Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canım kabagi öncelikle soyacak ile önce uzun soy tavada az yağ ve tuz ile sotele. Üzerine yoğurt. Yogurdun üzerine de kıymalı şalçalı sos yap.
bende spagetti kabak yapma aparati var onunla yapiorum uzerine yogurt ve pul biber esime de uzerine kiymali sos yapiorum

Haa soyle menuleri paylas bakalim
Bendede var o aparattan. 1 kere yaptim tadini cok begendim gerçekte n. Sagolun kizlar ondan yapiyim ben

Tüm gün menü
Sabah
500 cc detoks suyu

Kahvaltı
Yarım domates
2 dilim salatalık
1 kk peynir
Yarım krep

Küçük çerez kasesiyle 1 kase puding
1 sade nescafe

1 fincan rezene çayı

Akşam
Yarım porsiyon çökertme kebabı
Domates salatalık
2 dilim peynir
Ekmek (kaçırdım biraz miktarı yazamayam)
Çay çay

Yemek işine son verdim belki çay kahve içerim)

2 litre su(daha içerim)
Yarım saat leslie

Herkese merhabalar...
Yine yeniden diyet macerasına kaldığımız yerden devam.
Kilom 63.2
3 aydır kayinvaldemlerde köydeydik oraya gideli aldığım kiloları Ramazanda verdim sanırım yani kilom değişmeden dönmüş oldum
Hep başa sarıyorum su 60 li rakamları kıramadım gitti inşallah nasip şimdiye olur

canim hosgeldin yeniden aramiza

Hoşgeldiiinnn
3 ay mı off çokmuş neyseki evine dönmüşsün düzen oturur inşallah

iyiyim canm koroma hepimizi vurdu fena insallah duzelir
Kayinvaliden de miydiniz o nerede yasiyordu cnm
Kayinvaldemlerdeydik canım manisa nin bi köyündeler ne ilçede ne de köyde vaka yoktu rahattık eve de tıkılıp kalmadık bağ bahçe çoktu çocuklara salıncak kurdum toprakla oynadilar meyveleri dalindan toplayıp yediler hayvanlarla ic ice falan guzeldi asliinda

Bu korona hepimizi mahvetti bitsede kurtulsak İzmir fena siz yinede tedbirleri bırakmayın
Yok canım bırakır miyiz herkes bizim gibi olsa keşke salgının ilk günleri gibi davranıyoruz evden dışarı pek çıkmıyoruz avm ev oturmaları cafe falan hiç çıkmıyoruz sadece market alışverişi onu da haftada bir falan fırına bile gitmiyoruz köyden getirdigim eksi maya ekmekleri buzluğa atıp azar azar yeniyor bitince evde yapicam

canim en guzel seninki gcmis o zaman bu donemde oyle bir yerde olmak vardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…