Canim basmati pirinci duydun mu hic hani bizde yasemin pirinci derler incecik oluyor onun nisasta orani cok ama cok dusuk buharda onu yapabikirsin ben mesela dereotlu yapiorum yagsiz cok da hosuma gidiyor esmer pirinc de yiyebilirsin ama bu daha iyi tayland a gitmistim orada ekmek yok ekmek yerine pirinc yiyirlar bu ince pirincten ve hepsi genelde fit hic sisman gormedimKizlar siz bisey sorcam şimdi. Diyette pilav yasak. Kisir yapsak bol yesillikli az yagli. 1 kase yiyemezmiyiz. Abartmismi oluruz
Ben dedim zaten benim ölçüde ayarım yok biliyon ya hep ya hiç var bende o kısıra başlanırsa kase biter veya tadına bakmamak lazımAyy nadalcim yaaaevet bi kase abarti canim bnce de
Biliyom hemde hiç olmadı ama durduramıyom olmuyor işte ben o açmanın tadına bakmayacaktım hatayı baştan yaptım ama yarın yine pazartesi benim diyet yine başlarN nnnadal cim aslında yemek miktarlarını azalmıştın gözümden kaçmıyor bikac gündür bu konuda tebrikler
Ama canım açma olayı olmamış hem de 2 tane tam buğday unu da olsa karbonhidrat oranı fazla kaçamakları 0 a indirsen inan verirsin ama ondan bisey olmaz bundan bisey olmaz deyince sabit kaliyoruz Ben de aynı hatayı yapıyorum ama dur demek lazım çünkü bunun bi sonu yok ve anlık hazlar sonrası pişmanlık
Ama kasenin boyutuna göre değişir 4 kaşıksa ölçü ben 4 kaşıktan fazla almayacak küçük kaseye koyar beynime 1 kase yedim sinyali gönderir daha tokluk hissederim o zamancanim bir kase abartmis oluruz 4 kasik yiyip yanina salat ve ayran icersek sengelemis oliriz diye dusunuyorum bulgir cok sisiriyor ve tartida fark ettriryor
Hic olmamış gibi önümüze bakmak en iyisiBiliyom hemde hiç olmadı ama durduramıyom olmuyor işte ben o açmanın tadına bakmayacaktım hatayı baştan yaptım ama yarın yine pazartesi benim diyet yine başlar
tamam canim. bizboyle cok oluruz. menu yazmasakta gunluk seylerden bahsederiz. sen gel yine.hepimize olur bu yazdigin.Bugün modum düştü yaz geldi vücudum ödem tutuyor gerginlik sınır hiç birşey yokken geriliyorum neden böyle olduğumu bilmiyorum dikkat etmeye çalışırım çok teşekkür ederim umarım bu süreç uzun sürmez çok teşekkür ederim sizlere arada sohbetlerinize katılırım bütün modum düştü lütfen geçsin
hos geldin. cuma gunu tartiliriz. yeni gelen ilk gafta degil de 2. hafta kilo bildirimi yapiyir. oyle bi kural var.Hoşbulduk kızlar bugün erken yazamadım misafirim vardı iki tane kızım var benim yapım böyle herhalde çünkü hayatım boyunca çok zayıf olmadım en düşük kilom 60 olmustur.Yarın inşallah başlıyorum gün içinde yediklerimizi mi paylaşıyoruz kilo bildirimi ne zaman yapiyoruz yardımcı olurmusunuz
iste bu ya hep ya hic felsefesi gittginde kilo gidecek canm beni biliosun tamamen ayniydim diyet ya yapilir ya bozlur ama farkettim ki orta yolu buldugumda yasaklar olmadiginda gidiyor gercektenBiliyom hemde hiç olmadı ama durduramıyom olmuyor işte ben o açmanın tadına bakmayacaktım hatayı baştan yaptım ama yarın yine pazartesi benim diyet yine başlar
