- 7 Mayıs 2014
- 844
- 1.082
- 313
20-25 dk zor dayaniyorum canim. Bacaklarim agriyo. Karin kisminida calistiriyor baya. İncelmeden kas olusursa bacaklar kalin kalmazmitrambolimle ne kDar çalışıyorsun. kas olsun yaa güzel olur.
çokkas istemezssen daha az çalısıraın.
ben her gun 4 saat dışarıdauim. cocuklarla parkta . arkadaslarim da cocujlariyla geliyor.
Haklisin bazen kendimizi cok geri plana atiyoruz. Yüzün icin sipariş versigin jeller nedir canim.Bu aralar bi arınma süreci yaşıyorum kendime değer vermem gerektigini başkalarından beklememeyi öğrendim
Bdv de bi kadin vardi 20 yillik evliliginde aldatilmis bosaniyordu cocuklari falan var kendini eşine cocuklarina adamış eşi de yapmasaydın demiş ne kadar basit demi bisey olsa es ve cocuklar yapmasaydin dese diye düşündüm yılların bi cümleyle cop
Hic olmadığı kadar kendime bakıyorum
Yüzüme maskeler uyguluyorum yeni jeller sipariş verdim falan falan
Ne demek canim birbirimize destek ve yardim icin burdayizHarikasın dün gece ben de bi yerde gördüm zencefil suyunu 1 kaşık içiliyor çok iyi geliyormuş denicem çok incesin teşekkürler
Ben 3 yildir kendimi çok ihmal ettim önceliklerim değişti o kadar çok fedakarlık yaptım ki erkekler çok nankör kimse de aferin demiyoree dogru.
neden kendimizi feda edelim.
önce ben. sonra cocuklar. en son eş elbette.
hepimiz icin gecerlidir.ama fedakarlik guzel değil.
bi sekilde yapmasaydin. ee sen de gez. vs vs gibi soylemler insani kendine getiren şeyler
Jeller vücut için canım biri forma sokucu vücut jeli diğeri de forma sokucu duş jeli20-25 dk zor dayaniyorum canim. Bacaklarim agriyo. Karin kisminida calistiriyor baya. İncelmeden kas olusursa bacaklar kalin kalmazmi
Haklisin bazen kendimizi cok geri plana atiyoruz. Yüzün icin sipariş versigin jeller nedir canim.
Iki keredir maya sut maskesi yaptım çok güzel oluyor bence bi deneBende yüz icin istiyorum ama uygun fiyatlilar pek ise yaramiyor galiba. Ondan sordum canim
En iyisini yapıyorsun canım o arınma denen sürece benimde girmem gerekiyor sanki kendim hariç herkes için yaşadığımı düşünüyorum kendime ayırdığım ne zaman ne para var eş için çocuklar için hep onların sevdiği şeyleri yapmak için hep çaba ve yetersizlik hissediyorum çocuklar uyusa ütü yap temizlik yap gece yarısı oluyor tvde bile izlediğim tek birşey yok offf hayat beni yoruyor hele bu koronadan beri evden dışarı çıkamıyorum çok bunaldım okullar açılsada biraz rahatlasamBu aralar bi arınma süreci yaşıyorum kendime değer vermem gerektigini başkalarından beklememeyi öğrendim
Bdv de bi kadin vardi 20 yillik evliliginde aldatilmis bosaniyordu cocuklari falan var kendini eşine cocuklarina adamış eşi de yapmasaydın demiş ne kadar basit demi bisey olsa es ve cocuklar yapmasaydin dese diye düşündüm yılların bi cümleyle cop
Hic olmadığı kadar kendime bakıyorum
Yüzüme maskeler uyguluyorum yeni jeller sipariş verdim falan falan
Benzer şeyleri yaşamışız canım çalışırken hergun saçımı fonler öyle giderdim düşün makyajsız çıkmazdım şimdi cocuklar uyusun da bi duş alayim diyorum kızımın yalnız kalma korkusu varEn iyisini yapıyorsun canım o arınma denen sürece benimde girmem gerekiyor sanki kendim hariç herkes için yaşadığımı düşünüyorum kendime ayırdığım ne zaman ne para var eş için çocuklar için hep onların sevdiği şeyleri yapmak için hep çaba ve yetersizlik hissediyorum çocuklar uyusa ütü yap temizlik yap gece yarısı oluyor tvde bile izlediğim tek birşey yok offf hayat beni yoruyor hele bu koronadan beri evden dışarı çıkamıyorum çok bunaldım okullar açılsada biraz rahatlasam
