Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Yaş olmasa da boy tam uyuyor kilo da yakın birbirine. Düzen oturunca gidiyor kilolar bence. Ben ilk kilo verdiğim süreçte hayatımdan sadece sağlıklı şeyleri çıkarıp yerine daha sağlıklı olanları koydum.

1 yıl geçti aralarda kaçamak yapmıştım ama bazen 1aylik hiç diyet uygulamadan geçirdiğim dönem oldu ama oralarda bile bu kadar abartmamıştım evet çok haklısın keşke yemeseydim pazartesi devam diyelim bakalım teşekkürler tekrar hoşgeldin

84 kilodan 68.6 ya düştüm 1 yılı biraz geçti

Benim yaş 33 boy 163 kilo 83 hep 3 ten gittim 3 tane de küçük çocuk var son doğumdan sonra kilolar gidemedi kızım 14 aylık oldu benim kilolar hala duruyor inşallah gider

Benim yaş 33 boy 163 kilo 83 hep 3 ten gittim 3 tane de küçük çocuk var son doğumdan sonra kilolar gidemedi kızım 14 aylık oldu benim kilolar hala duruyor inşallah gider
Emzirirken vermek daha kolay diyorlar. Ben hic beceremedim aşırı istahliydim emziriken.

Emzirirken vermek daha kolay diyorlar. Ben hic beceremedim aşırı istahliydim emziriken.
İlk iki doğumda emzirme döneminde istediğim kiloya inmişim 3.doğuma yine 100 kiloyla girdim emzirme döneminde kızım 7. ayına girdiğinde ameliyat oldum 15 gün emziremedim sonra da kızım emmeyi unutmuş sütten kesildi ben o arada 84e inmişim 8 aydır pek yol katedemedim 3 ay önce 80e inmişim ancak bu korona döneminde tekrar 4 kilo aldım çabuk geldi çabuk gider dedim ama gidemedi yapıştı kaldı ama ümitliyim o 70 görülecek

Gecmis olsun canim. Vaz gecmeyip devam edersek veririz insallah hepimiz

Benim kız büyük ama seni anlayabiliyorum bende doğumdan sonra tam 2 sene 1 gr vermez mi insan emzir herşeye dikkat ettim ama yok bide diyorlar ki emzir düşersin yok 15 ay emzirdim veremedim yeme icmeyede dikkat ediyorum olmadı çocuk yürüsün hareket edince verirsin dediler oda olmadı kızıma kendim baktım ilk 2 ay annemin yanındaydım sonra me zamana kadar dedim evime geçtim ama yok 2 yıl sonra vermeye başladım ama kendim bile anlamadım o yüzden takmayın kafaya gider o kilolar evet kalıyor 2_3 kilo doğumdan sonra ama o kadarda önemsemedim ben hep beraber halledeceğiz

Kolay gelsin yapma kız onlarda sağlıklı beslensin ayy şimdi o pastanın kremasına çikolatasına parmak atmadan nasıl durulur bilemedim bende o irade yok maalesef evde olunca mutlaka yeniyor eşimde benden bugün pudingle bisküvi pastası yap dedi ama ektim onu yarın yine isteyecektir olduğunda yemeden durabilsem hemen yapacam

Bence tarcinli süt ic hem acligi bastirir hemde tatli isteğini keser canim

Ben emzirdiğim dönemlerde hep verdim ama bunda olmadı işte ilk doğumdan sonra 30 ikinci doğumdan sonra 25 kilo vermiştim üçüncü doğumdan sonra da 15 kilo verdim ama inmek istediğim kilo bu değil işte

Cocuklar isteyince yapmak zorunda kaliyorum ben ama tarcin tukettigimden galiba ben tatliya dayanamam ozellikle cikolataya ,adet doneminde olmama ragmen canim istemiyor. Tarcin baya etkili birsey galiba

Son düzenleme:
Yemedim çok mücadele verdim. Suya abandim ama başardım

Canim bizim.evde hergun yapiliyor esim cok sever ben bazen oarmak atarim o kadar tebrik ederim yememen harika

Günaydınlarrrrr
Sabah çok erken kalktım ama ya hafta sonu çok kacirdim pisikolojik galiba birşeyler yemek istemiyorum o yüzden bir kaç saat sonra yoğurt falan öyle yemek istiyorum bakalım 5 gün var ne olacak durum güzel günler iyi haftalar

oooofff. olsun. bizde de cocuk var. hep kek pasta ya da cikolata oluuor. en sagliklisi dondurma .yazin hep var.a.ma yeme alişkanliğım uok.zamanla kazanilan bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…