Hem uyup hem spor yaptin bence cok cok iyi canim dedigim gibi ocakta cozulur bu sorun bence birdenbirr giderDiyete de uydum canım..Benim meto böyle biliyorsun...Stres çok etkiliyor beni bence..Ama sanırım sıkılaşıyor vücudum..Buna da şükür..
Sen böyle yazinca utandimdur azcik seni motive edeyim benregl e daha 9 gun var onun siskinligi degildir o, 2 dilim de birek yenmeis ohh masallah, yeni haftaya basladik borekle ohhh ne iyi, hadi bakalim rehavet yokkk yaz geldi kapida bir verip kurtulalim sonrasina bakalim
Aralikli orucda arada meyve yeniyormu ?Bugünkü menüm
11.00 de
2 yumurtalı maydonozlu taze soğanlı omlet
1 dilim tam buğday ekmeği
1 ceri yarim salatalık
5 zeytin az kasar
Arada
1 bardak limonata
1 küçük şeftali
1 kupa ananasli yeşilçay
18.00 de
1 kase mercimek çorbası
1 tabak 80 gr ton balıklı salata
2 kaşık manti ( eşime yapmıştım bitiremedi ben de atamadım of yaaa )
Akşam sadece çay ve yeşilçay içmeyi planlıyorum
Yok yenmiyor şekersiz çay kahve içilebilir soda içilebiliyor çok fazla açlık hissedildiği zaman az sütle kahve içilebiliyorSen böyle yazinca utandim. Haklisin yemiycem bi daha
Aralikli orucda arada meyve yeniyormu ?
Hic fikrim yok canim bi arastirayimSen böyle yazinca utandim. Haklisin yemiycem bi daha
Akşam yemeğinden sonra kahvaltiya kadar hicbir şey yemiyorum meyve dahil aralıklı oruç kısmı o zaman başlamıyor mu bi arastirayimSen böyle yazinca utandim. Haklisin yemiycem bi daha
Hoşgeldin umarım istediğin kiloya ulaşırsın kaç kiloya inmek istiyorsun çocuk var mı kilolar nerden kaldı yapı meselesi mi yoksa hamilelikten falan mıHoşbuldum 1 63 boy 69 kiloyum sabahları yürüyüşe başladım ama boğazı kısmadan yeterli olmuyor
Akşam yemeğinden sonra kahvaltiya kadar hicbir şey yemiyorum meyve dahil aralıklı oruç kısmı o zaman başlamıyor mu bi arastirayim
Normal diyet gibi ama 2 ana öğün ve aksam ara öğünü yok . Bende aralikli oruc diyince daha zorlayici bisey saniyordumEvet araştırıp geldim
Ilk ogunle ikinci öğün arasında sağlıklı atıştırmalar yenebiliyor ama ikinci ogünden sonra oruç kısmı başlıyor ondan sonra sadece şekersiz çay kahve soda su bitki çayları vs.. icilebiliyor
Hosgeldin canim. Ne güzel yürüyüş yapabiliyorsun. Yemene dikkat edersen cok rahat verirsi . Ben cocuklardan cikamiyorum.Hoşbuldum 1 63 boy 69 kiloyum sabahları yürüyüşe başladım ama boğazı kısmadan yeterli olmuyor
evet yuzde 70 bogazsa yuzde 30 spor ilk once beslenme.duzene sokulmali ikisini bir yapiyorsak ne alaHoşbuldum 1 63 boy 69 kiloyum sabahları yürüyüşe başladım ama boğazı kısmadan yeterli olmuyor
Bikac çeşidi var aslında 16/8 , 5/2 vs..en kolayı bu geldiNormal diyet gibi ama 2 ana öğün ve aksam ara öğünü yok . Bende aralikli oruc diyince daha zorlayici bisey saniyordum
Hosgeldin canim. Ne güzel yürüyüş yapabiliyorsun. Yemene dikkat edersen cok rahat verirsi . Ben cocuklardan cikamiyorum.
Daha vermedim canım sadece bununla olmaz öğünler sağlıklı diyetlik şeyler olmalı hatta başka diyetlerle keto gibi birlestirenler var
No no noAra veripte tekrar dönen arkadaslar hosgeldiniz
Bugunki menümü yaziyim. Sabah biraz abarttim farkindayim. Kabizlikti siskinlikti derken motivasyon düştü. Bide adet donemine 9 gun var. Onunda etkisi var galiba karnimda sislik var.
Sabah
1 haslanmis yumurta
Domates
Salatalik yarim
Yesillik
Ve ne yazikki iki dilim kiymali borek
Oglen kahvaltiyi gec yaptim diye sadece ketenntohumlu kefir ictim
Aksam
Semizotu salatasi bolca
5 kasik zeytinyagli fasulye
25 dk trambolin yatim. Bi 25dk daha yaparim aksama. Yedigim boregin cezasi
Hos geldin canım neden veremeyesin ki 3-5 kiloyu. Kendine inanırsan olur bu işMerhaba bende araniza katılabilirmiyim bayrama kadar 3 5 kilo vermek istiyorum ama hiç iradem yok lütfen beni biraz motive edin tutabileyim şu boğazımı
Anladım canim. Az az da olsa vericez tabiki hepberaberDaha vermedim canım sadece bununla olmaz öğünler sağlıklı diyetlik şeyler olmalı hatta başka diyetlerle keto gibi birlestirenler var
Ben hasimato tiroid hastasiyim zor kilo veriyorum burdaki kızlar bilir amacım az da olsa verebilmek
Kac haftadir buzlukta bekliyodu o börek. Diyetteyim diye cikarmoyodum. Bugün seytana uydum resmenNo no no
Yediğimiz şeyi ceza olarak görmüyoruz. Şu açıdan bak canım en azından erken saatlerde yemişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?