Malesef öyle zaman konusunda hiçbirşeye yetemediğim konusunda eşime dert yandım tüm gün evdesin demekki zamanı iyi değerlendiremiyorsun dedi yaptığım fedakarlıkları görmek yerine bide suçlu oldum iyi mi gerçekten erkekler kadınları anlamıyor para konusunda da ben sana ihtiyacın olan neyi alma dedim bu güne kadar demiştiBenzer şeyleri yaşamışız canım çalışırken hergun saçımı fonler öyle giderdim düşün makyajsız çıkmazdım şimdi cocuklar uyusun da bi duş alayim diyorum kızımın yalnız kalma korkusu var
maddi olarak da öyle senin katkı sağladığını düşündüğün ertelediğin şeyi karşı taraf demek ki ihtiyacı yok diye düşünüyor yaptigin fedakarlığın bile farkında değil veya adın bakımsız oluyor fedakar değil
Bence önce sen 3 çocuğu o eşine bırak da görsün bakalım kadınlar ne cekiyorMalesef öyle zaman konusunda hiçbirşeye yetemediğim konusunda eşime dert yandım tüm gün evdesin demekki zamanı iyi değerlendiremiyorsun dedi yaptığım fedakarlıkları görmek yerine bide suçlu oldum iyi mi gerçekten erkekler kadınları anlamıyor para konusunda da ben sana ihtiyacın olan neyi alma dedim bu güne kadar demişti
Nerdeee 4 ay önce kapımın karşısındaki kuaföre gittim kimse yoktu arayıp gittim işimde15 dakikalık işti 2 defa aradı daha çok uzun sürecek mi bu kız durmuyor diye eve bir geldim abiler evin altını üstüne getirmişti bıraksam aklım evde kalıyor söylediğimde boşuna mı cennet ayaklarınızın altında diyor birkaç güzel söz biraz övgü ver gazı ver gazı...Bence önce sen 3 çocuğu o eşine bırak da görsün bakalım kadınlar ne cekiyor
Maddi olarak da çok bi alışverişe isteyip de ertelediğim şeylerden al adamı yalancı çıkarma canım
Videolarla hızlıca halledersin genel tekrar ve bol soru çözümü bolbol deneme yapmalısın ozaman eksiklerini görürsün okadar çok Türkçe sorusu varki insanın beyni yanıyor resmen birde sayısal da olsan sözelde her bölümden soru çözmen lazım sınavın iptal olur yoksa ful mat yapsan Türkçe çözmeden yine iptal olur ona dikkat et bazı seneler ALES bile bu sınavdan kolay oluyor :) tabi bu sene inşallah okadar zorlamazlarya aslinda zor gorünmüyor ama kösmet.
yani saşırdım. ales sorulari da bu zorlukta mı oluyormuş
daha zorlarlar diye düsünmüstüm.
yuzeysel baktim. ama olmaz gibi değil.
kpss ye hazirlanirken 8 yil once bi calisma durumum oldu matematige.
sonra biraktim tabi ataninca. o zaman bu zaman matematik bakmadim.
Birkaç defa daha bıraksan anlyacakta işte bizler kıyamıyorum on dk lavaboya gidiyorum akşama kadar çalışırken yorulmadan bu kız on dk da ayırdı beni diyor ya ben yapıyorum ya diyorum :)))Nerdeee 4 ay önce kapımın karşısındaki kuaföre gittim kimse yoktu arayıp gittim işimde15 dakikalık işti 2 defa aradı daha çok uzun sürecek mi bu kız durmuyor diye eve bir geldim abiler evin altını üstüne getirmişti bıraksam aklım evde kalıyor söylediğimde boşuna mı cennet ayaklarınızın altında diyor birkaç güzel söz biraz övgü ver gazı ver gazı...
Ayy içimi dökesim geldi
Maya maskesi pamuk gibi yapıyor birde botoxlu gibi oluyor :)))Iki keredir maya sut maskesi yaptım çok güzel oluyor bence bi dene
bunu sık sık yap ki anlasın kıymetiniNerdeee 4 ay önce kapımın karşısındaki kuaföre gittim kimse yoktu arayıp gittim işimde15 dakikalık işti 2 defa aradı daha çok uzun sürecek mi bu kız durmuyor diye eve bir geldim abiler evin altını üstüne getirmişti bıraksam aklım evde kalıyor söylediğimde boşuna mı cennet ayaklarınızın altında diyor birkaç güzel söz biraz övgü ver gazı ver gazı...
