Bizim tokatli bi arkadas yapmisti o zaman yemistim yedil mercimekli evet cnmBugunki menüm
Sabah uyaninca incirli erikli karisimin bir kismini yedim.
Kahvalti
Kiymali menemen ( yumurtasiz ve kiymasi azdi) 3 kasik
1 dilim cok tahilli ekmek
Yarim domates
Yarim salatalik
1 yk lor peyniri
2 zeytin
Maydanoz ve dereotu
1 Ara
4 kayisi
2. Ara
1 bardak keten tohumlu kefir
10 findik
Aksam
Yarim kase tarhana çorbası
1 kase tokat bati biraz fazla dolu olabilir
Asma yaprağı
Salgam
İlk defa yaptim tokat batini değişik eve guzel birseymis . Asma yapragiyla yeniyor. Yesil mercimek ve cok az ince bulgur giriyor icine. Yesil mercimek var diye biraz rahat yedim galiba .
Detone suyumu detoks suyu muBugünkü menüm
12.30 da
Kıymalı 2 yumurta
1 ceri yarim salatalık
1 dilim siyez ekmeği ( bu ara kardeşim getiriyor çeşit çeşit tadıyorum)
Arada
1 bardak ananasli yeşilçay
18.30 da
1 tabak etli bamya
Az salata
1 kase cacık
Detone suyu yaptım yatana kadar ondan içicem içinde yok yok valla
Su olarak sunuda deneye bilirsiniz benim eltimde gitti doktora adi neydi bilmiyorum ama kulaklarina igneler takdirdi falan kadin ona chia tohumundan ic dedi suya koy ve inanilmaz ise yaradi dedi 2 kilo vermisDetone suyumu detoks suyu mu
Masallah menun guzeo canim, ananasli yesilcay bnde iciorum cok lezzetliBugünkü menüm
12.30 da
Kıymalı 2 yumurta
1 ceri yarim salatalık
Arada
18.30 da
1 tabak etli bamya
Az salata
1 kase cacık
Yesilcayi demleyip ananasmi atiyosunuz icine ? Yoksa hazir sekildemi satiliyorMasallah menun guzeo canim, ananasli yesilcay bnde iciorum cok lezzetli
Tabi ki detoks suyu klavyenin azizliğiDetone suyumu detoks suyu mu
Benim ki hazırYesilcayi demleyip ananasmi atiyosunuz icine ? Yoksa hazir sekildemi satiliyor
Aynen canım normalde yeşilçay demler içerim ama sert geliyor bu ananasli olan yumuşak ben de seviyorum kokusu da güzelMasallah menun guzeo canim, ananasli yesilcay bnde iciorum cok lezzetli
Bende aktardan aldim yesilcayi limon dilimleyip atiyorum icine tadı guzellesiyor. Tavsiye ederimAynen canım normalde yeşilçay demler içerim ama sert geliyor bu ananasli olan yumuşak ben de seviyorum kokusu da güzel
Hazir olam canim cok hos kokusu da guzelYesilcayi demleyip ananasmi atiyosunuz icine ? Yoksa hazir sekildemi satiliyor
Tebrik ederimSafransari M mochachocolate M Maridraw nerelerdesiniz
Kızlar bu arada M mochachocolate 56 kiloya kadar düşmüş su an belki de daha azdir
Bence gayet iyi idare etmişsin canimBugün gelemedim güne geç başladm işler pazar alışverişi derken birde minnoştan fırsat olmadı
Aklıma gelenleri yazayım yarım muhtemelen adet olucam ne yersem duymuyorum birşey canım istemiyor ama doymuyorum
Sabah değil öğle sayılır
Aç karnına bir su bardağı elma sirkeli su
iki yumurtalı kıymalı mantar
İki dilimden fazla ekmek
Rezene çayı
Saat 3 gibi
Birtane soğan birtane yumurta rezene çayı
3 kaşık makarna yedim hiç yemezdim
Akşam
Yarım porsiyon ıspanak yemeği
Bir kase mantar çorbası
İki dilim ekmek
Bir avuç kiraz tatlı niyetine ikigün önce kilo vermiştim am şuan ne durumdayım bilmiyorum
5.500 adım birazdan plank egzersizi yapılan biraz gevsedim gibi
Canim selamlar.Safransari M mochachocolate M Maridraw nerelerdesiniz
Kızlar bu arada M mochachocolate 56 kiloya kadar düşmüş su an belki de daha azdir
Kpss ye hazırlanıyordun dimi kolay gelsin canım inşallah bu seni istediğim gibi olur basarilarCanim selamlar.
Bir sınava hazırlanıyordum ona da çok az kaldı. Ondan çok girmiyorum buraya. Sınavdan sonra burdayım inşallah.
Bugünkü menüm
12.30 da
Kıymalı 2 yumurta
1 ceri yarim salatalık
Arada
18.30 da
1 tabak etli bamya
Az salata
1 kase cacık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?