ellerine saglok cani. enfes olmusKızlar size bu gün kahvaltı da yediğim pizzanin tarifini veriyorum. Daha doğrusu tabanin tarifini
Malzemeler
3 SB tam buğday unu
Tuz
Ilik su
1 pAket kuru maya
Yapılışı
Öncelikle un tuz ve mayayi karıştıralim. Yavaş yavaş ılık suyu ekleyip yoğuralım. Ele yapısmayacak hamur. Daha sonra 40-45 dakika mayalamaya bırakalım. Daha sonra küçük bezeler haline getirip açalım. Açtığımız tabanları tava da yağsız olacak şekilde çok az pişirelim. Pisirdigimiz tabanları tek tek strecleyip buzluga atalım. Ne zaman istiyorsak üzerine istediğimiz malzemeleri koyup fırında pisirilelim.
Ben cok kucuk yaptım benimkileri tek sefer de bitsin ve az yiyeyim diye. 8 tane taban çıktı.
Eki Görüntüle 2652346
Eki Görüntüle 2652344
Yavrum tüm stresini atsın bi rahatlasın artık tvden sorulara baktımı az çok kafasında netler belirlemiştir inşallah sonuç istediği gibidircocuklar bilgisayardan oyun oynuyor. sinava kadar oynamadi .sinavdan sonra istedigin kadar dediydik
ondan
markete cikayim diyorum
esim bugun de ise gitti
haftalardir dukkani pazar gunu de esim aciyor
Ellerine sağlık eminim tadıda güzeldir bu sabah pankeki denedim ama seninkiler gibi güzel olmadı köpüğü sarısına kattım su gibi oldu söndü omlet gibi oldu pişerken :)Kızlar size bu gün kahvaltı da yediğim pizzanin tarifini veriyorum. Daha doğrusu tabanin tarifini
Malzemeler
3 SB tam buğday unu
Tuz
Ilik su
1 pAket kuru maya
Yapılışı
Öncelikle un tuz ve mayayi karıştıralim. Yavaş yavaş ılık suyu ekleyip yoğuralım. Ele yapısmayacak hamur. Daha sonra 40-45 dakika mayalamaya bırakalım. Daha sonra küçük bezeler haline getirip açalım. Açtığımız tabanları tava da yağsız olacak şekilde çok az pişirelim. Pisirdigimiz tabanları tek tek strecleyip buzluga atalım. Ne zaman istiyorsak üzerine istediğimiz malzemeleri koyup fırında pisirilelim.
Ben cok kucuk yaptım benimkileri tek sefer de bitsin ve az yiyeyim diye. 8 tane taban çıktı.
Eki Görüntüle 2652346
Eki Görüntüle 2652344
Nasil rahatlamistir şimdi o stresi attiya. Tadini cikarsin cocukcocuklar bilgisayardan oyun oynuyor. sinava kadar oynamadi .sinavdan sonra istedigin kadar dediydik
ondan
markete cikayim diyorum
esim bugun de ise gitti
haftalardir dukkani pazar gunu de esim aciyor
Canım mikserde iyice cırpsaydin beyazi ile tuzu. Ben çok cırpıyorum. Hatta ters çevirince kabı dokulmuyor. Sarısı ile de karıştırınca kaşık ya da spatula gibi bir şey ile yavaş olacak şekilde birlestiriyorum ki yumurta akı sonmesinEllerine sağlık eminim tadıda güzeldir bu sabah pankeki denedim ama seninkiler gibi güzel olmadı köpüğü sarısına kattım su gibi oldu söndü omlet gibi oldu pişerken :)
Bende çok çırptım ama kap uygun değildi o yüzden sarısının içine döktüm o ara çocuklarla uğraşırken hemen pişiremedim ondan öyle olduCanım mikserde iyice cırpsaydin beyazi ile tuzu. Ben çok cırpıyorum. Hatta ters çevirince kabı dokulmuyor. Sarısı ile de karıştırınca kaşık ya da spatula gibi bir şey ile yavaş olacak şekilde birlestiriyorum ki yumurta akı sonmesin
ondan olmuş olabilir. un koydun mu. un az gelince omlet gibi olurBende çok çırptım ama kap uygun değildi o yüzden sarısının içine döktüm o ara çocuklarla uğraşırken hemen pişiremedim ondan öyle oldu
oyun oynuyir bugun de. cunku oynamadiydi aylardir. bir kac gun daha boyle. cunku sikı calistiydi az soru cozdu belki ama zor soru bankalarini cozduYavrum tüm stresini atsın bi rahatlasın artık tvden sorulara baktımı az çok kafasında netler belirlemiştir inşallah sonuç istediği gibidir
eveettt. syres vardi. şu yasta buyuk stres yasadilar. 13 yaş bu stres icin fazla kücük bi yaşNasil rahatlamistir şimdi o stresi attiya. Tadini cikarsin cocuk
Olabilir canım. Ben mikser kabında çirptim. Eminim 2m sefer daha güzel olur. Sakin kafa ile yapınca çocuklarla zorBende çok çırptım ama kap uygun değildi o yüzden sarısının içine döktüm o ara çocuklarla uğraşırken hemen pişiremedim ondan öyle oldu
Canım un hiç yok tarifteondan olmuş olabilir. un koydun mu. un az gelince omlet gibi olur
Canım ne zaman gelirsen bekleriz ama bu kadar güzel kilolar vermişken ara verirsen geri almandan korkarım istersen menü yazma kilo bildirimi yapma ara sıra sohbete gel diyete ara versen bile herzaman yediklerini dengelemeye çalış şuana kadar verdiğin kiloları koruArkadaşlar kusura bakmayın
Iki gündür yazamıyorum ama ben sanırım bir süre ara vermek zorundayım hiç hevesim kalmadı kendimi çok gergin hissediyorum daha sonra araniza katılmakta bir sıkıntı var mı gruptan çıkmak zorundamıyım
isyedigin zaman gelebikirsin canim uzme kendini ve strest yapma lutfen kendine gercekten eglenerek zayiflamak olmazsa iskenceye donerse kilo aliriz hemen uzme kendiniArkadaşlar kusura bakmayın
Iki gündür yazamıyorum ama ben sanırım bir süre ara vermek zorundayım hiç hevesim kalmadı kendimi çok gergin hissediyorum daha sonra araniza katılmakta bir sıkıntı var mı gruptan çıkmak zorundamıyım
Mis gibi korkmadı mı canında çekmedi mi off nasıl şeysiniz ya ben mi bir tek kendime sahip olamayan ben olsam başka şey yemez sadece et yerdimSlm kizlar bugun mangala gittik ben et yemedim sabah yigurt ve kiraz yedim piknikte de kozde sebze kirmizi biber patlican 1.5 bardak ayran 2 kuru kayisi bikac fistik bugun yediklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?