Ayy içimi dökesim geldi
çok katılıyorum . öncelik kendin. ev işi de çocuk da eş de nankör canım. eş yapmasaydın der .çocuk da doğurmasaydın her şey onlara basit. o yüzden önce ben . çok haklısın. jeller sipariş etmissinEn iyisini yapıyorsun canım o arınma denen sürece benimde girmem gerekiyor sanki kendim hariç herkes için yaşadığımı düşünüyorum kendime ayırdığım ne zaman ne para var eş için çocuklar için hep onların sevdiği şeyleri yapmak için hep çaba ve yetersizlik hissediyorum çocuklar uyusa ütü yap temizlik yap gece yarısı oluyor tvde bile izlediğim tek birşey yok offf hayat beni yoruyor hele bu koronadan beri evden dışarı çıkamıyorum çok bunaldım okullar açılsada biraz rahatlasam
evet canım.videolarla başladım. kpss ye hazırlanırken de öyle başlaıydım . sonra çıkmış soruları çözerim. 1ay kadar kalmış sınava. tatile gideceğiz . bakalım orada çalışır mıyım.o da var . sınavdan 1 haftcaönce tatilden döneceğiz . artık olduğu kadar. ama sınav sorularına önceki yıllarda bakıyordum da zor gelmiyordu bana türkçe vematematik. yapılmayacak gibi değil. sen de yaparsın . hangi bölümü istiyorsun geçiş için . matematik ise kpss ye hazırlanırken çalıştım . baştan başladım yine o zaman da . ama 6 ay vaktim vardı onda.ilk girdiğim kpss puanım ile atandım . bu kez bilmiyorum. ama istiyorum.Videolarla hızlıca halledersin genel tekrar ve bol soru çözümü bolbol deneme yapmalısın ozaman eksiklerini görürsün okadar çok Türkçe sorusu varki insanın beyni yanıyor resmen birde sayısal da olsan sözelde her bölümden soru çözmen lazım sınavın iptal olur yoksa ful mat yapsan Türkçe çözmeden yine iptal olur ona dikkat et bazı seneler ALES bile bu sınavdan kolay oluyor :) tabi bu sene inşallah okadar zorlamazlar
Deniyim bi . Sagol canimIki keredir maya sut maskesi yaptım çok güzel oluyor bence bi dene
ahh canimcim olur mu hic kas yapmak o kadar kolay mi onu yapmak icin spor ustune acayip sekilde proteine abanman gerekiyor ben hergun 2 saat ortalama ile yuruyorum ayaklarima kara sular iniyor oyle olsa benim bacaklar kalinlasirsi ama bedenimdeki en ince yerimGecmis olsun canim. Nodül varmi ? Cocuk dogurunca insanin bedeni cok degisiyor. Bende 57-58 kilo arasiydim hic kilo problemim olmazdi.
Ben bazen trambolinde calisiyorum ama oda kilo vermeden kas yapar diye korkuyorum. Baya yoruyor çünkü.
cok guzel yurüyorsun adaacim.ahh canimcim olur mu hic kas yapmak o kadar kolay mi onu yapmak icin spor ustune acayip sekilde proteine abanman gerekiyor ben hergun 2 saat ortalama ile yuruyorum ayaklarima kara sular iniyor oyle olsa benim bacaklar kalinlasirsi ama bedenimdeki en ince yerimyani onun oomasi icin apor spor ve inanilmaz protein yuklemesi lazim esim yapiyor mesela yetmiyor protein takviyesi aliyor o nedenle sakin korkma kas olsa bile en fazla o da en fazla 100 gram oynar
cookk iyi.Z zeze_35 canim o kadar dogru bir karar vermissin ki once kadinin kendisi kesinlikle cok yerde okudum hep yapmasaydin diyenler olmus kadina surekli sonra giden ondan gidiyir ne kadar fedakarlik o kadar karsindakini daha da istetmeye neden oluyor bir sure sonrq da artik tesekkir etmeyi birakiyor
Bizde cocuk yok esim de anlayislidir fakat ben gereksiz yere hep baskalarini dusunuyordum gecen aylarda bikac au boyumca psikologa gittim hatta hala devam ediyorum ve oyle iyi geldi ki ben dr simdi senin gibi kendime bakmaya cakisiyorum kendimle ilgileniyorum esim hep destekti ama ben aileden dolayi fedakarlik ogrenmisim hep
su maya da olur.Deniyim bi . Sagol canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?