Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

çook sevindim . maşallah . çok iyi . daha da devam edersin sanıyorum .
neler yiyorsun . takip edemedim . bi bakmaya çalışacağım .
Cok düzenli menü yazmadim canim. Listeye uymaya calisiyorum. Aksam sebze yiyorum genelde. Benim sorunum ardadaki tadimlikta olsa yaptigim kacamaklarla 🙈

Kilomuda yaziyim unutmadan. Dün diyetisyende tartildigim kilomu yaziyorum. Cunku aksam ceyrek kokorec ödül yaptim kendime. Tratida hemen arti cikiyorum böyle yiyince. Moralim bozulmasın. Doktora onuda sordum kacirinca hemen 300-400 gr artiyor dedim. Artmaz o kadar senin tuvalete cikmanla alaklidir diyo. Ama artiyo işte nasil biseyse 😅
Gecen hafta 63.300
Bu hafta 62.400
Fark 900

Geçen haftaki kilom: 61.4
Bu haftaki kilom: 61.8
Aradaki fark: ++++400 gr

Regli bitmedi ondan mi yoksa bu hafta ketoyu bırakmıştım kafama gore diyetlik yiyordum ondan mi bilmiyorum belki regli bitince eksiye donerim :KK43:
Canim sıkıldı keske ayni ciksaydim vermeyi gectim

Ketojenik diyet iyi de cok agiz kokusu ve agiz kurulugu yapti hatta bogazima kadar kuruydu belki yeniden yaparim bilmiyorum agiz kokusu icin hindistan cevizi yagi ile calkalama yapabilirim iyi geliyormus
Reglidendir canim o arti. Bol su ic diyete devam et toparlar 😊

Geçen haftaki kilom: 61.4
Bu haftaki kilom: 61.8
Aradaki fark: ++++400 gr

Regli bitmedi ondan mi yoksa bu hafta ketoyu bırakmıştım kafama gore diyetlik yiyordum ondan mi bilmiyorum belki regli bitince eksiye donerim :KK43:
Canim sıkıldı keske ayni ciksaydim vermeyi gectim

Ketojenik diyet iyi de cok agiz kokusu ve agiz kurulugu yapti hatta bogazima kadar kuruydu belki yeniden yaparim bilmiyorum agiz kokusu icin hindistan cevizi yagi ile calkalama yapabilirim iyi geliyormus
Insallah regldendir cnm ama.ketoyu bozdugun icin de olabilir, sana bu konuda cok katiliyorum benm de agzim kuruyordu keto durumuna geciyor vuxut ve agiz kokusi asidik yapamiyordum acikcasi hic o nedenle

Günaydın canlar..
Çarşamba günü tatile çıkıyoruz inşallah ..Erdek,fazla uzağa gitmeyelim dedik..3 güne kızımın da sınav sonuçlarını öğreneceğiz..Heyecan dorukta..Allahım hayırlısını versin.. :dua: :dua:
Cuma günü endokrine gittim..Yeni bir test yapacak..Kilo sorunum hormonlardan mı onu öğrenecek pazar gecesi 11 de steroid içeceğim ve sabah kan alınacak bakalım sonuç ne çıkacak..salı da diyetisyen kontrolüm var..Regl de geleceği için çok şiştim..Bakalım nasıl olacak..:KK14::KK14:

Günaydın canlar..
Çarşamba günü tatile çıkıyoruz inşallah ..Erdek,fazla uzağa gitmeyelim dedik..3 güne kızımın da sınav sonuçlarını öğreneceğiz..Heyecan dorukta..Allahım hayırlısını versin.. :dua: :dua:
Cuma günü endokrine gittim..Yeni bir test yapacak..Kilo sorunum hormonlardan mı onu öğrenecek pazar gecesi 11 de steroid içeceğim ve sabah kan alınacak bakalım sonuç ne çıkacak..salı da diyetisyen kontrolüm var..Regl de geleceği için çok şiştim..Bakalım nasıl olacak..:KK14::KK14:
İnsallah kizin emeklerinin karsiligini alir sonucu iyi gelir canim😊

