm
Ben yumurtayi sevmem ama.bazen saf proteim ddiyeti yapiyordum sadece tavuk yiyordum gidiyordu kilom o sekilde

Selam kizlar menümü yazmadan önce pazara falan gittik bu gün o yüzden bu seferde yemek yeme ise saat 19.00'u geçti. Iki gündür oynuyor maalesef. Bir gün çok erken bugün de geç oldu.
Kahvaltı
2 bardak çay
Tambugday unlu yeşillikli krep dürüm. (İçine peynir domates salatalık)
Ara
Tarçınlı türk kahvesi
Bir avuç beyaz leblebi
Akşam
3 yk musakka
Yoğurt
Spor
Chloe Ting 1.gun yaptım 30 dakika

regl mi yaklasiyor canm ondan olabilir belki
Evet canım sadece 3 yumurta. Sabah 1 öğle 1 akşam 1
Seyda coskunun diyetlerine benziyor

Canim gecmis olsun. Sendede benim gibi migrenmi var galiba. Magnezyum takviyesi cok iyi geliyomus bende doktora gibip yazdiramadim firsat bulup ,maden suyu iciyorum magnzyum icin her gün iyi geldi sanki.

Kizlar ben bişey yaptim. Aksam ara öğünde meyve yerine dondurma yedim dayanamadim. Trambolinde 25 dk calistim bisey olmaz bi seferden dedim ama genede yemeseydim iyiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…