Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Hormonlardan değil canım rahim duvarında kalınlaşma varmış ondan zaten kansizdim iyice halim kalmayacak bu gidişle dereotunu kullanırım onu ben de duymustum

Hormonlardan değil canım rahim duvarında kalınlaşma varmış ondan zaten kansizdim iyice halim kalmayacak bu gidişle dereotunu kullanırım onu ben de duymustum
Canım ozaman çoban çantasını 3 gün kullanabilirsin hemen etki ediyor zaten dereotuna bırakma ozaman troidlerini etkilemez

bugun bolca karpuz yedim.adet hala devam. ilk gunler duraksadi.sonra duzene girdi.

aaddaaa kurbanı nereye bağışlıyordunuz .
biz kızılay . ihh ya bagısladık sırayla.

canm cok gecmis olsum
bugun bolca karpuz yedim.adet hala devam. ilk gunler duraksadi.sonra duzene girdi.

aaddaaa kurbanı nereye bağışlıyordunuz .
biz kızılay . ihh ya bagısladık sırayla.
Canim kizilay a bagislamistik onceki yil ama gecen yil carfurrdan aldik kestiler parcaladilar kutulara koydular o nedenle cok rahat ettik yoksa kesecek bi yer yok bliosun

Merhaba kizlar. Bugun pek bakamadım. Ev isiydi misafirdi. Dahada bitiremedim isleri valla. Evi tertemiz olanlara hayranim valla nasil basariyosunuz ben topluyorum arkamdan çocuklar oyuncak dagitirlar bisküvi yerler.
Bugunki yediklerimi yaziyim. Hala tuvalate cikma konusunda problem yasiyorum. Dupalac surup kullaniyorum. Doktora yazdırdım. Probiyotik aldim devam ediyorum ama rahat tuvalete cikamiyorum bazen diyeti biraksam duzelirmi diyorum. Birakmakta istemiyorum bugun internetten gördüğüm bir karisimi yaptim 3 kayisi 2 kuru erik 1 incir 1 tatli kasigi zeytinyagi ve keten tohumu. 3 e bolunup 3 gün kullaniliyomus. Sabah uyaninca Ondan yedim. Ustune 3 tane taze kayisi yedim.
Sabah

Ara ogunde Kahve yanında 1 parca bitter. Haftalardir sakladigim hosbes sonunda gün yüzüne cikti 2 parcada ondan yedim malesef. 10 tanede findik yedim. Bunlari üst üste yemedim gerce.

Aksam
3 kasik yogurtta vardi.

Sabah
2 yumurta
Çeyrek pide ekmek (2 dilime denk)

3 erik
1 gofret (200 kl)

Öğle 1 dilim karpuz
1 kase cacık

1 sade nescafe

Akşam
2 kaşık pilav
1 kaşık nohut yemeği
2 Çatal yoğurtlu buğday salatası
4 küçük mantar

Bugün canım yemekten çok meyve istiyor çocuklara çilek temizleyeceğim birazdan belki az miktarda bende yerim yatmadan önce son yediklerimi de yazarım

canim 2 hisbes yediysem hep yapmiyorsan malesef deme benimenuyu goruyorsuniz dondurma da yerim bugun cips de yedim mesela kilo veriyorum ama neden cunku az yiyorum birakiorim hep yapmiorum pilav vs de yiyorum ben o nedenle iyi bence 2 adet
Bir de yarin sabah yulaf varsa onla bi kahvalti yapsan yulaf bagirsaklari calisyiriyo diye bliorum cnmm
afiyet olsun nadalcim ama gofretin yarisi olsaymis daha iyi olurmus 200 kalori de olsa bos kalori bliosun

Valla bu ara hep oluyo canim. Az yiyorum ama genede tadimlikta olsa kaciyor. Senin dedigine gore haftada birle sinirlandirmam lazim en azindan demi. Yulafi ara ogunde yiyodum bi ara ama çözüm olmadi. Sabah denemedim hic. Valla bütün gün kayisimi yesem napsam diyorum

Bugünkü menüm
12.00 de
Sucuklu 1.5 yumurta
1.5 dilim ekşi maya ekmeği
1 ceri yarim salatalık

Arada
1 nescafe

18.30 da
1 kase toyga çorbası
5 kaşık barbunya yemeği
afiyet olsun canım toyga çorbasını bilmiyorum ama araştıracağım
afiyet olsun nadalcim ama gofretin yarisi olsaymis daha iyi olurmus 200 kalori de olsa bos kalori bliosun
Haklısın canım olmazsa iyi olacaktı ama oldu işte bu akşam da 5 erik 5 çilek yedim şimdi çay içiyorum

afiyet olsun canım toyga çorbasını bilmiyorum ama araştıracağım

Haklısın canım olmazsa iyi olacaktı ama oldu işte bu akşam da 5 erik 5 çilek yedim şimdi çay içiyorum
Toyga çorbası yayla çorbasının degisik versiyonu diyebilirim
Tek farkı pirinç yerine aşurelik buğdayın kırılmış hali olan yarma konur yarma olduğu için biraz daha geç pişer o kadar
Eşim hiç bilmezken artık yayla yerine toyga çorbası yaptırıyor hem daha saglikli

Bugünkü menüm
12.00 de
Sucuklu 1.5 yumurta
1.5 dilim ekşi maya ekmeği
1 ceri yarim salatalık

Arada
1 nescafe

18.30 da
1 kase toyga çorbası
5 kaşık barbunya yemeği
Adını bilmediğim toyga çorbasını yıllardır yapıyormuşum meğerse ama adını ayran aşı olarak yapıyordum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…