Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Günaydın kızlar ben dün tüm gün azar azar sağlıklı yiyecekler yedim ama çok parça parça olduğu için yazamadım ama akşam beklenen çiğ köfte yoğruldu ve ben sizin dediğiniz ölçülerde kalamadım biraz fazla yedim bugün telafisini yapacağım inşallah

hadi bakalım inşaallah afiyet olsunn :)

Adet öncesi yaklaşık bir hafta boyunca bazal metabolizma hızınızda ortalama 200 kalori kadar artış olmaktadır. Bu da günlük alınan enerjinin ortalama 200 kalori artırılabileceği anlamına gelmektedir. Bu dönemde tartıda 1-1,5 kg fazla çıkmanız olasıdır. Bu durum, vücutta su tutumuna bağlı geçici bir durum olduğundan endişelenmenize gerek yoktur.

Gelsin bol yesillikli eksiler tabi o dönemde yemeden durabilirsak.

kiz sen bu cigkofteyi ne cok seviyorsun boyle bakimm, bulgur cok etki ediyor tartida o nedenle uzulme fazlalik gorursen

Merhaba hanımlar bende yeni katıldım aranıza normal klasik kendimce diyet yapıyorum 98den 90oldum 25günde beşte beş diyetine başladım ptesı bugun 4.günüm bakalım kaç kilo gıdecek

Merhaba hanımlar bende yeni katıldım aranıza normal klasik kendimce diyet yapıyorum 98den 90oldum 25günde beşte beş diyetine başladım ptesı bugun 4.günüm bakalım kaç kilo gıdecek
O diyet nasil oluyo canim hosgeldin bu arada

Senin menü de gayet güzel canım

teşekkür ederim canımm

ahahha endişede regl a dahil :))))

Kizlar slm sabah kiraz yedim 12 adet
Kahvaltim 1 yumurtali sucuklu omlet ve 2 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 adet zeytin
Ara bir oarca cevizli sucuk ve kahve

oh misss afiyuet olsun canım

hoşgeldin canımm

sabah ;

halk ekmekçilerde satılan altınçörekten yedim üzümlü olan elin yarısı kadardır ben 1,5 adet yedim
1 çay

700ml su

öğlen;
ayran çorbası
1 dilim fırın makarna
1 kase karpuz

çay
300ml su

Bugünkü yediklerim
12.30 da
2 yumurtadan taze soğanlı maydonozlu omlet
1 dilim siyez ekmeği
2 ceri yarim salatalık 1 kıl biber
1 kibrit kutusu köy peyniri

Arada
1 bardak ananasli yeşilçay
2 kupa detoks suyu
2.5 lt su

18.30 da
1 tabak kabak tarator ( yağsız tuzsuz)

Akşam kalan detoks suyu ve bol bol çay icerim

Bugün kü menüm
Sabah 8 de kahvaltı
Biraz bal
Birkaç tane zeytin
Biraz labne peyniri
İki dilim ekmek

Öğlen bir gibi eşimin yumurtlaı mantardan kalanı yedim çok azdı kahvaltı atıştırdım fazla birşey yemedim alışık değilim üç öğüne

Akşam
Bir kase mantar çorbası
Küçük kase makarna
Bir porsiyon meyve kiraz ve erik

Çok acıkırsam fındık falan yerim
Karnım hafiften ağrıyor ama hala gelen giden yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…