Bugun bende öyleyim canim. Havalardandir belki.merhaba kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim ya hiç halim yok ne yesem güç vermyor
sabah ;
altınçörek
çay
1000ml su
öğlen
ayran çorbası
türlü
1 kaşık bulgur pilavı
650ml su
kiraz 7-8 tane 2 adet yaş kayısı
Bnde bugun 11.30 yedim iui yedim cnm yazdim bndeay yedim kahvaltida .saat 2 bucukta kahvalti yaprim ama her seyi yedim.
abah ;
altınçörek
çay
1000ml su
Bugun bende öyleyim canim. Havalardandir belki.
Kac kg hedefin var canim axaba bu 3 ayligina diyetisyene mi gitsen valla 10 kg verirsivalla canıma tak ediyor kalmış 3 ayım düğüne ben hala istediğim kilo ve formda değilim çok sinirleniyorum kendime ya akşamları kendime engel olamıyorum yiyorum ve yatıyorum olay bu
Kac kg hedefin var canim axaba bu 3 ayligina diyetisyene mi gitsen valla 10 kg verirsi
Kizz 4 kilo icin mi bu kadar skildin sen ustelik daha 3 ay var ben de 55 kilo ile evlenmistim harika bi kilo okız çok değil esasında şuan 59 um ama fazlalığım var bölgesel göbeğim totom falanda toplanmış kilo :))) 55 olsam çok iyi olacak
Boy kac canim. Fazla degilmis aslinda kilonkız çok değil esasında şuan 59 um ama fazlalığım var bölgesel göbeğim totom falanda toplanmış kilo :))) 55 olsam çok iyi olacak
Selam canım nasılsınız? Bu 2020 yi hic sevmedim yani buraya her yazdigimda kötü olumsuz okaylar yaziyorum ama diyet yapacak motivasyonun hic kalmadı ve babam yüz felci gecirdi onunla ugrasiyoruz kac gündür vallahi hic birsey yolunda gitmiyor gibi@sarfansari @mochachocolate M Maridraw nerelerdesiniz
Kızlar bu arada @mochachocolate 56 kiloya kadar düşmüş su an belki de daha azdir
Canimcim hosgeldin, gecmis oksun cok cok gecmis olsun benim babam da kisa sureligine gecirmisti ama gecti,.nasil babanin durumu simdiSelam canım nasılsınız? Bu 2020 yi hic sevmedim yani buraya her yazdigimda kötü olumsuz okaylar yaziyorum ama diyet yapacak motivasyonun hic kalmadı ve babam yüz felci gecirdi onunla ugrasiyoruz kac gündür vallahi hic birsey yolunda gitmiyor gibi
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin babaciginaSelam canım nasılsınız? Bu 2020 yi hic sevmedim yani buraya her yazdigimda kötü olumsuz okaylar yaziyorum ama diyet yapacak motivasyonun hic kalmadı ve babam yüz felci gecirdi onunla ugrasiyoruz kac gündür vallahi hic birsey yolunda gitmiyor gibi
Geçmiş olsun Rabbim daha kötüsü den korusun inşallah çabuk geçer umarımSelam canım nasılsınız? Bu 2020 yi hic sevmedim yani buraya her yazdigimda kötü olumsuz okaylar yaziyorum ama diyet yapacak motivasyonun hic kalmadı ve babam yüz felci gecirdi onunla ugrasiyoruz kac gündür vallahi hic birsey yolunda gitmiyor gibi
Hayir cnm jayir sakin bak 700 gram verdin neredeyse 1 kg sakin moraliniz bozmaKilo vermem yine durdu sinirden catlicam 1 ileri 2 geri böyle giderse hiç yemek yemicem ac birakcam kendimi bu ne yaa
Cuma gelmeden tartıldım mı bukadar stres yapma canım azbucuk verdin bukadar bukadar olsa yine iyiKilo vermem yine durdu sinirden catlicam 1 ileri 2 geri böyle giderse hiç yemek yemicem ac birakcam kendimi bu ne yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?