dondum cnm coo sukur guzel gecti 2 gundu hemencik gittigim kiloma dondum demekki odem yapmisim sadece kilo almamisim dedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dondum cnm coo sukur guzel gecti 2 gundu hemencik gittigim kiloma dondum demekki odem yapmisim sadece kilo almamisim dedim
Tebrikler canim zoru basarmışsındondum cnm coo sukur guzel gecti 2 gundu hemencik gittigim kiloma dondum demekki odem yapmisim sadece kilo almamisim dedim
evet canım döndüm . dün iş başı yaptım .@demirleke canim sen de donmussundur diye düşünüyorum nerelerdesin N nnnadal canim misafirler gitti mi
Hisgekdin cnm, tatilden sonra anca adapte oluyor insan dimi is hayatinaevet canım döndüm . dün iş başı yaptım .
iyiyiz şükür . güzel bi tatil geçirdim . çok şükür . seneye inşallah yine aynı şekilde bir tatil planlıyoruz . Allah nasip ederse.
Oyle olmus cnm o nedenle diyete devam edelim bmce birlikteMerhaba kizlar. Herkes tatilden dönmüş heralde![]()
Ne zam gisiyorusn cnmBende memlekete gide ne kadar devam insallahbayramda dikkat ettim ama diyet yapmadim. Tatli falan yedim aksam yemegini yemedim yada hafif yedim.kilo almadim gibi ama adet donemindeyim. Gidene kadar diyete devam edersem baya toparlarim heralde.
Tam belli degil canim 4-5 gune gideriz diye umut ediyorumNe zam gisiyorusn cnm
cok iyi canim . almamissin.Bende memlekete gide ne kadar devam insallahbayramda dikkat ettim ama diyet yapmadim. Tatli falan yedim aksam yemegini yemedim yada hafif yedim.kilo almadim gibi ama adet donemindeyim. Gidene kadar diyete devam edersem baya toparlarim heralde.
afiyet olsun canim..cok guzel yiyorsun.Sabahlari genekde 1 dilim kasari bir dilim ekmek biraz balla tost makinesinde eritiyorum sade kahve ile
Oglen salata yedim 3 kasik ince pririnc attim icine
Ara 2 kayisi ama minnacik 1 hurma ile bikac ceviz aksama da sebze yaoiorum
Pek duzenli seyler yemedim canim. Ama almadim şanslıyımcok iyi canim . almamissin.
neler yiyorsun. var mi foto
brn de tatilden dondum . 52 kiloyum.ama daha fit oldum.çnku her gun bir kac saat yuzdum
sagolasin cnm sana da afiyet olsun bnde senin gibi besleniyorum bu koc burclarinin beslenmesi sanki eti ve tavugu iyice kestim canim bu aradaafiyet olsun canim..cok guzel yiyorsun.
ben de karpuz .bamya .haslanmis misir. bolnsalatalikla salata(japonlarin yaptiğı)
sütlü kahve. bir kac biskuvi. seftali kavun kayisi ve cilek ile smithiie
bunlari yedim.adet gunüm geldi .yarin bugun . .
afiyet olsun canim.bu ara tursu yiyorum. az tizlu.cok seveeim . arkadasimin kv si yapmis. sarimsakli. sirkesiz.cok sevdim. evde kensim.de yaotim salTLiktan. koç burcu guzeldir.:)sagolasin cnm sana da afiyet olsun bnde senin gibi besleniyorum bu koc burclarinin beslenmesi sanki eti ve tavugu iyice kestim canim bu arada
Ben de cok yuzdum tatilde iyi geldi
Bnde coo severim cok garip regl donemi yaklasinca hep tursu yemek istiyorumafiyet olsun canim.bu ara tursu yiyorum. az tizlu.cok seveeim . arkadasimin kv si yapmis. sarimsakli. sirkesiz.cok sevdim. evde kensim.de yaotim salTLiktan. koç burcu guzeldir.:)
Canim sadece bende degil yazlikta ve kv de de kaldilar ama 1-6 yas arasi 5 cocuk cok yordu 3 hafta hepimizin canini cikardi evde aradigim hicbirseyi bulamiyorum dun gittiler ancak üstünkörü toparladim ayrintiya giremedim bugun dinleniyorum pazartesi temizlige baslarim artikNe misafirmis boyle misafirin az kalani makbuldüranne babam haricinde kimsede bukadar kalamam sana kolay gelsin
Kolay gelsin sana canımCanim sadece bende degil yazlikta ve kv de de kaldilar ama 1-6 yas arasi 5 cocuk cok yordu 3 hafta hepimizin canini cikardi evde aradigim hicbirseyi bulamiyorum dun gittiler ancak üstünkörü toparladim ayrintiya giremedim bugun dinleniyorum pazartesi temizlige baslarim artik