Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ellerine saglok cani. enfes olmus

lezzeti de enfestir

ben dun cok bi yiyemesim
bugun de oyle. o yuzen kalorisi yukswk seylerden yiyip kilo kaybetmemeye calisirorum artik

sinav stresimiz devam etmekte. yarin kitapcik alacagiznokuldan bi de oradan bakalim

cocuklar bilgisayardan oyun oynuyor. sinava kadar oynamadi .sinavdan sonra istedigin kadar dediydik
ondan

markete cikayim diyorum
esim bugun de ise gitti
haftalardir dukkani pazar gunu de esim aciyor

cocuklar bilgisayardan oyun oynuyor. sinava kadar oynamadi .sinavdan sonra istedigin kadar dediydik
ondan

markete cikayim diyorum
esim bugun de ise gitti
Yavrum tüm stresini atsın bi rahatlasın artık tvden sorulara baktımı az çok kafasında netler belirlemiştir inşallah sonuç istediği gibidir

Ellerine sağlık eminim tadıda güzeldir bu sabah pankeki denedim ama seninkiler gibi güzel olmadı köpüğü sarısına kattım su gibi oldu söndü omlet gibi oldu pişerken :)

ondan

markete cikayim diyorum
esim bugun de ise gitti
Nasil rahatlamistir şimdi o stresi attiya. Tadini cikarsin cocuk

Ellerine sağlık eminim tadıda güzeldir bu sabah pankeki denedim ama seninkiler gibi güzel olmadı köpüğü sarısına kattım su gibi oldu söndü omlet gibi oldu pişerken :)
Canım mikserde iyice cırpsaydin beyazi ile tuzu. Ben çok cırpıyorum. Hatta ters çevirince kabı dokulmuyor. Sarısı ile de karıştırınca kaşık ya da spatula gibi bir şey ile yavaş olacak şekilde birlestiriyorum ki yumurta akı sonmesin

Bende çok çırptım ama kap uygun değildi o yüzden sarısının içine döktüm o ara çocuklarla uğraşırken hemen pişiremedim ondan öyle oldu

Bende çok çırptım ama kap uygun değildi o yüzden sarısının içine döktüm o ara çocuklarla uğraşırken hemen pişiremedim ondan öyle oldu
ondan olmuş olabilir. un koydun mu. un az gelince omlet gibi olur
Yavrum tüm stresini atsın bi rahatlasın artık tvden sorulara baktımı az çok kafasında netler belirlemiştir inşallah sonuç istediği gibidir
oyun oynuyir bugun de. cunku oynamadiydi aylardir. bir kac gun daha boyle. cunku sikı calistiydi az soru cozdu belki ama zor soru bankalarini cozdu

netlesmedi .yarin kitapçiğı bi alalim da anlariz diye dusünüyorum.
aklinda kalan cevaplara baktiginda fen lisesine az bi farkla giriyor insallah. umuyiruz. istiyor orayi .ogretmen oyle dedi bize de.

standart sapmaya sebep olan zor beyin yakan sorulari çomus matematikte.kimsenin cozemediği soylenen.
ama cok basit sorularda yanlis var.2 tane.
ve turkcede yanlisi gorunuyor ki 4 tane .cok fazla. çunku turkceyi fulleyen cok. diger yerler full diyor. yarin alinca daha netlesecek tabi.
Allah hayretsin insallah. kismet. Rabbi..nereyi nasip ederse artik. o daha iyisini bilir oglumuz icin. tum evlatlarimiz icin . guzel yerlerde okurlar insallah.

Olabilir canım. Ben mikser kabında çirptim. Eminim 2m sefer daha güzel olur. Sakin kafa ile yapınca çocuklarla zor

Merhaba kizlar. Su andan itibaren yeme faslini kapattim. Menulerimi yaziyim.

Sabah
Kalkinca1 tatli kasigi zeytinyagli incir
1 yumurta 2 taze soğan ile omlet
1 yk lor peyniri
Domates
Salatalik
1 dilim tahilli ekmek
Maydanoz dereotu

Aksama kadar 2 ara ogun yaptim

2 kayisi
5 findik
1 su bar keten tohumlu kefir

Aksam
6 yk. Taze fasulye
Bolca salata
4 yk yogurtla yapilmis cacik

Arkadaşlar kusura bakmayın
Iki gündür yazamıyorum ama ben sanırım bir süre ara vermek zorundayım hiç hevesim kalmadı kendimi çok gergin hissediyorum daha sonra araniza katılmakta bir sıkıntı var mı gruptan çıkmak zorundamıyım

Canım ne zaman gelirsen bekleriz ama bu kadar güzel kilolar vermişken ara verirsen geri almandan korkarım istersen menü yazma kilo bildirimi yapma ara sıra sohbete gel diyete ara versen bile herzaman yediklerini dengelemeye çalış şuana kadar verdiğin kiloları koru

isyedigin zaman gelebikirsin canim uzme kendini ve strest yapma lutfen kendine gercekten eglenerek zayiflamak olmazsa iskenceye donerse kilo aliriz hemen uzme kendini

Slm kizlar bugun mangala gittik ben et yemedim sabah yigurt ve kiraz yedim piknikte de kozde sebze kirmizi biber patlican 1.5 bardak ayran 2 kuru kayisi bikac fistik bugun yediklerim
Mis gibi korkmadı mı canında çekmedi mi off nasıl şeysiniz ya ben mi bir tek kendime sahip olamayan ben olsam başka şey yemez sadece et yerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…