Aslında etmememiz lazım diyet sonrası da dikkat etmek gerekiyor. Ipin ucu kaçınca gene kilo alınıyor. Örnek benO kahvaltının yarısından çoğunu yiyemiyorum:) keşke yiyebilsem ama bir sene sabır sonra herşey yiyecem inşallah
Ben zorunlu yiyemiyorum canım alerjik bir durumum var daAslında etmememiz lazım diyet sonrası da dikkat etmek gerekiyor. Ipin ucu kaçınca gene kilo alınıyor. Örnek ben
Benimkuyle aynı :) ben maydanoz yerine dereotu kullanıyorum emzirdiğim için zencefil de sevmiyorumTeşekkür ederim. Sadece detoksla gitti diyemem çünkü bu hafta neredeyse sıfır kaçamak yaptım. Ama etkisi elbette var. En azindan güzel ödem atıyorsun. Yeşil elma detoksu canım.
2 yeşil elmanın kabugu (ben tam koyuyorum)
1 ya da 2 çubuk tarçın
Büyükse 1 küçük ise 2 limon
5 tane tane karabiber
1/4 maydanoz
2 paket yaseminli yeşil çay ( ben normal koydum)
Taze zencefil ( göz kararı koyuyorum ben)
1.5 litre su
Hepsini kaynatiyorsun bir gece önceden ertesi gün süzüp içiyorsun gün boyunca. Ve sadece 3 haşlanmış yumurta yiyorsun sabah öğle akşam başka bir şey yok. Su yeşil çay falan serbest
Ama şunu diyebilirim kızlar ben acaip tatlı ve çikolata severim. Sabah evde tatlı olsun ilk önce dolaba gider tatlı yerim. Ama bunu yapınca insanın cani hiç tatlı istemiyor bir kaç gun. Zaten hafta da iki gün yapıyorum belli günlerde tam canım istiyor diğer gün geliyor.
Bende aynısını yapıyorum ve tadida guzel ama ben yumurta yemiyordum zor olmuyor mu sanki acıkırmışım gibi hissediyorum yumurtadan başka hiç birşey yenmiyor mu mesela salatalık domates dalan gibiTeşekkür ederim. Sadece detoksla gitti diyemem çünkü bu hafta neredeyse sıfır kaçamak yaptım. Ama etkisi elbette var. En azindan güzel ödem atıyorsun. Yeşil elma detoksu canım.
1 ya da 2 çubuk tarçın
5 tane tane karabiber
1/4 maydanoz
1.5 litre su
Hepsini kaynatiyorsun bir gece önceden ertesi gün süzüp içiyorsun gün boyunca. Ve sadece 3 haşlanmış yumurta yiyorsun sabah öğle akşam başka bir şey yok. Su yeşil çay falan serbest
Ama şunu diyebilirim kızlar ben acaip tatlı ve çikolata severim. Sabah evde tatlı olsun ilk önce dolaba gider tatlı yerim. Ama bunu yapınca insanın cani hiç tatlı istemiyor bir kaç gun. Zaten hafta da iki gün yapıyorum belli günlerde tam canım istiyor diğer gün geliyor.
Acıkmıyorsun canım çok acıkırsan salatalık yersin elma yanındaBende aynısını yapıyorum ve tadida guzel ama ben yumurta yemiyordum zor olmuyor mu sanki acıkırmışım gibi hissediyorum yumurtadan başka hiç birşey yenmiyor mu mesela salatalık domates dalan gibi
Ne bileyim bende böyleyim birşey söylenince aynısı yapılmadı gerekiyor diye düşünüyorumAcıkmıyorsun canım çok acıkırsan salatalık yersin elma yanında
Çok geçmiş olsun canımBen zorunlu yiyemiyorum canım alerjik bir durumum var da
Ilk yaptığım da biraz zorlandım ama ikinci de zorlanmadım sanırım vücut alışıyor. Ben sadece yumurta yiyorum canımBende aynısını yapıyorum ve tadida guzel ama ben yumurta yemiyordum zor olmuyor mu sanki acıkırmışım gibi hissediyorum yumurtadan başka hiç birşey yenmiyor mu mesela salatalık domates dalan gibi
Ben de dereotu sevmiyorum hatta kokan yeşillikleri sevmiyorum roka kereviz falanBenimkuyle aynı :) ben maydanoz yerine dereotu kullanıyorum emzirdiğim için zencefil de sevmiyorum
Gunde toplam.3 yumurta mi sabah ogle ve aksam ayri ayri sekilde mi cnmTeşekkür ederim. Sadece detoksla gitti diyemem çünkü bu hafta neredeyse sıfır kaçamak yaptım. Ama etkisi elbette var. En azindan güzel ödem atıyorsun. Yeşil elma detoksu canım.
1 ya da 2 çubuk tarçın
5 tane tane karabiber
1/4 maydanoz
1.5 litre su
Evet canım sadece 3 yumurta. Sabah 1 öğle 1 akşam 1Gunde toplam.3 yumurta mi sabah ogle ve aksam ayri ayri sekilde mi cnm
Ben yumurtayi sevmem ama.bazen saf proteim ddiyeti yapiyordum sadece tavuk yiyordum gidiyordu kilom o sekilde
Sağolasın canımÇok geçmiş olsun canım
regl mi yaklasiyor canm ondan olabilir belkiIyi akşamlar
1 tabak türlü
2 dilim ekmek
3 kasik yoğurt
Salata
Ne bileyim modum düşük bugün biraz yine başım ağrımaya başladı anakara bugün çok mu sıcaktı yoksa benim bu baş ağrın neden geçmiyor bilemiyorum
Iyi akşamlar
Seyda coskunun diyetlerine benziyorEvet canım sadece 3 yumurta. Sabah 1 öğle 1 akşam 1
Canim gecmis olsun. Sendede benim gibi migrenmi var galiba. Magnezyum takviyesi cok iyi geliyomus bende doktora gibip yazdiramadim firsat bulup ,maden suyu iciyorum magnzyum icin her gün iyi geldi sanki.Iyi akşamlar
1 tabak türlü
2 dilim ekmek
3 kasik yoğurt
Salata
Ne bileyim modum düşük bugün biraz yine başım ağrımaya başladı anakara bugün çok mu sıcaktı yoksa benim bu baş ağrın neden geçmiyor bilemiyorum
Iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?