Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Tebrik ederim canim cok sevindim

Benimde uyguladigim diyet iyi gidiyor. Hic aclik hissetmiyorum. Hatta ben kilo almisimdir bu yemeye diyordum ama iki gündür eksi görüyorum tartida isteyen olursa atabilirim.
Kahvaltim
1 parca tulum peynir
1 haslanmis yumurta
1 domates
Yarim salatalik
4 parca mantar izgarada pisti
Maydanoz ,dereotu, nane ve roka
Çocuklar krep istedi. Kendime küçük parca yulaf kepegiyle yaptim. Onun yarisini yedim ekmek yerine.
Ve çay vazgecilmezim

vayyy çokkkk iyi . süper verdin . 2 kilo çok güzel . tebrik ederim .

Süper çok sevindin darısı başıma
Sağol canım inşallah herkes istediği kiloya ulaşır.
Çok gibi geliyor insana ama sağlıklı olunca yedikleri insanın etkisi oluyor. Ben sabahları genelde karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum. Mesela bu sabah bol maydonozlu yeşil soğanlı tam buğday unundan krep yaptım. Içine de peynir salatsalatalık domates sarıp yedim çay ile birlikte.
vayyy çokkkk iyi . süper verdin . 2 kilo çok güzel . tebrik ederim .
Sanırım 2 gün detoksunda etkisi var bunda çünkü 3 yumurta yiyorum o günlerde katı gıda olarak kalan sıvı ama acaip ödem atıyorum.
Kizlar sizde her gün tartiliyomusunuz yoksa sadece cumadan cumayami tartiliyorsunuz ?
Ben hafta da bir tartiliyorum genelde. Geçen hafta pazartesi tartilmistim. Ama artık cuma geçiş yapacağım

Ben de sabredebilsem iyi olacak. Her sabah cikiyorum tartiya

Ara öğün 2 hurma 2 ceviz yedim. Simdide kahve iciyorum sekersiz.
Her gün tartılma bence canım. Her gün sonuç değişiyor tartı da bu gün eski çıkıp yarın artı çıkabiliyor insan o zaman da motel bozukluğu oluyor insan da

Cocuklar isteyince yamak zorunda kaliyorum ben ama tarcin tukettigimden galiba ben tatliya dayanamam ozellikle cikolataya ,adet doneminde olmama ragmen canim istemiyor. Tarcin baya etkili birsey galiba
Çocuklar isteyince bende mutlaka yapıyorum ama eşimi ektim hoş doğrusu yoğun bir gündü yapacak zamanımda olmadı içim rahat etmez yarın yaparım bende göz görmeyince sorun değil ama dolabın kapağını her açtığımda karşıma çıkıyor bir yeme 2 yeme tamamda nereye kadar deyip dalıyorum bazen çocuklara koyuyorum ucundan alıp
Süpersin devam hadi

Her gün tartılma bence canım. Her gün sonuç değişiyor tartı da bu gün eski çıkıp yarın artı çıkabiliyor insan o zaman da motel bozukluğu oluyor insan da

Sabredebilirsem deniycem canim

Hurmayla kuru dutla falan yapilan kurabiye tatli tarifleri var sekersiz. Hic denedinizmi ? Onlardan deniyim diyorum. Ara öğünde kahvenin yaninda yenileboliyomus.

Hurmayla kuru dutla falan yapilan kurabiye tatli tarifleri var sekersiz. Hic denedinizmi ? Onlardan deniyim diyorum. Ara öğünde kahvenin yaninda yenileboliyomus.
Ben denemedim ama kızlar denemiştim hergün kahvaltıda 2 tane yiyorlardı ama ben onada dayanamam

Ben denemedim ama kızlar denemiştim hergün kahvaltıda 2 tane yiyorlardı ama ben onada dayanamam
Bence ara öğünlerde hurma tüket. Cubuk tracinli su ic. Tarcinli yogurt falan ye. Gercekten kesiyor tatli istegini. Normalde bende dayanamam ama tarcinla hurmanin cok etkisi oldu. Cocuklar cikolata yerken kendimi tutabiliyorum artik canim çok aşırı istemiyor.

Hurma yiyorum ama yoğurt ta tarçını yiyememiştim daha önce tekrar denemem lazım eskiden kilo verirken su şişemin içinden çubuk tarçın eksik olmazdı onuda tekrar deneyim şimdi sen söyleyince aklıma geldi

masallah vanm harikasin gercekten 2 kilo detoksta mo gitt hangi detoksu yaptin
Kizlar sizde her gün tartiliyomusunuz yoksa sadece cumadan cumayami tartiliyorsunuz ?
Canim bem hergun tartiliorum a saniim cok dogru degil ben dayanamiorum
Biz saglikli kurabiye cok yapariz ben ve hayal ozelikle

O kahvaltının yarısından çoğunu yiyemiyorum:) keşke yiyebilsem ama bir sene sabır sonra herşey yiyecem inşallah

Kahvaltı
Bir bardak çay eş vardı normal çay içmek zorunda kaldım
İkitane haşlanmış yumurta
Yarım salatalık
Bir adet yaş kayısı
Bir adet birber
İki çatal bal bir dilim ekmek

Ben bir ara yapıyordum canım değişik sağlıklı tarifler

masallah vanm harikasin gercekten 2 kilo detoksta mo gitt hangi detoksu yaptin

Canim bem hergun tartiliorum a saniim cok dogru degil ben dayanamiorum
Biz saglikli kurabiye cok yapariz ben ve hayal ozelikle
Teşekkür ederim . Sadece detoksla gitti diyemem çünkü bu hafta neredeyse sıfır kaçamak yaptım. Ama etkisi elbette var. En azindan güzel ödem atıyorsun. Yeşil elma detoksu canım.
2 yeşil elmanın kabugu (ben tam koyuyorum)
1 ya da 2 çubuk tarçın
Büyükse 1 küçük ise 2 limon
5 tane tane karabiber
1/4 maydanoz
2 paket yaseminli yeşil çay ( ben normal koydum)
Taze zencefil ( göz kararı koyuyorum ben)
1.5 litre su
Hepsini kaynatiyorsun bir gece önceden ertesi gün süzüp içiyorsun gün boyunca. Ve sadece 3 haşlanmış yumurta yiyorsun sabah öğle akşam başka bir şey yok. Su yeşil çay falan serbest
Ama şunu diyebilirim kızlar ben acaip tatlı ve çikolata severim. Sabah evde tatlı olsun ilk önce dolaba gider tatlı yerim. Ama bunu yapınca insanın cani hiç tatlı istemiyor bir kaç gun. Zaten hafta da iki gün yapıyorum belli günlerde tam canım istiyor diğer gün geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…