Günaydın kızlar ben dün tüm gün azar azar sağlıklı yiyecekler yedim ama çok parça parça olduğu için yazamadım ama akşam beklenen çiğ köfte yoğruldu ve ben sizin dediğiniz ölçülerde kalamadım biraz fazla yedim bugün telafisini yapacağım inşallah
Senin menü de gayet güzel canımdün ki menüm regl oldum bu arada şükür
sabah kahvaltı yok
700ml su
öğlen;
ayran çorbası
taze fasulye
1 kaşık bulgur pilavı
çay
akşam;
1 adet tavuk köftesi 1 dilim kepek ekmeği ile
1 adet küçük biber dolması
1 kase ayran çorbası
400ml su
kiz sen bu cigkofteyi ne cok seviyorsun boyle bakimm, bulgur cok etki ediyor tartida o nedenle uzulme fazlalik gorursenGünaydın kızlar ben dün tüm gün azar azar sağlıklı yiyecekler yedim ama çok parça parça olduğu için yazamadım ama akşam beklenen çiğ köfte yoğruldu ve ben sizin dediğiniz ölçülerde kalamadım biraz fazla yedim bugün telafisini yapacağım inşallah
O diyet nasil oluyo canimMerhaba hanımlar bende yeni katıldım aranızanormal klasik kendimce diyet yapıyorum 98den 90oldum 25günde beşte beş diyetine başladım ptesı bugun 4.günüm bakalım kaç kilo gıdecek
Senin menü de gayet güzel canım
Adet öncesi yaklaşık bir hafta boyunca bazal metabolizma hızınızda ortalama 200 kalori kadar artış olmaktadır. Bu da günlük alınan enerjinin ortalama 200 kalori artırılabileceği anlamına gelmektedir. Bu dönemde tartıda 1-1,5 kg fazla çıkmanız olasıdır. Bu durum, vücutta su tutumuna bağlı geçici bir durum olduğundan endişelenmenize gerek yoktur.
Gelsin bol yesillikli eksilertabi o dönemde yemeden durabilirsak.
Kizlar slm sabah kiraz yedim 12 adet
Kahvaltim 1 yumurtali sucuklu omlet ve 2 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 adet zeytin
Ara bir oarca cevizli sucuk ve kahve
Merhaba hanımlar bende yeni katıldım aranızanormal klasik kendimce diyet yapıyorum 98den 90oldum 25günde beşte beş diyetine başladım ptesı bugun 4.günüm bakalım kaç kilo gıdecek
Hisgekdin cnim aramiza boy kacMerhaba hanımlar bende yeni katıldım aranızanormal klasik kendimce diyet yapıyorum 98den 90oldum 25günde beşte beş diyetine başladım ptesı bugun 4.günüm bakalım kaç kilo gıdecek
Dış malzemesine ne koydun canım öyle ben de yapabilirimKizlar icli kofte yaptim bugun ama acmali degil strrc filmde yuvarlak actim icini doldurdum yarisini kapatarak yaptim aksam 1 veya 2 tane yerim avokadolu yogurt ile
Canim irmik un bulgur yumurta ve salca koydumDış malzemesine ne koydun canım öyle ben de yapabilirim
Tarifini birdaha isteriz müsait zamanında görmeyenler de görsün tadı nasıl:)))Tavsiye ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?