- 7 Mayıs 2014
- 844
- 1.082
- 313
Canım kabagi öncelikle soyacak ile önce uzun soy tavada az yağ ve tuz ile sotele. Üzerine yoğurt. Yogurdun üzerine de kıymalı şalçalı sos yap.
Bendede var o aparattan. 1 kere yaptim tadini cok begendim gerçekte n. Sagolun kizlar ondan yapiyim benbende spagetti kabak yapma aparati var onunla yapiorum uzerine yogurt ve pul biber esime de uzerine kiymali sos yapiorum
Haa soyle menuleri paylas bakalim
bende spagetti kabak yapma aparati var onunla yapiorum uzerine yogurt ve pul biber esime de uzerine kiymali sos yapiorum
Haa soyle menuleri paylas bakalim
canim hosgeldin yeniden aramizaHerkese merhabalar...
Yine yeniden diyet macerasına kaldığımız yerden devam.
Kilom 63.2
3 aydır kayinvaldemlerde köydeydik oraya gideli aldığım kiloları Ramazanda verdim sanırım yani kilom değişmeden dönmüş oldum
Hep başa sarıyorum su 60 li rakamları kıramadım gitti inşallah nasip şimdiye olur
Teşekkürler canım nasılsın görüşmeyelicanim hosgeldin yeniden aramiza
HoşgeldiiinnnHerkese merhabalar...
Yine yeniden diyet macerasına kaldığımız yerden devam.
Kilom 63.2
3 aydır kayinvaldemlerde köydeydik oraya gideli aldığım kiloları Ramazanda verdim sanırım yani kilom değişmeden dönmüş oldum
Hep başa sarıyorum su 60 li rakamları kıramadım gitti inşallah nasip şimdiye olur
Hosbuldum mecburi bi gidiş oldu koronadan dolayı orda 0 vaka vardi Izmir ise malum cocuklar icin kaldıkHoşgeldiiinnn
3 ay mı off çokmuş neyseki evine dönmüşsün düzen oturur inşallah
Bu korona hepimizi mahvetti bitsede kurtulsak İzmir fena siz yinede tedbirleri bırakmayınHosbuldum mecburi bi gidiş oldu koronadan dolayı orda 0 vaka vardi Izmir ise malum cocuklar icin kaldık
Sabah yaparmıyım bilmem ama senin bu sağlıklı pankek tarifini muhakkak yapacamKızlar menüm
Kahvaltı
Eki Görüntüle 2651465
Akşam
Eki Görüntüle 2651466
Ara:
Türk kahvesi
Bitki çayı
Spor:
Programın 12. günü 50 dakika
iyiyim canm koroma hepimizi vurdu fena insallah duzelirTeşekkürler canım nasılsın görüşmeyeli
Kayinvaldemlerdeydik canım manisa nin bi köyündeler ne ilçede ne de köyde vaka yoktu rahattık eve de tıkılıp kalmadık bağ bahçe çoktu çocuklara salıncak kurdum toprakla oynadilar meyveleri dalindan toplayıp yediler hayvanlarla ic ice falan guzeldi asliindaiyiyim canm koroma hepimizi vurdu fena insallah duzelir
Kayinvaliden de miydiniz o nerede yasiyordu cnm
amin kuzum.Allah razi olsun. sozel kissim bitti.@demirleke oglusuna başarılar dilerim canım inşallah istediği gibi olur güzel geçer sinavi
Başarılar Canım kayinvaldemlerdeydik koronadan dolayı evimize döndük gitmeyen kilolarımı vermeyi deneyeyim dedimamin kuzum.Allah razi olsun. sozel kissim bitti.
sayisal bolume basladilar . ve hos geldin. nerelere kaybdun yine.
Sınav bitti mi canım küçük bey ne durumda memnun muamin kuzum.Allah razi olsun. sozel kissim bitti.
sayisal bolume basladilar . ve hos geldin. nerelere kaybdun yine.
Tavsiye ederim canımSabah yaparmıyım bilmem ama senin bu sağlıklı pankek tarifini muhakkak yapacam
Yok canım bırakır miyiz herkes bizim gibi olsa keşke salgının ilk günleri gibi davranıyoruz evden dışarı pek çıkmıyoruz avm ev oturmaları cafe falan hiç çıkmıyoruz sadece market alışverişi onu da haftada bir falan fırına bile gitmiyoruz köyden getirdigim eksi maya ekmekleri buzluğa atıp azar azar yeniyor bitince evde yapicamBu korona hepimizi mahvetti bitsede kurtulsak İzmir fena siz yinede tedbirleri bırakmayın
canim en guzel seninki gcmis o zaman bu donemde oyle bir yerde olmak vardiKayinvaldemlerdeydik canım manisa nin bi köyündeler ne ilçede ne de köyde vaka yoktu rahattık eve de tıkılıp kalmadık bağ bahçe çoktu çocuklara salıncak kurdum toprakla oynadilar meyveleri dalindan toplayıp yediler hayvanlarla ic ice falan guzeldi asliinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?