Ayyy nadalcim canim güldurdun beniMis gibi korkmadı mı canında çekmedi mi off nasıl şeysiniz ya ben mi bir tek kendime sahip olamayan ben olsam başka şey yemez sadece et yerdim
Bugün modum düştü yaz geldi vücudum ödem tutuyor gerginlik sınır hiç birşey yokken geriliyorum neden böyle olduğumu bilmiyorum dikkat etmeye çalışırım çok teşekkür ederim umarım bu süreç uzun sürmez çok teşekkür ederim sizlere arada sohbetlerinize katılırım bütün modum düştü lütfen geçsinCanım ne zaman gelirsen bekleriz ama bu kadar güzel kilolar vermişken ara verirsen geri almandan korkarım istersen menü yazma kilo bildirimi yapma ara sıra sohbete gel diyete ara versen bile herzaman yediklerini dengelemeye çalış şuana kadar verdiğin kiloları koru
Çok teşekkür ederim sizlerle çok güzel zaman geçiriyorum arada sohbetlerinize katılıp kendi modunu yükseltmeye calısıcam başarılar hepinizeisyedigin zaman gelebikirsin canim uzme kendini ve strest yapma lutfen kendine gercekten eglenerek zayiflamak olmazsa iskenceye donerse kilo aliriz hemen uzme kendini
Bugün o açmaları yemesem iyi olacaktı ama pişman değilim mis gibi koktu ilkini fırından çıkartırken nasıl olmuş diye yedim başka yemeyecektim sofra hazırlamıştım eşim gelsene beraber yiyelim dedi hayır yemeyecem desem olmayacaktı sofraya oturdum çay falan içtim yesene diye ısrar edince bir tane daha yedim bide tam buğday unundan olunca gözüme biraz daha masum göründüAyyy nadalcim canim güldurdun benimiss gibi koktu evet ama yemek istemedim yani kokusuma veya goruntusune aldanmak istemedim sen de iyi gidiosun ama masallah bu aralar
En azindam beyaz undan degil canim bu da bir gelisme sonucta bidahakine 1 e dusurusun pogacayi boyle boyoe gidecek kilolarBugün o açmaları yemesem iyi olacaktı ama pişman değilim mis gibi koktu ilkini fırından çıkartırken nasıl olmuş diye yedim başka yemeyecektim sofra hazırlamıştım eşim gelsene beraber yiyelim dedi hayır yemeyecem desem olmayacaktı sofraya oturdum çay falan içtim yesene diye ısrar edince bir tane daha yedim bide tam buğday unundan olunca gözüme biraz daha masum göründü
Asiri yemekten kacin bari canim. Verdiyin kilolari alma tekrardan. Kendini hazir hissedince tekrar gelirsinArkadaşlar kusura bakmayın
Iki gündür yazamıyorum ama ben sanırım bir süre ara vermek zorundayım hiç hevesim kalmadı kendimi çok gergin hissediyorum daha sonra araniza katılmakta bir sıkıntı var mı gruptan çıkmak zorundamıyım
Slm kizlar bugun mangala gittik ben et yemedim sabah yigurt ve kiraz yedim piknikte de kozde sebze kirmizi biber patlican 1.5 bardak ayran 2 kuru kayisi bikac fistik bugun yediklerim
Valla büyük azim gostermissin canim ama neden hic yemedin anlamadim. 1 parca yiyebilirdin diyetlerdese var sonucta etAyyy nadalcim canim güldurdun benimiss gibi koktu evet ama yemek istemedim yani kokusuma veya goruntusune aldanmak istemedim sen de iyi gidiosun ama masallah bu aralar
Ayyy kendim yapmis gibi hissettim kokusu burnuma geldi bi anBugün o açmaları yemesem iyi olacaktı ama pişman değilim mis gibi koktu ilkini fırından çıkartırken nasıl olmuş diye yedim başka yemeyecektim sofra hazırlamıştım eşim gelsene beraber yiyelim dedi hayır yemeyecem desem olmayacaktı sofraya oturdum çay falan içtim yesene diye ısrar edince bir tane daha yedim bide tam buğday unundan olunca gözüme biraz daha masum göründü
Benim gibi başlasa devamı gelecek diye korkmuştur belkideAsiri yemekten kacin bari canim. Verdiyin kilolari alma tekrardan. Kendini hazir hissedince tekrar gelirsin
Valla büyük azim gostermissin canim ama neden hic yemedin anlamadim. 1 parca yiyebilirdin diyetlerdese var sonucta et
Çocuklar istemese bende yapmayacam ama 2 gündür poğaça diye peşimde geziyorlarAyyy kendim yapmis gibi hissettim kokusu burnuma geldi bi an. Firindan cicak cikmis pogacayi cok severim. Dayanamam diye yapmiyorum coktandir
Elimden geldiginde vegan olmaya calisiorum canim cildime ve ruhuma iyi geliyorAsiri yemekten kacin bari canim. Verdiyin kilolari alma tekrardan. Kendini hazir hissedince tekrar gelirsin
Valla büyük azim gostermissin canim ama neden hic yemedin anlamadim. 1 parca yiyebilirdin diyetlerdese var sonucta et
Gün içinde fırsat bulursak yediklerimizi yazıyoruz eksiğimizi yanlışımızı görüp birbirimizi uyarıyoruz gün sonunda tüm günü yazıyoruz cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz ama en güzeli sohbet muhabbet ediyoruz eğlenerek hoş sohbet muhabbetle zayıflıyoruz ben hariç herkes zayıflıyor bir ben şeytanın bacağını kıramadımHoşbulduk kızlar bugün erken yazamadım misafirim vardı iki tane kızım var benim yapım böyle herhalde çünkü hayatım boyunca çok zayıf olmadım en düşük kilom 60 olmustur.Yarın inşallah başlıyorum gün içinde yediklerimizi mi paylaşıyoruz kilo bildirimi ne zaman yapiyoruz yardımcı olurmusunuz
canim bir kase abartmis oluruz 4 kasik yiyip yanina salat ve ayran icersek sengelemis oliriz diye dusunuyorum bulgir cok sisiriyor ve tartida fark ettriryorKizlar siz bisey sorcam şimdi. Diyette pilav yasak. Kisir yapsak bol yesillikli az yagli. 1 kase yiyemezmiyiz. Abartmismi oluruz
Ahahah canimcim afiyet olsunBugünkü menüm
12.30 da
Eki Görüntüle 2652686
Maydanozu yemedim peynirler de bitmedi yanında 1 dilim tam buğday ekmeği vardı
19.00 da ( geç oldu biraz )
A aaadddaaa nin aksine
Mangalda 4 köfte 1 parca tavuk
Bol salata 1 bardak ayran
Vegan olmanin ruha iyi geleceği kesin ama ben ve vegan olmak mümkün degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?