Birde çırpolan kap kuru olması lazım :)Olabilir canım. Ben mikser kabında çirptim. Eminim 2m sefer daha güzel olur. Sakin kafa ile yapınca çocuklarla zor
maşallah canım .
canım kolay gelsin .
Allah yardımcın olsun .
ev hazırlıkları başladı mı.
Makarna cok yememissindir insalah canim.sabah ;
sandwiç (peynir marul domates salata )
1 çay
1000 ml su
öğlen ;
çorba
makarna
fıırında köfete patates vardı 1 kaşık kadar aldım
1 türk kahvesi
1000ml su
ohh masalhh az kaldi azzzcümlemize inşaallah evet canım ev tutuldu tadilat yapılması gerek şimdiden başladıkk bende 2-3 kilo vermek istiyorum evliliğe kadar :)
cNim ben seni sandvicle hatirlayacgimsabah ;
sandwiç (peynir marul domates salata )
1 çay
1000 ml su
öğlen ;
çorba
makarna
fıırında köfete patates vardı 1 kaşık kadar aldım
1 türk kahvesi
1000ml su
canm bce cok iyi idare etmissinDondurma ve krepi yemeseydim iyiydi ama acıkır gibi oldum reglim devam ediyor 12.gününde normal değil biliyorum rahim duvarında kalınlaşma vardı 6 günden 8 güne çıkmıştı ilk defa 12 gün oldu bittiği de yok tedaviyi yarim bırakmıştım ama boyle de olmuyor
Çoban çantası bitkisi öyle kanamaları duruduyor miyomun falan sebep olduğu kanamalarda dahil başka türlü geçmezse kullan derim kaynanmın iki ay bitmeyen kaynamasını durdurdu doktor bile birşeyler yapamam demiştiDondurma ve krepi yemeseydim iyiydi ama acıkır gibi oldum reglim devam ediyor 12.gününde normal değil biliyorum rahim duvarında kalınlaşma vardı 6 günden 8 güne çıkmıştı ilk defa 12 gün oldu bittiği de yok tedaviyi yarim bırakmıştım ama boyle de olmuyor
Sabah kalkar kalkmaz 1 tatli kas zeytinyagli incir
Kahvalti
Yesilsoganli yumurta
Yarim tam bugdayli lavaşa domates peynirle tost (lavas 2 dilim ekmege denk geliyor hesapladim )
Domates
Slaatalik
Cocuklara ayni lavstan piZa yapmistim 2 isirikta ondan yedim.
Ara ogun
2 kayisi
1 cay bar ketentohumlu kefir
Aksam
Kiymali kabak
Salata
Bide 4 tane findik yedim.
Canim tedaviyi birakmasaydin keske. Annemdede vardi ilac tedavisiyle normale döndü şükür.Dondurma ve krepi yemeseydim iyiydi ama acıkır gibi oldum reglim devam ediyor 12.gününde normal değil biliyorum rahim duvarında kalınlaşma vardı 6 günden 8 güne çıkmıştı ilk defa 12 gün oldu bittiği de yok tedaviyi yarim bırakmıştım ama boyle de olmuyor
Teşekkürler canım deneyebilirim gecmezseÇoban çantası bitkisi öyle kanamaları duruduyor miyomun falan sebep olduğu kanamalarda dahil başka türlü geçmezse kullan derim kaynanmın iki ay bitmeyen kaynamasını durdurdu doktor bile birşeyler yapamam demişti
Bazı şeyler oldu bıraktım tedaviyi tek sebebi stres ilk öyle başladı zaten3 kayisi ve bir erik ekliyim bide . Bagirsak çalıştı sin diye yedim.
Canim tedaviyi birakmasaydin keske. Annemdede vardi ilac tedavisiyle normale döndü şükür.
Saracoglunun sitesinden baktım hipo tiroidi olanlara önerilmiyor diye yazmış ben de hipo tiroid hastasiyim ne yapsamÇoban çantası bitkisi öyle kanamaları duruduyor miyomun falan sebep olduğu kanamalarda dahil başka türlü geçmezse kullan derim kaynanmın iki ay bitmeyen kaynamasını durdurdu doktor bile birşeyler yapamam demişti
Bende bakayım canım kanama olması iyi değil bu defa da kansızlık la uğraşmam gerekirSaracoglunun sitesinden baktım hipo tiroidi olanlara önerilmiyor diye yazmış ben de hipo tiroid hastasiyim ne yapsam
Daha önce hormonlara baktırdım mı sebebi için testeredişli aslanpençesi kullan ozaman hormonal sorunun olabilir hem hipo tiroid için de dereotu kullan sabah öğle akşam aç karnına hem zayıflama yardım eder hemde troid değerlerin normale döner tüm troid hastaları kullanabiliyor ister az çalışsın ister çok çalışsın bir haftada kendinde farkı anlayabilirsin kullanırsan nasıl kullanacağını anlatayım ben kullanıyorum çok rahatlattı beniSaracoglunun sitesinden baktım hipo tiroidi olanlara önerilmiyor diye yazmış ben de hipo tiroid hastasiyim ne yapsam
inşallah faydası olur canım sana. ben de duydum ama hiç kullanmadığım ,araştırmadığım bi şey .Daha önce hormonlara baktırdım mı sebebi için testeredişli aslanpençesi kullan ozaman hormonal sorunun olabilir hem hipo tiroid için de dereotu kullan sabah öğle akşam aç karnına hem zayıflama yardım eder hemde troid değerlerin normale döner tüm troid hastaları kullanabiliyor ister az çalışsın ister çok çalışsın bir haftada kendinde farkı anlayabilirsin kullanırsan nasıl kullanacağını anlatayım ben kullanıyorum çok rahatlattı beni
Makarna cok yememissindir insalah canim.
ohh masalhh az kaldi azzz
cNim ben seni sandvicle hatirlayacgim
canm bce cok iyi idare etmissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?