Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bugun bende öyleyim canim. Havalardandir belki.

Ayin 7 si icin dahiliye randevu aldim. Diyetisyen icin. Cok dengesiz beslenmedim ama eksik birseylrr var demekki kabizlik basladi. Bana iyi gelecek bir liste verir insallah. Çünkü ister istemez canimi sıkıyor bu durum. Doktora gidene kadar yediklerimden cok kismiycam . Gerce mide küçülmüş sicaklarda var istesemde fazla yiyemiyorum artık.

Bugunki menüm
Sabah
7_8 zeytin
1.5 dilim tam bugday ekmegi
3 catal peynir
Salatalik domates
Sucuklu yumurta
Biraz helva

Ara
1 top dondurma
6 findik

Aksam icin planladigim
Mercimek corbasi
Kabak yemegi
Yogurt

valla canıma tak ediyor kalmış 3 ayım düğüne ben hala istediğim kilo ve formda değilim çok sinirleniyorum kendime ya akşamları kendime engel olamıyorum yiyorum ve yatıyorum olay bu

valla canıma tak ediyor kalmış 3 ayım düğüne ben hala istediğim kilo ve formda değilim çok sinirleniyorum kendime ya akşamları kendime engel olamıyorum yiyorum ve yatıyorum olay bu
Kac kg hedefin var canim axaba bu 3 ayligina diyetisyene mi gitsen valla 10 kg verirsi

Bugün yazayım menümü yoksa akşama unutup gidiyorum iyice safa bagladm :) neyim eksikse artık
İki adet yumurta haşlanmış
Bir adet salatalık
Birtane minik domates artık onuda yemiycem anlaşılan oda kaşındırıyor gibi bir hafta daha deneyim sonra artkt
4 adet gün kurusu
Bir bardak su
Bir dilim ekmek
3 adet yeşil soğan

Az önce de cevizli sucuk canım çekti yedim biraz

Canimcim hosgeldin, gecmis oksun cok cok gecmis olsun benim babam da kisa sureligine gecirmisti ama gecti,.nasil babanin durumu simdi

Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin babacigina

Geçmiş olsun Rabbim daha kötüsü den korusun inşallah çabuk geçer umarım

Sabah 1 dilim ekmek 1 dilim kasar 1 yunurta 1 ceviz
Oglen 2 dilim ekmek arasi ton balikli salata
Ara muzlu yogurt 1 ceviz
Aksam 2 dilim ekemk 2 kasik yogurt 3 kasikantar sote
Nescafe ve 2 isirik badem ezmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…