Senin kilon kacti canim. Diyetisyenle diyettesin galiba

Günaydın canlar..
Bize sonuclari haber et cnm hem kendininkileri hem de kizinin sinavini bizde merak ederiz😊

Oludenizden sevgilerle

Eklentiler

• IMG_20200725_155153_501.webp
    IMG_20200725_155153_501.webp
    81,7 KB · Görüntüleme: 31
İnsallah kizin emeklerinin karsiligini alir sonucu iyi gelir canim😊

Senin kilon kacti canim. Diyetisyenle diyettesin galiba
Sağol canım inşallah iyi bir sonuç alacağız diye umuyoruz.. :dua: :KK36:
Canım ben 84 lerdeydim ama sonra bu pandemi dönemi hayatımda ilk defa 90 ı gördüm ve iyice korktum. Hastanede obezite merkezine başvurdum..1 ayda bakalım ne oldu ama veremedim gibi:kızgın::kızgın:..Salı belli olacak..Ama çok şişim regl başladı onu da dikkate alırlar diye umuyorum..:KK17::KK17:

Günaydın canlar..
Kizcenin gonlune gore olur insallah canim

Canım ben 84 lerdeydim ama sonra bu pandemi dönemi hayatımda ilk defa 90 ı gördüm ve iyice korktum. Hastanede obezite merkezine başvurdum..1 ayda bakalım ne oldu ama veremedim gibi:kızgın::kızgın:..Salı belli olacak..Ama çok şişim regl başladı onu da dikkate alırlar diye umuyorum..:KK17::KK17:
sersum sersum seni hic bu kiloda gormemistim cok şaşırdım tedavini birakma bakalım ne diyecekler

Bu pandemi dönemi herkesi olumsuz etkiledi zaten. Stresten sıkıntıdan yemek yemeye verdik kendimizi

Kizcenin gonlune gore olur insallah canim
Amin canım sağol :dua: :KK36:
sersum sersum seni hic bu kiloda gormemistim cok şaşırdım tedavini birakma bakalım ne diyecekler
Aynen canım ..Sınırımı koydum dikkatliyim bundan sonra ama o kadar inatçı ki bu kilolar gitmiyor:kızgın::kızgın:
Bu pandemi dönemi herkesi olumsuz etkiledi zaten. Stresten sıkıntıdan yemek yemeye verdik kendimizi
Haklısın.:cry::cry:

Amin canım sağol :dua: :KK36:
Aynen canım ..Sınırımı koydum dikkatliyim bundan sonra ama o kadar inatçı ki bu kilolar gitmiyor:kızgın::kızgın:

Haklısın.:cry::cry:
Senin kilolar da benimki gibi cok inatci seni cok iyi anliyorum canim insallah isinde uzman kisilere denk gelir derman olurlar

ben de zeze gibi seni ilk kez 90 diyuyorum ama allahtanki emin yerdesin cnm profesyonel sekilde halledecegini biliyorum, esin tamamne gelene kadar ne verdin kar aonrasi zaten gidecek ben o sekilde inaniyorum cnm

Senin kilolar da benimki gibi cok inatci seni cok iyi anliyorum canim insallah isinde uzman kisilere denk gelir derman olurlar
Aynen canım..
sersum sersum Yks sonuclari aciklanmis inşallah istediginiz gibi olur canim
Sonuç biraz düşük geldi beklediğinden ama olacak inşallah canım..Hayırlısıyla bi tercihleri de yapalım..Sağolasın
ben de zeze gibi seni ilk kez 90 diyuyorum ama allahtanki emin yerdesin cnm profesyonel sekilde halledecegini biliyorum, esin tamamne gelene kadar ne verdin kar aonrasi zaten gidecek ben o sekilde inaniyorum cnm
Canım benim psikoloji etkiliyor kesinlikle onda hemfikiriz..Psikolog da aynı şeyi söyledi.Umarım geçecek ve düzelecek.. :cry:

Back
X