2 de olabilir canim yeter ki hergun olmasin cunku senin kacirdigin miktar az ama hergun olirsa skintiValla bu ara hep oluyo canim. Az yiyorum ama genede tadimlikta olsa kaciyor. Senin dedigine gore haftada birle sinirlandirmam lazim en azindan demi. Yulafi ara ogunde yiyodum bi ara ama çözüm olmadi. Sabah denemedim hic. Valla bütün gün kayisimi yesem napsam diyorum
Ayran asi buğdaydan yapılıyor toyga buğdayın kırılmışi olan yarmadan yapılır yarma buğdaydan ince olduğu için dişe gelmez buğday iri kalır yanındaAdını bilmediğim toyga çorbasını yıllardır yapıyormuşum meğerse ama adını ayran aşı olarak yapıyordum ben
Ben buğdayda yapıyorum ama çok pişiriyorum buğdaylar parçalanıyor ufalanıyor hiç dişe gelmiyor suyu daha özlü oluyorAyran asi buğdaydan yapılıyor toyga buğdayın kırılmışi olan yarmadan yapılır yarma buğdaydan ince olduğu için dişe gelmez buğday iri kalır yanında
Bugday Dise gelmez çok pişince özlü olur evet ama yarma incecik olur pismesiyle alakali degil kendi oyle pazarda veya acikta gida satan dukkanlarda olur dene istersenBen buğdayda yapıyorum ama çok pişiriyorum buğdaylar parçalanıyor ufalanıyor hiç dişe gelmiyor suyu daha özlü oluyor
normal canım. sıkılma.havaların da etkisi var .
Oglen yemegine kadar bisey yemeden durma canim. En azindan 2 ceviz yada ara ogun gibi meyve tarzi şeyler ye metabolizma calismaya baslasin.bu sabah kahvaltı yok
700ml su
öğlen;
ayran çorbası
taze fasulye
1 kaşık bulgur pilavı
çay
bimin aşurelik buğdayın dan yapıyordum denk gelirsem ondan da alırım teşekkür ederim aydınlanma yaşadım aynı şey diye düşünüyordumBugday Dise gelmez çok pişince özlü olur evet ama yarma incecik olur pismesiyle alakali degil kendi oyle pazarda veya acikta gida satan dukkanlarda olur dene istersen
Vayy çok iyi gitmişsinhayırlı sabahlar ;
sabah;
sandwiç ( marul salata peynir)
çay
750 ml su
öğlen;
semizotu yoğurtlu
haşlanmış patates 4-5 dilim
700ml su
çay
akşam;
ayran çorbası
2 küçük biber dolması
3 bardak çay
Eee sandviç nerde kuzumbu sabah kahvaltı yok
700ml su
öğlen;
ayran çorbası
taze fasulye
1 kaşık bulgur pilavı
çay
haahavalla kendimi 10 kilo almış gibi hissediyorumm
ben canim ne cekerse.bugun 1 de yedim ve cok kactiAksama ne yiyorsunuz kizlar. Nenpisirsem karar veremedim. Fikir olsun banada
ben de calisirken öyleyim.Oglen yemegine kadar bisey yemeden durma canim. En azindan 2 ceviz yada ara ogun gibi meyve tarzi şeyler ye metabolizma calismaya baslasin.
Benimde yarin acil karpuz almam lazimEki Görüntüle 2653905 Eki Görüntüle 2653907 Eki Görüntüle 2653908
patlican peynirsiz asla yenmiyor. peynirle yemek lazim. yoksa tadi yok.
Oglen yemegine kadar bisey yemeden durma canim. En azindan 2 ceviz yada ara ogun gibi meyve tarzi şeyler ye metabolizma calismaya baslasin.
bimin aşurelik buğdayın dan yapıyordum denk gelirsem ondan da alırım teşekkür ederim aydınlanma yaşadım aynı şey diye düşünüyordum
Vayy çok iyi gitmişsin
Eee sandviç nerde kuzum
Eki Görüntüle 2653905 Eki Görüntüle 2653907 Eki Görüntüle 2653908
patlican peynirsiz asla yenmiyor. peynirle yemek lazim. yoksa tadi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?