gecmis olsun canimEvdekiler sırayla hastalanıyor onlarla uğraşmaktan kendime bakamıyorum canım yakında insaâllah yoparlansınlar gelicem benimde sürekli karın ağrısı var okadar gaz dolu ki karnım ağrılar giriyor iki haftadır böyle anlamadm neden kalsiyum kullanıyorum kemiklerime iyi geldi sanki daha enerjik hissediyorum lakin tatlı birşeyler yersem yine baş ağrısı mide bulantısı başladı kalsiyumun tadıda şekerli gibi direk beynine etki ediyor napıcam bilmiyorum ekmekle şekeri toptan kesmeyi başarabilir sen bir nebze rahatlıycam gibi benden böyle canım sizler napıyorsunuz iyisiniz inşallah
iyiyiz biz sükür. swn nasilsin .tatil nasil geciyorNasiksiniz kizlar bakalim
iyiyiz biz sükür. swn nasilsin .tatil nasil geciyorNasiksiniz kizlar bakalim
ah canim benim. Allah sifa versin insallah.Evdekiler sırayla hastalanıyor onlarla uğraşmaktan kendime bakamıyorum canım yakında insaâllah yoparlansınlar gelicem benimde sürekli karın ağrısı var okadar gaz dolu ki karnım ağrılar giriyor iki haftadır böyle anlamadm neden kalsiyum kullanıyorum kemiklerime iyi geldi sanki daha enerjik hissediyorum lakin tatlı birşeyler yersem yine baş ağrısı mide bulantısı başladı kalsiyumun tadıda şekerli gibi direk beynine etki ediyor napıcam bilmiyorum ekmekle şekeri toptan kesmeyi başarabilir sen bir nebze rahatlıycam gibi benden böyle canım sizler napıyorsunuz iyisiniz inşallah
Sağolasın canım benim tatil nasıl gidiyorgecmis olsun canim
Bende gezmek istiyorum buralar da yanıyor evin içi evi havalandırmak için herkesin ya uyumasını yada yatmasını bekliyorum :)bugunden liman
sicak demi. kardesim de orada . anlatiyor. sicak.Bende gezmek istiyorum buralar da yanıyor evin içi evi havalandırmak için herkesin ya uyumasını yada yatmasını bekliyorum :)
Babammı anlamadm canım dediğini sağolasın canım her geçen ay adetimde silklasyon kısalıyor anlamadm inşallah daha fazla kısalmas hormon testi yaptırmam gerekecek gibi keşke geçen vitaminlere baktırırken yaptırsaymısımiyiyiz biz sükür. swn nasilsin .tatil nasil geciyor
ah canim benim. Allah sifa versin insallah.
baban nasil oldu.daha iyidir insallab.
Ne sıcak hemde nefes alamıyorum ya terleyincede cereyan yaptırmaya korkuyorum evi birde başka sorun daha çıkmasın diyesicak demi. kardesim de orada . anlatiyor. sicak.
ay .yuz felci geciren senin baban değildi sanirim.karıştırdım. onu sorayim dediudim. baska arkadasindi sanirim.kimdi kiBabammı anlamadm canım dediğini sağolasın canım her geçen ay adetimde silklasyon kısalıyor anlamadm inşallah daha fazla kısalmas hormon testi yaptırmam gerekecek gibi keşke geçen vitaminlere baktırırken yaptırsaymısım
Sanırım ertuğrulunhalimesi olacak tam emin olamadım bende herşey üst üste geldi demişti hafızam zayıfladı ama öyle hatırlıyorum ondan sonra yaşamadı sankiay .yuz felci geciren senin baban değildi sanirim.karıştırdım. onu sorayim dediudim. baska arkadasindi sanirim.kimdi ki
esim cocuklar illa bi canli getiriyor denizden.biraz baktiktan sonra geri birakiyoruz denize
evet olabilir . sanirim oydu.Sanırım ertuğrulunhalimesi olacak tam emin olamadım bende herşey üst üste geldi demişti hafızam zayıfladı ama öyle hatırlıyorum ondan sonra yaşamadı sanki
Onların ismi ne ne güzel inceleyip öğrenmek
İnşallah iyidir bende merak ettim uzun zamandır yazmıyorevet olabilir . sanirim oydu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?