Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kizlar siz bisey sorcam şimdi. Diyette pilav yasak. Kisir yapsak bol yesillikli az yagli. 1 kase yiyemezmiyiz. Abartmismi oluruz
Canim basmati pirinci duydun mu hic hani bizde yasemin pirinci derler incecik oluyor onun nisasta orani cok ama cok dusuk buharda onu yapabikirsin ben mesela dereotlu yapiorum yagsiz cok da hosuma gidiyor esmer pirinc de yiyebilirsin ama bu daha iyi tayland a gitmistim orada ekmek yok ekmek yerine pirinc yiyirlar bu ince pirincten ve hepsi genelde fit hic sisman gormedim
@demirleke de uzak dogu mutfagiyla ilgileniyor o da bilenenin aksine bol meyve yer meselasebze vss ama.en zayifimizdir kendisi

Biliyom hemde hiç olmadı ama durduramıyom olmuyor işte ben o açmanın tadına bakmayacaktım hatayı baştan yaptım ama yarın yine pazartesi benim diyet yine başlar

canim bir kase abartmis oluruz 4 kasik yiyip yanina salat ve ayran icersek sengelemis oliriz diye dusunuyorum bulgir cok sisiriyor ve tartida fark ettriryor
Ama kasenin boyutuna göre değişir 4 kaşıksa ölçü ben 4 kaşıktan fazla almayacak küçük kaseye koyar beynime 1 kase yedim sinyali gönderir daha tokluk hissederim o zaman

tamam canim. bizboyle cok oluruz. menu yazmasakta gunluk seylerden bahsederiz. sen gel yine.hepimize olur bu yazdigin.

hos geldin. cuma gunu tartiliriz. yeni gelen ilk gafta degil de 2. hafta kilo bildirimi yapiyir. oyle bi kural var.
ama sen yine tartilip yazabilirsin. listeye alinmiyor bi tek .insallah istedigin kiloya gelirsin. 60 ise cok yok. belki ustune daha verirsin.yeni gelenler cok hizli verir burda nedense.

Biliyom hemde hiç olmadı ama durduramıyom olmuyor işte ben o açmanın tadına bakmayacaktım hatayı baştan yaptım ama yarın yine pazartesi benim diyet yine başlar
iste bu ya hep ya hic felsefesi gittginde kilo gidecek canm beni biliosun tamamen ayniydim diyet ya yapilir ya bozlur ama farkettim ki orta yolu buldugumda yasaklar olmadiginda gidiyor gercekten

canim bir kase abartmis oluruz 4 kasik yiyip yanina salat ve ayran icersek sengelemis oliriz diye dusunuyorum bulgir cok sisiriyor ve tartida fark ettriryor

Ahahah canimcim afiyet olsun
Ayy nadalcim yaaaevet bi kase abarti canim bnce de
Ama pirincle kisir olmazki basmati bulguru yokmu Ben kisira bi sure elveda diyim o zaman

iste bu ya hep ya hic felsefesi gittginde kilo gidecek canm beni biliosun tamamen ayniydim diyet ya yapilir ya bozlur ama farkettim ki orta yolu buldugumda yasaklar olmadiginda gidiyor gercekten
maşallah canım .
canım kolay gelsin .
Allah yardımcın olsun .
ev hazırlıkları başladı mı.

evettt. ben meyve sebzeciyim . uzak doğu mutfağına ilgim var .
onların sebze yemeklerini çok pişiririm . eldeki sebzeler ve malzemelerle.
bugün adet döneminde olmama rağmen sabah 50.7 geldim mesela.
ama şu lgs stresinden çok düzensiz ve iştahsız yesem de kalorili yiyip tamamlamaya çalışıyorum günü.

Ama pirincle kisir olmazki basmati bulguru yokmu Ben kisira bi sure elveda diyim o zaman
niye olmasın . pirinç ile yaptığın şey kısır olmaz ama harika tadı olabilir.
ben pirinç sevmem . yersem 1 kaşık ancak . kısır da öyle düşkün değilim . yersem bir kaç kaşık . hele iştah gitti şimdi. ondan belki böyle hissediyorum çoğunlukla.
ama pirinç ile yaptığın piriç salatası olur . uzak doğu bunu çok yapar ama şimdi bir kaç yıldır türkiye de de günlerde vs lerde çok yapılan bi salata oldu.

piriinc yiyemioruz yazmissin ya ondan dedim cnmesmer bulgur var ama.farketmez ayni kalori elveda deme bence kisira sadece 4 veya 5 kasik ye canim kendini buna alistirabilirsin diger turlu yoksunluk.cekersin
cok strest oldun canim sen de bu aralar 8nsallah sinav bitti hyirlisiyla sen de rahatlarsin

Sabah bir oarca cevizli sucuk bir ceviz bikac kaju kahve ile
Oglen salat ve uogurt yogurdumda chia zencefil ve zerdecal var bi kayisi ve bikac kaju yedim sabah yuruyusumu yaotim simdi evi topluorim

sabah
Yarım domates
1 parmak büyüklüğünde salatalık
3 ince dilim kaşar
Az pide ekmek
1 yeşil çay

2 fincan çay

Öğle henüz birşey yemedim ama buğday ve nohut haşladım ayranla karıştırıp yiyeceğim birazdan

Aynen pastaları hep böyle yaparm normalin iki katı olur hep kabarınca birde kabartma tozuna gerek kalmıyor yumurta beyazı okadar köpürünce söndürmüyor keki sonrasında fazla çırpmadan sarılar eklenir çırpılmaz hatta :) sende iyi yapmışsın maşallah kızımın doğum günü pastasını ben yaptım çok beğendiler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…