Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

yanlis sayisı fen lisesine girebilir gibi. ama yine de her yil taban tavan puan degisiyor. bu yil zorsu sorular .tavan taban nasil.olur bilmedigimden net bi sey yok.

saat 2 de kahvaltimi yapabildum.cok yogun bi gündü.cok gerildim. işler bitmek bilmedi. saniye boşluk yoktu o derece.sonra bu yediklerimin ustune cikolatali ekmek yedim

aksam parka gittik. 3 saaten fazla kaldik.
gelince fustik 1 avuc.
yogurt
1 kase yogurtlu corba.
simdi kahve ve bitter 2 karecik.

Biraz basim agriyor. Menümü yazip kacicam kizlar.

Sabah uyaninca incirli erikli karisimdna yedim
Kahvalti
1domates
Yarim salatalik
1 yk lor peyniri
4 zeytin
1 yumurta haslanmis
1dilim cok tahilli ekmek
Maydanoz ve semi otu

1.ara
1 kuru erik
1 incir
5 findik

2.ara
Keten tohumlu kefir
Az bisey leblebi ve üzüm

Aksam
Yogurtlu semizotu salatasi

Ara ogunleri abartmasim biraz yazinca fark ettim.

evet istedigimiz sonuclara yakin. bakalim. kismet. ouanlar bi açıklanirsa anlayacağız insallah.
canim insallah dualarimiz sizinle, ben de tam diyecektim ki nerelerdeydin bugun meger yogunmussun
haftaya cuma nasiose tatile cikiyoruz. memlekete. ayvalik
1 ay kadar insallah
kurban dönüsü iş başı insallah
canim biz de ayin 15 inde cikioruz ins once ayvaliga gidecegiz bizde arkadasin yazligina bu kez ins cundayi gormek istiorum aklima.her yaz sen geliosun hep oradasin diye tatile.cikarken bizi unutma.tatilde biz de kurbandan hemen sonra.donecegiz insallah

Kilo bildirimi
Rumuz nnnadal
Başlangıç tarihi 29 mayıs
Başlangıç kilom 83,5
Güncel kilom 83,2
Fark 300 g

Hergün muhakkak spor yapıyorum tüm hafta dikkat ediyorum 1 gün kaçırsam hemen artıya geçiyorum nasıl iş bu anlamadım gitti daha önce defalarca kilo verdim hiç bu kadar zorlanmadım insan 1 ayda bir kiloda mı veremez ya çok canım sıkıldı bu haftaki tartıdan çok ümitliyim yine olmadı

kırılma noktası var . demek ki daha inatçı bir bünye ile karşı karşıyasın .
yediklerini de ona göre seçiyorsun . başaracaksın . 1 tık daha çıkar hayatından bazı yiyecekleri. onun yerine başka yiyecekler eklemelisin diye düşündüm

Aslında daha fazla vermem gerekti ama bu kadar gitmiş ah tiroidler başkası olsa haftada 1, 1.5 kilo vermişti ama benden bu kadar anca oluyor buna da şükür devamı gelsin de

Canım dün akşam yediğin çiğ köftenin etkisi fazladır bulgur sisirir Perşembe akşamları daha hafif şeyler yemeğe çalış farki gorursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…