Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam kızlar..
sabah

sucuklu omlet
1 dilim kepek ekmek
peynir zeytin
2 lokma bal kaymaklı ekmek
domates biber

2. öğün

antrikot
yoğurt
2 kaşık pilav
salata

1 dilim kendi yaptığım tatlandırıcılı tiramisu ve Türk kahvesi

40 dk spor 3km
20 dk 1.4 km yürüyüş(koşu bandı)
18 dk 1 mil(1.6 km )

Diyete de uydum canım..Benim meto böyle biliyorsun...Stres çok etkiliyor beni bence..Ama sanırım sıkılaşıyor vücudum..Buna da şükür..
Hem uyup hem spor yaptin bence cok cok iyi canim dedigim gibi ocakta cozulur bu sorun bence birdenbirr gider

dur azcik seni motive edeyim ben regl e daha 9 gun var onun siskinligi degildir o, 2 dilim de birek yenmeis ohh masallah, yeni haftaya basladik borekle ohhh ne iyi, hadi bakalim rehavet yokkk yaz geldi kapida bir verip kurtulalim sonrasina bakalim
Sen böyle yazinca utandim . Haklisin yemiycem bi daha
Aralikli orucda arada meyve yeniyormu ?

Evet araştırıp geldim
Ilk ogunle ikinci öğün arasında sağlıklı atıştırmalar yenebiliyor ama ikinci ogünden sonra oruç kısmı başlıyor ondan sonra sadece şekersiz çay kahve soda su bitki çayları vs.. icilebiliyor

Akşam yemeğinden sonra kahvaltiya kadar hicbir şey yemiyorum meyve dahil aralıklı oruç kısmı o zaman başlamıyor mu bi arastirayim
Normal diyet gibi ama 2 ana öğün ve aksam ara öğünü yok . Bende aralikli oruc diyince daha zorlayici bisey saniyordum
Hoşbuldum 1 63 boy 69 kiloyum sabahları yürüyüşe başladım ama boğazı kısmadan yeterli olmuyor
Hosgeldin canim. Ne güzel yürüyüş yapabiliyorsun. Yemene dikkat edersen cok rahat verirsi . Ben cocuklardan cikamiyorum.

Bikac çeşidi var aslında 16/8 , 5/2 vs..en kolayı bu geldi

Kac kilo verdin canim bu sistemle Z zeze_35
Daha vermedim canım sadece bununla olmaz öğünler sağlıklı diyetlik şeyler olmalı hatta başka diyetlerle keto gibi birlestirenler var
Ben hasimato tiroid hastasiyim zor kilo veriyorum burdaki kızlar bilir amacım az da olsa verebilmek

No no no
Yediğimiz şeyi ceza olarak görmüyoruz. Şu açıdan bak canım en azından erken saatlerde yemişsin

Herkese selamlar
Menum
Kahvaltı

Ara

Akşam

Spor
Programın 13. günü 50 dakika
Küçük notlar
1.Kahvalti da 3 bardak çay içtim
2. Akşam yemeğinde dünden kalan yoğurtlu tavuk salatam vardı kurak bir kase onu yedim
3. Bir kase de tavuk çorbası içtim
4. Yazmıyorum ama hergün 2.5- 3l arası su içiyorum ve 2 kere bitki çayı içiyorum

Kızlar size bu gün kahvaltı da yediğim pizzanin tarifini veriyorum. Daha doğrusu tabanin tarifini
Malzemeler
3 SB tam buğday unu
Tuz
Ilik su
1 pAket kuru maya
Yapılışı
Öncelikle un tuz ve mayayi karıştıralim. Yavaş yavaş ılık suyu ekleyip yoğuralım. Ele yapısmayacak hamur. Daha sonra 40-45 dakika mayalamaya bırakalım. Daha sonra küçük bezeler haline getirip açalım. Açtığımız tabanları tava da yağsız olacak şekilde çok az pişirelim. Pisirdigimiz tabanları tek tek strecleyip buzluga atalım. Ne zaman istiyorsak üzerine istediğimiz malzemeleri koyup fırında pisirilelim.
Ben cok kucuk yaptım benimkileri tek sefer de bitsin ve az yiyeyim diye. 8 tane taban çıktı.

Anladım canim. Az az da olsa vericez tabiki hepberaber
No no no
Yediğimiz şeyi ceza olarak görmüyoruz. Şu açıdan bak canım en azından erken saatlerde yemişsin
Kac haftadir buzlukta bekliyodu o börek. Diyetteyim diye cikarmoyodum. Bugün seytana uydum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…