Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kızlar ben geldim perişan geldim ama dün akrabalar gelince başım kalabalıktı baya dün sabah ta dahil akşama kadar ne yemek yiyebilrim nede birşey icebildim birde gecesinde de hiç uyumadm başımı yastığa bile kıyamadım kızım huysuzdu oda uyumayınca pasta falan filan derken sabah oldu evi toparla temizle derken akşam olmuş servis hizmet derkende gece yarısı azıcık ta olsa sonrası zeytinyağlı yaprak sarması yedim çayla baş ağrısı çok yaptı açlık birde uzun süre olunca öyle oldu ama gelebildim şükür buraya
Kahvaltımı pek yapamadm yinede yazayım tekrar kahvaltı yapıcam gibi geliyor
6 tane zeytin
Yarım dilim ekmek
Bir çatal bal
Çay

Sonra kızıma yumurta hasadm kahvaltı hazırladım ona birtane yumurta da kendime hazırladım yiyemedim şimdi yiyecem
Bir yumurta
Bir salatalık
Birtane yaş kayısı
İkitane küçük çarliston biber
Çay
Bir porsiyon da meyve hazırladım acıkırsam diye evide toparlıyor um süpürdüm silicem o arada yemeyi unutmamak için haz8rladm

Sabah kalkar kalkmaz 1 tatli kas zeytinyagli incir
Kahvalti

Yesilsoganli yumurta
Yarim tam bugdayli lavaşa domates peynirle tost (lavas 2 dilim ekmege denk geliyor hesapladim )
Domates
Slaatalik
Cocuklara ayni lavstan piZa yapmistim 2 isirikta ondan yedim.

Ara ogun
2 kayisi
1 cay bar ketentohumlu kefir

Aksam

Kiymali kabak
Salata
Bide 4 tane findik yedim.

Dondurma ve krepi yemeseydim iyiydi ama acıkır gibi oldum reglim devam ediyor 12.gününde normal değil biliyorum rahim duvarında kalınlaşma vardı 6 günden 8 güne çıkmıştı ilk defa 12 gün oldu bittiği de yok tedaviyi yarim bırakmıştım ama boyle de olmuyor

cümlemize inşaallah evet canım ev tutuldu tadilat yapılması gerek şimdiden başladıkk bende 2-3 kilo vermek istiyorum evliliğe kadar :)
ohh masalhh az kaldi azzz
sabah ;
sandwiç (peynir marul domates salata )
1 çay

1000 ml su

öğlen ;
çorba
makarna
fıırında köfete patates vardı 1 kaşık kadar aldım

1 türk kahvesi

1000ml su
cNim ben seni sandvicle hatirlayacgim
canm bce cok iyi idare etmissin

Çoban çantası bitkisi öyle kanamaları duruduyor miyomun falan sebep olduğu kanamalarda dahil başka türlü geçmezse kullan derim kaynanmın iki ay bitmeyen kaynamasını durdurdu doktor bile birşeyler yapamam demişti

3 kayisi ve bir erik ekliyim bide . Bagirsak çalıştı sin diye yedim.

Canim tedaviyi birakmasaydin keske. Annemdede vardi ilac tedavisiyle normale döndü şükür.

Saracoglunun sitesinden baktım hipo tiroidi olanlara önerilmiyor diye yazmış ben de hipo tiroid hastasiyim ne yapsam

Saracoglunun sitesinden baktım hipo tiroidi olanlara önerilmiyor diye yazmış ben de hipo tiroid hastasiyim ne yapsam
Daha önce hormonlara baktırdım mı sebebi için testeredişli aslanpençesi kullan ozaman hormonal sorunun olabilir hem hipo tiroid için de dereotu kullan sabah öğle akşam aç karnına hem zayıflama yardım eder hemde troid değerlerin normale döner tüm troid hastaları kullanabiliyor ister az çalışsın ister çok çalışsın bir haftada kendinde farkı anlayabilirsin kullanırsan nasıl kullanacağını anlatayım ben kullanıyorum çok rahatlattı beni

günaydın kızlar .
inşallah faydası olur canım sana. ben de duydum ama hiç kullanmadığım ,araştırmadığım bi şey .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…