normal canım. sıkılma.havaların da etkisi var .regl olucam bugün yarın aşırııı şişim anlatılmaz sanki 3 kilo almış gibiyimm
Hormonlardan değil canım rahim duvarında kalınlaşma varmış ondan zaten kansizdim iyice halim kalmayacak bu gidişle dereotunu kullanırım onu ben de duymustumDaha önce hormonlara baktırdım mı sebebi için testeredişli aslanpençesi kullan ozaman hormonal sorunun olabilir hem hipo tiroid için de dereotu kullan sabah öğle akşam aç karnına hem zayıflama yardım eder hemde troid değerlerin normale döner tüm troid hastaları kullanabiliyor ister az çalışsın ister çok çalışsın bir haftada kendinde farkı anlayabilirsin kullanırsan nasıl kullanacağını anlatayım ben kullanıyorum çok rahatlattı beni
Canım ozaman çoban çantasını 3 gün kullanabilirsin hemen etki ediyor zaten dereotuna bırakma ozaman troidlerini etkilemezHormonlardan değil canım rahim duvarında kalınlaşma varmış ondan zaten kansizdim iyice halim kalmayacak bu gidişle dereotunu kullanırım onu ben de duymustum
canm cok gecmis olsumHormonlardan değil canım rahim duvarında kalınlaşma varmış ondan zaten kansizdim iyice halim kalmayacak bu gidişle dereotunu kullanırım onu ben de duymustum
Canim kizilay a bagislamistik onceki yil ama gecen yil carfurrdan aldik kestiler parcaladilar kutulara koydular o nedenle cok rahat ettik yoksa kesecek bi yer yok bliosunbugun bolca karpuz yedim.adet hala devam. ilk gunler duraksadi.sonra duzene girdi.
aaddaaa kurbanı nereye bağışlıyordunuz .
biz kızılay . ihh ya bagısladık sırayla.
size hazir ettiler degil micanm cok gecmis olsum
Canim kizilay a bagislamistik onceki yil ama gecen yil carfurrdan aldik kestiler parcaladilar kutulara koydular o nedenle cok rahat ettik yoksa kesecek bi yer yok bliosun
Evet cnm oldukca rahst ettiksize hazir ettiler degil mi
canim 2 hisbes yediysem hep yapmiyorsan malesef deme benimenuyu goruyorsuniz dondurma da yerim bugun cips de yedim mesela kilo veriyorum ama neden cunku az yiyorum birakiorim hep yapmiorum pilav vs de yiyorum ben o nedenle iyi bence 2 adetMerhaba kizlar. Bugun pek bakamadım. Ev isiydi misafirdi. Dahada bitiremedim isleri valla. Evi tertemiz olanlara hayranim valla nasil basariyosunuzben topluyorum arkamdan çocuklar oyuncak dagitirlar bisküvi yerler.
Bugunki yediklerimi yaziyim. Hala tuvalate cikma konusunda problem yasiyorum. Dupalac surup kullaniyorum. Doktora yazdırdım. Probiyotik aldim devam ediyorum ama rahat tuvalete cikamiyorumbazen diyeti biraksam duzelirmi diyorum. Birakmakta istemiyorum bugun internetten gördüğüm bir karisimi yaptim 3 kayisi 2 kuru erik 1 incir 1 tatli kasigi zeytinyagi ve keten tohumu. 3 e bolunup 3 gün kullaniliyomus. Sabah uyaninca Ondan yedim. Ustune 3 tane taze kayisi yedim.
Sabah
Eki Görüntüle 2653476
Ara ogunde Kahve yanında 1 parca bitter. Haftalardir sakladigim hosbes sonunda gün yüzüne cikti 2 parcada ondan yedim malesef. 10 tanede findik yedim. Bunlari üst üste yemedim gerce.
Aksam
3 kasik yogurtta vardi.
Eki Görüntüle 2653475
afiyet olsun nadalcim ama gofretin yarisi olsaymis daha iyi olurmus 200 kalori de olsa bos kalori bliosunSabah
2 yumurta
Çeyrek pide ekmek (2 dilime denk)
3 erik
1 gofret (200 kl)
Öğle 1 dilim karpuz
1 kase cacık
1 sade nescafe
Akşam
2 kaşık pilav
1 kaşık nohut yemeği
2 Çatal yoğurtlu buğday salatası
4 küçük mantar
Bugün canım yemekten çok meyve istiyor çocuklara çilek temizleyeceğim birazdan belki az miktarda bende yerim yatmadan önce son yediklerimi de yazarım
Çok teşekkürler canımcanm cok gecmis olsum
Canim kizilay a bagislamistik onceki yil ama gecen yil carfurrdan aldik kestiler parcaladilar kutulara koydular o nedenle cok rahat ettik yoksa kesecek bi yer yok bliosun
Valla bu ara hep oluyo canim. Az yiyorum ama genede tadimlikta olsa kaciyor. Senin dedigine gore haftada birle sinirlandirmam lazim en azindan demi. Yulafi ara ogunde yiyodum bi ara ama çözüm olmadi. Sabah denemedim hic. Valla bütün gün kayisimi yesem napsam diyorumcanim 2 hisbes yediysem hep yapmiyorsan malesef deme benimenuyu goruyorsuniz dondurma da yerim bugun cips de yedim mesela kilo veriyorum ama neden cunku az yiyorum birakiorim hep yapmiorum pilav vs de yiyorum ben o nedenle iyi bence 2 adet
Bir de yarin sabah yulaf varsa onla bi kahvalti yapsan yulaf bagirsaklari calisyiriyo diye bliorum cnmm
afiyet olsun nadalcim ama gofretin yarisi olsaymis daha iyi olurmus 200 kalori de olsa bos kalori bliosun
afiyet olsun canım toyga çorbasını bilmiyorum ama araştıracağımBugünkü menüm
12.00 de
Sucuklu 1.5 yumurta
1.5 dilim ekşi maya ekmeği
1 ceri yarim salatalık
Arada
1 nescafe
18.30 da
1 kase toyga çorbası
5 kaşık barbunya yemeği
Haklısın canım olmazsa iyi olacaktı ama oldu işte bu akşam da 5 erik 5 çilek yedim şimdi çay içiyorumafiyet olsun nadalcim ama gofretin yarisi olsaymis daha iyi olurmus 200 kalori de olsa bos kalori bliosun
Toyga çorbası yayla çorbasının degisik versiyonu diyebilirimafiyet olsun canım toyga çorbasını bilmiyorum ama araştıracağım
Haklısın canım olmazsa iyi olacaktı ama oldu işte bu akşam da 5 erik 5 çilek yedim şimdi çay içiyorum
Adını bilmediğim toyga çorbasını yıllardır yapıyormuşum meğerse ama adını ayran aşı olarak yapıyordum benBugünkü menüm
12.00 de
Sucuklu 1.5 yumurta
1.5 dilim ekşi maya ekmeği
1 ceri yarim salatalık
Arada
1 nescafe
18.30 da
1 kase toyga çorbası
5 kaşık barbunya yemeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?