Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Gunaydin kizlar. Onlar nasil erkekmis öyle fıstık gibi dun yediklerimi paylasamadim. Cocuklari piknige götürdük gec saatte döndük. Diyet adina verimli bir gün derken . Komşum pogaca getirmis sagolsun ondan bir tane yiyiverdim. Piknikte kacirmadim. Ekmeksiz karrainda yedim. Ama piknikten sonra haftad bi kereden bisey olmz diyip dondurma yedim bugün de karisik beslencem. Sabah sirf meyve yiyim diyorum. Çünkü sorunum hala tam duzelmedi malesef. Bu arada diger kizlar nerelerde pesmi ettiler biraktilarmi . Kac gundur yazan yok

heosinerkek cnm bi tane bile kiz yok gosusleri yaptirmislar ama ciddi iyi yani
canm haftasonuydu ya ondan gelirler bugun kizlar yoksa

Bnm de regl oncesi bugun cok acim dun aksam baya ac yatmisyim gece kan sekerim dusmus uykumda hep biseyker yedim snra erken uyamdim acliktan 7 de bi dilim ekmek ve peynir yedim 1 dilim hindi fumeyke
Oglen 2 dilim ekmek arasi 1 dilim kasar ve 2 dilim sucuk
Ikindi 1.top dondurma, 5 kiraz
Aksam ton balikli salata 2 dilim ekmek yerim

Benimde 2 gun var reglime. Bende asiri tatli istegi olusur bu sefer pek yok gibi. Sendede tatli istegi yerine aclik oluyor galiba canim.

Kizlar bu arada kayisili form cayi kullanan varmi. Bagirsaklari calistiriyomus . Ondan almayi dusunuyorum ama icinde sinameki var. Tereddüt te kaldim.

Evet cnm ben yemek ihtiyaci hissediyorum ozlelikle yagli seyler tatli degil
Ben kullandim evet calistiriyor ama surekli degil cok da degim ama tavsiye ederim cnm

Evet cnm ben yemek ihtiyaci hissediyorum ozlelikle yagli seyler tatli degil
Ben kullandim evet calistiriyor ama surekli degil cok da degim ama tavsiye ederim cnm
Bugun bende aliyim iki uc gunde bir kullaniyim diyorum. Yoksa kabizlik probleminin ustesinden gelemiycem. Sagol canim

Canım ben pes etmedim ama berbat bir halsizlik bezginlik halindeyim kolumu kıpırdatmak istemiyorum sıcağında çok etkisi var durduğum yerde nefes alamıyorum çocuklar hiç durmuyor hiçbir istekleri bitmiyor bayramada 1 ay kaldı yavaş yavaş temizliğe başlamam gerekiyor canım istemiyor bayramda benim ev çok kalabalık oluyor kv, kp, 2 kayın, elti, 2 çocukları, anane ve biz evde 13 kişi 4 gün bende oluyor kurban bayramlarında şimdiden düşünmeye başladım

Bu durumun caresi yok canm o nedenle simdiden dusunme, diyetin ilk haftalarinda halsizlik olur kuzim temizligine yabastan basla zaman gecsin hem adana cok sicak bu bir avantaj insanin bisey yiyip icesi gelmiyor

Canım temizliği ya sabah erkenden yap ya da gece biraz daha serin olur daha rahat yaparsın parca parca yap oda oda en sona mutfağı bırak ayrıca niye sana geliyorlar bi de yatılı o kadar kisi 3 çocuklu birine bu kadar kisi bi de her kurban da galiba

Allah yardimcin olsun canim. Misafir iyide olsa yorucu oluyor Z zeze_35 inde dedigi gibi buzluga birseyler yap koy . Elinin altinda hazir olur.

kızlar nasılsınız bugün üzerimde acayip ağırlık var yaa haftasonu yine koşuşturmalı geçti

sabah ;
halk ekmeğinden altınçörek aldım
1 çay

1000ml su

öğlen;
1 köfte
haşlanmış patates
ayran çorbası

500ml su
1 sade türk kahvesi şuan

Bugünkü yediklerim
12.30 da
1.5 yumurtadan sucuklu yumurta
4 küçük ceri yarim salatalık
1 kibrit kutusu kadar kaşar peynir
1.5 dilim çavdar ekmeği

Arada
Yarim dilim sarelleli ekmek
1 kupa detoks suyu

18.30 da
1 tabak dolusu ciğer
2 3 kaşık salata
1 dilim çavdar ekmeği
1 bardak limonata

Az önce 1 saat yürüyüp geldik
Bundan sonra detoks suyumla çay içerim artik

Bugün kü menüm
Öğlen yaptım kahvaltıyı
Bir buçuk yumurta dan mantarlı omlet
Bir çatal bal
Çay
İki dilim ekmek

Akşam
Kıymalı yumurta
Bir bardak limonlu çay
İki dilim ekmek

Canım çok karpuz kavun çekti evde su kalmamış ondan olsa gerek eşime söyledim getirsin yiyecem

Evet canım her kurban böyleyiz kvler adana içinde onlar evlerine geç gidip sabah erken geliyorlar aslında diğerlerini de götürmek istiyorlar ama gençler bende kalmak istiyor genelde elticiğim benim kuzenim oluyor kardeşlerde iyiler sorun olmuyor ama herşeyin evimde olma sorumluluğu çok tabiki
Bide şimdiden dolaba birşeyler yap koy demişsiniz tam tersi buzluğun boş olması gerekiyor 5 tane kurban birden kesiliyor yaz günü olunca bekletmeden dolaplara atıyoruz zaten 2 gün kebap oluyor 1 gün part-mumbar var 1 günde ciğerler ve kelle paça yapılıyor yemek sıkıntısı pek olmaz arefe günü çocuklar için poğaça yaparım sabah yerler ilk gün diye düşünüyorum

merhaba kızlar
ben de hala kahvaltımı yapamadım . işlerim çoook yoğun .
eve döndüm . evden halletmeye çalışıyorum .
ve bitmek üzere inşallah .

kahvaltımı yapacağım .
yoığun bi kahvaltı olacak kesinlikle. acıktım .

ah kuzum . senin gibi yapamam asla. çok tırt biriyim . öyle işlere gelemem.
Allah güç kuvvet versin kuzum .
çocuklu kadınsın . geçen sene kızçe kücücüktü yine yaptın bi dünya iş . hiç ameliyatlıyım demedin .
bu kadar fedakar olduğun için ileride pişmanlık duymazsın inşallah .
çok güçlü kadınsın ama bu kadar güçlü olmak bi yerde yorar . dikkat et kendine olur mu . bu bayram en azından . bi yerden başlamak lazım . kendini düşünmek de lazım . hor kullanma bedenini. yorma.

Alm kizlar bnde sabah kajve icip yuruyuse ciktim, 11 gibi bya acikmistim arkadasimla bukutuk firin tost yedim 3 dilim ekmekten ustu kasarli 4 dilim sucuklu ama.buyuk biseydiaksama yogurt ve meyve palnliorum.haa bir de 5 6 tane dilim patates yedim

Estağfurullah canım sen tırt değilsin de ben eşek olunca semer vuran çok oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…