canim bir kase abartmis oluruz 4 kasik yiyip yanina salat ve ayran icersek sengelemis oliriz diye dusunuyorum bulgir cok sisiriyor ve tartida fark ettriryor
Ahahah canimcim afiyet olsun
Ayy nadalcim yaaaevet bi kase abarti canim bnce de
Ama pirincle kisir olmazkiCanim basmati pirinci duydun mu hic hani bizde yasemin pirinci derler incecik oluyor onun nisasta orani cok ama cok dusuk buharda onu yapabikirsin ben mesela dereotlu yapiorum yagsiz cok da hosuma gidiyor esmer pirinc de yiyebilirsin ama bu daha iyi tayland a gitmistim orada ekmek yok ekmek yerine pirinc yiyirlar bu ince pirincten ve hepsi genelde fit hic sisman gormedim
@demirleke de uzak dogu mutfagiyla ilgileniyor o da bilenenin aksine bol meyve yer meselasebze vss ama.en zayifimizdir kendisi
maşallah canım .iste bu ya hep ya hic felsefesi gittginde kilo gidecek canm beni biliosun tamamen ayniydim diyet ya yapilir ya bozlur ama farkettim ki orta yolu buldugumda yasaklar olmadiginda gidiyor gercekten
canım kolay gelsin .hayırlı sabahlar kızlar bende haftasonu koşuşturması yaşadığımdan yemeğe zaten fırsatım olmadı regl olucam bir kaç güne bakalım akşam yemeklerine dikkat edicem bundan sonra az yemeğe çalışıcam
evettt. ben meyve sebzeciyim . uzak doğu mutfağına ilgim var .Canim basmati pirinci duydun mu hic hani bizde yasemin pirinci derler incecik oluyor onun nisasta orani cok ama cok dusuk buharda onu yapabikirsin ben mesela dereotlu yapiorum yagsiz cok da hosuma gidiyor esmer pirinc de yiyebilirsin ama bu daha iyi tayland a gitmistim orada ekmek yok ekmek yerine pirinc yiyirlar bu ince pirincten ve hepsi genelde fit hic sisman gormedim
@demirleke de uzak dogu mutfagiyla ilgileniyor o da bilenenin aksine bol meyve yer meselasebze vss ama.en zayifimizdir kendisi
niye olmasın . pirinç ile yaptığın şey kısır olmaz ama harika tadı olabilir.Ama pirincle kisir olmazkibasmati bulguru yokmu Ben kisira bi sure elveda diyim o zaman
piriinc yiyemioruz yazmissin ya ondan dedim cnmAma pirincle kisir olmazkibasmati bulguru yokmu Ben kisira bi sure elveda diyim o zaman
cok strest oldun canim sen de bu aralar 8nsallah sinav bitti hyirlisiyla sen de rahatlarsinevettt. ben meyve sebzeciyim . uzak doğu mutfağına ilgim var .
onların sebze yemeklerini çok pişiririm . eldeki sebzeler ve malzemelerle.
bugün adet döneminde olmama rağmen sabah 50.7 geldim mesela.
ama şu lgs stresinden çok düzensiz ve iştahsız yesem de kalorili yiyip tamamlamaya çalışıyorum günü.
Aynen pastaları hep böyle yaparm normalin iki katı olur hep kabarınca birde kabartma tozuna gerek kalmıyor yumurta beyazı okadar köpürünce söndürmüyor keki sonrasında fazla çırpmadan sarılar eklenir çırpılmaz hatta :) sende iyi yapmışsın maşallah kızımın doğum günü pastasını ben yaptım çok beğendiler :)Canım mikserde iyice cırpsaydin beyazi ile tuzu. Ben çok cırpıyorum. Hatta ters çevirince kabı dokulmuyor. Sarısı ile de karıştırınca kaşık ya da spatula gibi bir şey ile yavaş olacak şekilde birlestiriyorum ki yumurta akı sonmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?