Tatile cikana kadar biraz daha fitleseyim istedim cnm yaocak bisey de yok spor iyi geliyor1cok guzel yurüyorsun adaacim.
her gun hem.
cookk iyi.
başkasını düsünmek guzeldir ama abartmadan gerektiği kadar. zamanla onun kararını tartarsın.
okullar eylul de acilır mi sence adaaa.
ne düsünüyorsun
bir de 31 agustosta okul aciliyor ya . okulun acılış tarıhi mi bu. yoksa telafi eğitimi mi
bir de liseye baslayacaklar bu telafiyi yerlestikleri lise de mi alacak .cok oldu sorular ama sen bilirsin ancak.
Benim dediğim hamur mayası olan yaş maya azıcık sut ilave edip sürüyorum botoks etkisi yapiyo yüzü geriyor aydinlatiyo yumuşacık yapiyorsu maya da olur.
yaş maya kullan. krem kivamında yap
yogurt maya da olur ama yogurt asidik oldugundan cok bekletmemek lazim. kizarir cilt .tahriş olur.sade bal maskesi .sade kaymak maskesi. sade tereyagı maskesi.
donem donem hepsinden denedim.
zamanim oldugunda. su ara vakit ayirmiyorum boyle seylere.
İlahiyat ama ben parayı yaptırana kadar basvuru süresi bitmiş sınavsız geçiş vardı galiba bizde olmazsa birde öyle denerim seni azimli göronce bende iki aylık kpss programı yapmaya karar verdim aslında sadece alan derslerine bakmak istiyordum öğretmenlik gibi bisdede alan sınavı var önceki sınavda linsatan bile zordu sorularımız bir sürü alan dersi beni bekliyor ya kpss yi bırakıp ona baiıcam yada azda olsa kpss ye bakıcam kpss %30 etkili bizde 100 de alsam alacağım puan belli kararsızım halabunu sık sık yap ki anlasın kıymetini
çok katılıyorum . öncelik kendin. ev işi de çocuk da eş de nankör canım. eş yapmasaydın der .çocuk da doğurmasaydın her şey onlara basit. o yüzden önce ben . çok haklısın. jeller sipariş etmissin
çok iyi . kilo verdiğin zaman inan ki bi 5 yaş küçük görüneceksin. kilo insanı olduğundan büyük gösteriyor.
evet canım.videolarla başladım. kpss ye hazırlanırken de öyle başlaıydım . sonra çıkmış soruları çözerim. 1ay kadar kalmış sınava. tatile gideceğiz . bakalım orada çalışır mıyım.o da var . sınavdan 1 haftcaönce tatilden döneceğiz . artık olduğu kadar. ama sınav sorularına önceki yıllarda bakıyordum da zor gelmiyordu bana türkçe vematematik. yapılmayacak gibi değil. sen de yaparsın . hangi bölümü istiyorsun geçiş için . matematik ise kpss ye hazırlanırken çalıştım . baştan başladım yine o zaman da . ama 6 ay vaktim vardı onda.ilk girdiğim kpss puanım ile atandım . bu kez bilmiyorum. ama istiyorum.
yaktın beni taylanddddBem de her gece once temizliorum sonra nemlendirici suruyorum, tayland dan aloa vera maskesi almistim.uzun sure onlari yaotim
olur insallah canim. bence istemek önemli. gerisi oluyir. geliuor Allah in izniyle.İlahiyat ama ben parayı yaptırana kadar basvuru süresi bitmiş sınavsız geçiş vardı galiba bizde olmazsa birde öyle denerim seni azimli göronce bende iki aylık kpss programı yapmaya karar verdim aslında sadece alan derslerine bakmak istiyordum öğretmenlik gibi bisdede alan sınavı var önceki sınavda linsatan bile zordu sorularımız bir sürü alan dersi beni bekliyor ya kpss yi bırakıp ona baiıcam yada azda olsa kpss ye bakıcam kpss %30 etkili bizde 100 de alsam alacağım puan belli kararsızım hala
hee anladim ada cim. lise de olacak a.a iste 8. sinif 1. donemden sinava girdiler. cunku 2. donem konularini isleyemediler. ikinci donem icin biraz baktirayim bari youtubeee be den falan..ne bileyim. matemayik ve fen icin yani. digerleri kolay zaten. okuyacak bi inkilap ingilizce vs.Tatile cikana kadar biraz daha fitleseyim istedim cnm yaocak bisey de yok spor iyi geliyor1
Canim okullarin acilacahi soyleniyor suanda fakat acilmayadabilir ikinci dalga durumuna bagli tamamen, evet yerlesen cocuklar yerlestikleri okullara gidecekler zaten senin oglan 9. Sinif olacak ya onlarin cok bir eksigi olmamis olacak cunku yeni bir okula gidiyorlar artik liseliler o nedenle gittikleri okulda bakanligin acikladigi sekilde alacaklar o egitimi
canim farkli mi oluyor bilmiyorum buradan hic almadim mesela ama cokkkk ucuz oldugu kesin orada bir de yapraklar vardi hep etrafta aloa veranin dogal olduguni dusunuyorumyaktın beni taylanddddfarkli mi sence adaaa.
aloevera aldim ben de. madam cococo dan. jell
bolca katman süruyorum.maske gibi duruyor suratimda.
cocuklar gorünce iğğğ diyor
bir de tayland da o dans eden erkekler hiç aklimdan cıkmıyor. kadin sandiydim.
ben de lisans sandimdiolur insallah canim. bence istemek önemli. gerisi oluyir. geliuor Allah in izniyle.
insallah olur senin de istedigin gibi .
onlisan mezunu.musun .lisans mi anlayamadim ki.
onlisansta alan dersi olmuyor ki.
lisans da bitirdin saniyorum ayrica.
ilahiuat diye arapca da mi oluyor sizde acaba dgs de
A aaadddaaa nasıl erkeklermis onlar merak ettirinizcanim farkli mi oluyor bilmiyorum buradan hic almadim mesela ama cokkkk ucuz oldugu kesin orada bir de yapraklar vardi hep etrafta aloa veranin dogal olduguni dusunuyorum
Sorma canim yaa o erkekler benm de hic aklimdan cikmiyor durup durup resimlerine bakiorum
ben de lisans sandimdi
Canım ilahiyat önlisans mezunuyum kpss den sonra bizim alan sınavımız oluyor ondan bahsettimolur insallah canim. bence istemek önemli. gerisi oluyir. geliuor Allah in izniyle.
insallah olur senin de istedigin gibi .
onlisan mezunu.musun .lisans mi anlayamadim ki.
onlisansta alan dersi olmuyor ki.
lisans da bitirdin saniyorum ayrica.
ilahiuat diye arapca da mi oluyor sizde acaba dgs de
dur gonderiorum resmini cnm
Aaadddaaa nasıl erkek bunlar bunlar erkekse biz ???
ayni cumleti kurdum zezecim show bitti rehberimiz herkesin erkek olduguni soyledi ben sokkAaadddaaa nasıl erkek bunlar bunlar erkekse biz ???
katılıyorm . onlar erkekse biz neyizAaadddaaa nasıl erkek bunlar bunlar erkekse biz ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?