aaacanim insallah dualarimiz sizinle, ben de tam diyecektim ki nerelerdeydin bugun meger yogunmussun
canim biz de ayin 15 inde cikioruz ins once ayvaliga gidecegiz bizde arkadasin yazligina bu kez ins cundayi gormek istiorum aklima.her yaz sen geliosun hep oradasin diye tatile.cikarken bizi unutma.tatilde biz de kurbandan hemen sonra.donecegiz insallah
Aynen yarın tartılsa eminim dahada az çıkar çiğ köfte yi sindirmek biraz uzun oluyor ben o nedenle yapmıyorumN nnnadal cim bi de yediklerimizi kucumsememek lazim 1pogacadan ne olur 2 dilim börek yedim bisey olmaz dememeli yediklerimizin kalodışına bakıp yesek inan yemekten vazgeceriz
Senin kilonda eşimin yeğeni var yeni Diyetisyene gitti diyetisyen ilk başta pilav yok bulgur pilavı bile vermiyorum biraz kilo ver sonra azar azar diyete koyabiliriz demis
Kilolarımızı değiselim mı ya :)merhaba kizlar.
ben de tartildim.50.9
kardesim erzurum a tasinacak buyuk is.htimal.eşi iş deistiriyorAynen yarın tartılsa eminim dahada az çıkar çiğ köfte yi sindirmek biraz uzun oluyor ben o nedenle yapmıyorum
Buyursun gelsin canım arkadaş oluruz belkim :)) ama bir süre uyum sağlaması zor olabilir sonra alışır yazda gelsin kışta gelirse geri kaçar :)kardesim erzurum a tasinacak buyuk is.htimal.eşi iş deistiriyor
hhhaha. sen de gel bu kiloya .belkiyorum.Kilolarımızı değiselim mı ya :)
Ağrı daydi. tayin donemine girecek. o zaman ankara yazacakti. evi ankara da ama simdi erzurum yazacak. ögretmen kardeşim.Buyursun gelsin canım arkadaş oluruz belkim :)) ama bir süre uyum sağlaması zor olabilir sonra alışır yazda gelsin kışta gelirse geri kaçar :)
Azmin elinden birşey kurtulmaz ama bakalım bende gelmeye çalışıyorum birdaha ipin ucunu kacırmazsam ama dün çok bisküvi yedim yulaflıydı ama tatlı yemeseydim kendimi daha iyi hissedecektir dokumduda sabaha kadar kaşındım :)hhhaha. sen de gel bu kiloya .belkiyorum.
Maşallah senin kardeşinle benimki geziyorlar öğretmen olmak işte nasıl hakları ödenir bilmiyorumAğrı daydi. tayin donemine girecek. o zaman ankara yazacakti. evi ankara da ama simdi erzurum yazacak. ögretmen kardeşim.
Görüntü benzeyebilir ama insanlarıağri ve erzurum iklim olarak benzer. 3 yil ağrı da kaldı
sarkitlar metre metreydi resimlerde
Pazarda yürürken biri ayağından arabayla geçer pazar arabsıyla özürlü geçtim bakmıyorlar bile arkaya ne oldu diye yavaş desende çok değişik insanlarağri ve erzurum iklim olarak benzer. 3 yil ağrı da kaldı
sarkitlar metre metreydi resimlerde
her yerde var olsun . olur öyle. boşver canım. cahil her yerde cahil iste. Ağrı yi sevdiydiiPazarda yürürken biri ayağından arabayla geçer pazar arabsıyla özürlü geçtim bakmıyorlar bile arkaya ne oldu diye yavaş desende çok değişik insanlar
hadi insallah iyi gidiyorsun bence. cok bi kilo yok ki .inerain bence .Azmin elinden birşey kurtulmaz ama bakalım bende gelmeye çalışıyorum birdaha ipin ucunu kacırmazsam ama dün çok bisküvi yedim yulaflıydı ama tatlı yemeseydim kendimi daha iyi hissedecektir dokumduda sabaha kadar kaşındım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?