Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

cilek. elma. limon. bunlar da cilde fayali seyler var. aldiginda az bi sey ile.uygulayabiliesin.
içtigin maden suyunun dibinde kalan damlalari cildine sür. cok faydali mineraler var. ama bu ara ben bunlari hic yapmiyorum
isler yogun.
oglan lgs ye hazirlandi. ben stres oldum
simdi tatile gidiyoruz 1 ay.
yapamam ama kıs donemi daha cok lazim bana. cildim karma. yaglaniyor yazin. kısın kuruyor .kış önemli

Tatile cikana kadar biraz daha fitleseyim istedim cnm yaocak bisey de yok spor iyi geliyor1
Canim okullarin acilacahi soyleniyor suanda fakat acilmayadabilir ikinci dalga durumuna bagli tamamen, evet yerlesen cocuklar yerlestikleri okullara gidecekler zaten senin oglan 9. Sinif olacak ya onlarin cok bir eksigi olmamis olacak cunku yeni bir okula gidiyorlar artik liseliler o nedenle gittikleri okulda bakanligin acikladigi sekilde alacaklar o egitimi

Benim dediğim hamur mayası olan yaş maya azıcık sut ilave edip sürüyorum botoks etkisi yapiyo yüzü geriyor aydinlatiyo yumuşacık yapiyor

Bem de her gece once temizliorum sonra nemlendirici suruyorum, tayland dan aloa vera maskesi almistim.uzun sure onlari yaotim

İlahiyat ama ben parayı yaptırana kadar basvuru süresi bitmiş sınavsız geçiş vardı galiba bizde olmazsa birde öyle denerim seni azimli göronce bende iki aylık kpss programı yapmaya karar verdim aslında sadece alan derslerine bakmak istiyordum öğretmenlik gibi bisdede alan sınavı var önceki sınavda linsatan bile zordu sorularımız bir sürü alan dersi beni bekliyor ya kpss yi bırakıp ona baiıcam yada azda olsa kpss ye bakıcam kpss %30 etkili bizde 100 de alsam alacağım puan belli kararsızım hala

Bem de her gece once temizliorum sonra nemlendirici suruyorum, tayland dan aloa vera maskesi almistim.uzun sure onlari yaotim
yaktın beni taylandddd farkli mi sence adaaa.
aloevera aldim ben de. madam cococo dan. jell
bolca katman süruyorum.maske gibi duruyor suratimda.
cocuklar gorünce iğğğ diyor

bir de tayland da o dans eden erkekler hiç aklimdan cıkmıyor. kadin sandiydim.

olur insallah canim. bence istemek önemli. gerisi oluyir. geliuor Allah in izniyle.
insallah olur senin de istedigin gibi .
onlisan mezunu.musun .lisans mi anlayamadim ki.
onlisansta alan dersi olmuyor ki.
lisans da bitirdin saniyorum ayrica.

ilahiuat diye arapca da mi oluyor sizde acaba dgs de

Son düzenleyen: Moderatör:
hee anladim ada cim. lise de olacak a.a iste 8. sinif 1. donemden sinava girdiler. cunku 2. donem konularini isleyemediler. ikinci donem icin biraz baktirayim bari youtubeee be den falan..ne bileyim. matemayik ve fen icin yani. digerleri kolay zaten. okuyacak bi inkilap ingilizce vs.

canim farkli mi oluyor bilmiyorum buradan hic almadim mesela ama cokkkk ucuz oldugu kesin orada bir de yapraklar vardi hep etrafta aloa veranin dogal olduguni dusunuyorum
Sorma canim yaa o erkekler benm de hic aklimdan cikmiyor durup durup resimlerine bakiorum
ben de lisans sandimdi

A aaadddaaa nasıl erkeklermis onlar merak ettiriniz

Canım ilahiyat önlisans mezunuyum kpss den sonra bizim alan sınavımız oluyor ondan bahsettim

tayland cin kore japon . bunların sakal bıyıkları olmuyor öyle. çok ince ve az
o tamam da göğüsleri nasıl yapmışlar acab. bazısı kadın bazısı erkek mi ki bunların . bi tanesi erkeğe benziyor zaten de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…