Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

En iyisini yapıyorsunuz canım bizde 3 ayı geçti öyle yaşıyoruz ama evde 4 duvar arasında olunca zor oldu sizinki çok güzel olmuş geçen hafta tam çocukları 1 saat dışarı çıkarma kararı aldık 4 gün çıktık bizim buralarda tekrar korona patlak verdi bu hafta yine evdeyiz çok uzun süre ekmeği evde yaptık şimdi fırından almaya başladık ondada el değmeden fırın tepsisinden alıyor eşim

Kahvaltı
1 sucuklu yumurta
Yarım domates
Yarım salatalık
1 dilim beyaz peynir
Çay çay

En guzelini yapiyorsunuz canim yapicak bisey yok elden geldigi kadar dikkat edicez

Gelmene çok sevindim canım herşeyi düzene koyman çok güzel kocaman öpüyorum hayırlı işler

Ben bu kilolara bile hasret kaldım
Hoşbuldum canım..Amin Allah tüm yavrularımızın yolunu bahtını açık etsin..Emeklerini boşa çıkartmasın..
Sen de hoşgeldin ..Pandemi dönemi en şanslılardan birisin bence..Bizler şehire tıkıldık kaldık..
memnun bakalim. meb aciklamis soru ce cevaplari.
kitapcik pazartesi alinacak okuldan.aklinda kalanlari bakacagiz birazdan
Ayy çok heyecanlı..Geçmiş olsun canım..Haftaya darısı başımıza..

Merhaba bende araniza katılabilirmiyim bayrama kadar 3 5 kilo vermek istiyorum ama hiç iradem yok lütfen beni biraz motive edin tutabileyim şu boğazımı

Ara veripte tekrar dönen arkadaslar hosgeldiniz
Bugunki menümü yaziyim. Sabah biraz abarttim farkindayim. Kabizlikti siskinlikti derken motivasyon düştü. Bide adet donemine 9 gun var. Onunda etkisi var galiba karnimda sislik var.

Sabah
1 haslanmis yumurta
Domates
Salatalik yarim
Yesillik
Ve ne yazikki iki dilim kiymali borek

Oglen kahvaltiyi gec yaptim diye sadece ketenntohumlu kefir ictim

Aksam
Semizotu salatasi bolca
5 kasik zeytinyagli fasulye

25 dk trambolin yatim. Bi 25dk daha yaparim aksama. Yedigim boregin cezasi

Ah canım benim moral verdin bana İnşallah haklısın
sersumcum diyete tam uyumadogin icin mi az gitti yoksa uysanda mi az gidiyor cunku spor da yapiyorsun sen canim eminim gidecek dedigim gibi cok strest altindaydin ve hala oykesin bu sartlar altinda bu bile iyi canim
Merhaba bende araniza katılabilirmiyim bayrama kadar 3 5 kilo vermek istiyorum ama hiç iradem yok lütfen beni biraz motive edin tutabileyim şu boğazımı
hosgeldin aramiza kendinden bajseder misin
dur azcik seni motive edeyim ben regl e daha 9 gun var onun siskinligi degildir o, 2 dilim de birek yenmeis ohh masallah, yeni haftaya basladik borekle ohhh ne iyi, hadi bakalim rehavet yokkk yaz geldi kapida bir verip kurtulalim sonrasina bakalim

Slm kizlar sabah 1 dilim ekmek bi dilim oeynir ve bi tatli kasigi bal hatta cay kasigi
Oglen 1 simit 2 dilim peynir bir ayran domates ve salatalik, okulda sinav girevindeydim
Aksam 1 dilim oeynir 1 dilim hindi fume ve domates ile salatalik
Simdi kahveyle 2 catal sevasti 1 catal dondurma
Tum gun ayaktaydim öldum kizlar yuruyuse de cikacagim aksam, benden boyle, bi ara musaot olursam 1 haftalik detoks yapaxagim size go derdigim gecen

Bugünkü menüm
11.00 de
2 yumurtalı maydonozlu taze soğanlı omlet
1 dilim tam buğday ekmeği
1 ceri yarim salatalık
5 zeytin az kasar

Arada
1 bardak limonata
1 küçük şeftali
1 kupa ananasli yeşilçay

18.00 de
1 kase mercimek çorbası
1 tabak 80 gr ton balıklı salata
2 kaşık manti ( eşime yapmıştım bitiremedi ben de atamadım of yaaa )

Akşam sadece çay ve yeşilçay içmeyi planlıyorum

Kahvaltı
1 sucuklu yumurta
Yarım domates
Yarım salatalık
1 dilim beyaz peynir
Çay çay

Akşam 17:30
1 piliç köfte
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
2 dilim karpuz
1 tk tatlı

1 sade nescafe

Yarım saat yürüyüş
Yarım saat leslie yapacağım
Su az içtim yatana kadar içerim

Aralıklı oruçla beraber diyetimi yapmaya çalışıcam dün akşam 17.00 de yemiştim sabah 11 de yedim yani aradan 18 saat geçmiş aksam yemeklerini erken yesem süper olcak
Bende akşam 18 de yemiştim kahvaltıyı da bu sabah 12de yaptık 18 saat açlık oldu çok güzel oldu keşke bunu hergün yapabilsem

Diyete de uydum canım..Benim meto böyle biliyorsun...Stres çok etkiliyor beni bence..Ama sanırım sıkılaşıyor vücudum..Buna da şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…