En iyisini yapıyorsunuz canım bizde 3 ayı geçti öyle yaşıyoruz ama evde 4 duvar arasında olunca zor oldu sizinki çok güzel olmuş geçen hafta tam çocukları 1 saat dışarı çıkarma kararı aldık 4 gün çıktık bizim buralarda tekrar korona patlak verdi bu hafta yine evdeyiz çok uzun süre ekmeği evde yaptık şimdi fırından almaya başladık ondada el değmeden fırın tepsisinden alıyor eşimYok canım bırakır miyiz herkes bizim gibi olsa keşke salgının ilk günleri gibi davranıyoruz evden dışarı pek çıkmıyoruz avm ev oturmaları cafe falan hiç çıkmıyoruz sadece market alışverişi onu da haftada bir falan fırına bile gitmiyoruz köyden getirdigim eksi maya ekmekleri buzluğa atıp azar azar yeniyor bitince evde yapicam
Cok buyuk bi sansti bizim ve cocuklar icincanim en guzel seninki gcmis o zaman bu donemde oyle bir yerde olmak vardi
En guzelini yapiyorsunuz canim yapicak bisey yok elden geldigi kadar dikkat edicezEn iyisini yapıyorsunuz canım bizde 3 ayı geçti öyle yaşıyoruz ama evde 4 duvar arasında olunca zor oldu sizinki çok güzel olmuş geçen hafta tam çocukları 1 saat dışarı çıkarma kararı aldık 4 gün çıktık bizim buralarda tekrar korona patlak verdi bu hafta yine evdeyiz çok uzun süre ekmeği evde yaptık şimdi fırından almaya başladık ondada el değmeden fırın tepsisinden alıyor eşim
memnun bakalim. meb aciklamis soru ce cevaplari.Sınav bitti mi canım küçük bey ne durumda memnun mu
Hadi hayırlısı inşallah rabbim emeklerini boşa çıkarmasınmemnun bakalim. meb aciklamis soru ce cevaplari.
kitapcik pazartesi alinacak okuldan.aklinda kalanlari bakacagiz birazdan
Gelmene çok sevindim canım herşeyi düzene koyman çok güzel kocaman öpüyorum hayırlı işler
Ben bu kilolara bile hasret kaldımSanki çok vermişim gibi ilk bildirimi yapayım
Rumuz : nnnadal
Başlangıç tarihi 29 mayıs
Başlangıç kilom 83,5
Geçen hafta 83,5
Güncel kilom 83,5
Detoksta yaptım yine kıramadım bugün regl olacağım kendimi çok şiş hissediyorum ondandır diyorum yoluma devam ediyorum umarım sizde sonuçlar güzeldir
Hoşbuldum canım..Amin Allah tüm yavrularımızın yolunu bahtını açık etsin..Emeklerini boşa çıkartmasın..hoş geldin kuzum . özlettin kendini.
inşallah geçer gider şu salgın . hepimizi değiştirdi aslında.
iyi yürüyorsun her akşam .maşallah sana.
LGS var evet yarınn.
hayırlısı inşallah . emek verdi sonuçta bizim oğlumuz da . ondan biraz zaten heyecanımız . hiç çalışmamış olsa , amaaaan derim de . çalıştı oğluşum son zamanlarda artık . nasip kısmet .
kızçene başarılar . Allah yolunu açık etsin . istediği yerlere gelsin inşallah .
Sen de hoşgeldin ..Pandemi dönemi en şanslılardan birisin bence..Bizler şehire tıkıldık kaldık..Kayinvaldemlerdeydik canım manisa nin bi köyündeler ne ilçede ne de köyde vaka yoktu rahattık eve de tıkılıp kalmadık bağ bahçe çoktu çocuklara salıncak kurdum toprakla oynadilar meyveleri dalindan toplayıp yediler hayvanlarla ic ice falan guzeldi asliinda
Ayy çok heyecanlımemnun bakalim. meb aciklamis soru ce cevaplari.
Daha önce çok daha iyilerini yaptık yine yapacaz inşallahBen bu kilolara bile hasret kaldım
Ah canım benim moral verdin banaDaha önce çok daha iyilerini yaptık yine yapacaz inşallah
Büyük geçmişler olsun canım. Inşallah istediğiniz sonuçları elde edersinizmemnun bakalim. meb aciklamis soru ce cevaplari.
Insallah sonuc istediniz gibi olur canimmemnun bakalim. meb aciklamis soru ce cevaplari.
sersumcum diyete tam uyumadogin icin mi az gitti yoksa uysanda mi az gidiyor cunku spor da yapiyorsun sen canim eminim gidecek dedigim gibi cok strest altindaydin ve hala oykesin bu sartlar altinda bu bile iyi canimAh canım benim moral verdin banaİnşallah haklısın
hosgeldin aramiza kendinden bajseder misinMerhaba bende araniza katılabilirmiyim bayrama kadar 3 5 kilo vermek istiyorum ama hiç iradem yok lütfen beni biraz motive edin tutabileyim şu boğazımı
dur azcik seni motive edeyim benAra veripte tekrar dönen arkadaslar hosgeldiniz
Bugunki menümü yaziyim. Sabah biraz abarttim farkindayim. Kabizlikti siskinlikti derken motivasyon düştü. Bide adet donemine 9 gun var. Onunda etkisi var galiba karnimda sislik var.
Sabah
1 haslanmis yumurta
Domates
Salatalik yarim
Yesillik
Ve ne yazikki iki dilim kiymali borek
Oglen kahvaltiyi gec yaptim diye sadece ketenntohumlu kefir ictim
Aksam
Semizotu salatasi bolca
5 kasik zeytinyagli fasulye
25 dk trambolin yatim. Bi 25dk daha yaparim aksama. Yedigim boregin cezasi
Bende akşam 18 de yemiştim kahvaltıyı da bu sabah 12de yaptık 18 saat açlık oldu çok güzel oldu keşke bunu hergün yapabilsemAralıklı oruçla beraber diyetimi yapmaya çalışıcam dün akşam 17.00 de yemiştim sabah 11 de yedim yani aradan 18 saat geçmiş aksam yemeklerini erken yesem süper olcak
Diyete de uydum canım..Benim meto böyle biliyorsun...Stres çok etkiliyor beni bence..Ama sanırım sıkılaşıyor vücudum..Buna da şükür..sersumcum diyete tam uyumadogin icin mi az gitti yoksa uysanda mi az gidiyor cunku spor da yapiyorsun sen canim eminim gidecek dedigim gibi cok strest altindaydin ve hala oykesin bu sartlar altinda bu bile iyi canim
hosgeldin aramiza kendinden bajseder misin
dur azcik seni motive edeyim benregl e daha 9 gun var onun siskinligi degildir o, 2 dilim de birek yenmeis ohh masallah, yeni haftaya basladik borekle ohhh ne iyi, hadi bakalim rehavet yokkk yaz geldi kapida bir verip kurtulalim sonrasina bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?