Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Aynen canım..

Sonuç biraz düşük geldi beklediğinden ama olacak inşallah canım..Hayırlısıyla bi tercihleri de yapalım..Sağolasın

Canım benim psikoloji etkiliyor kesinlikle onda hemfikiriz..Psikolog da aynı şeyi söyledi.Umarım geçecek ve düzelecek.. :cry:
Kizcen icin hayirlisi olsun canim

Gecen tahlil yaptirmistin sonuclari nasil cikti

Heyy kızlar nerelerdesiniz ??? Bayram telasi mi var yoksa ? Ben de tum evi dip kose temizledim canim cıktı valla misafir de gelmicek ama adetten olmus sanirim bayram temizliği 😆😁

Yogunluktan kimse buraya bakamiyor galiba 😄 Bende bayram telasindayim. Ne yalan soyleyim diyette pek parlak gitmiyor bu ara. Regl olamadim onun şişliği var galiba tartida arti cikiyorum. Tabi o artinin bir baska sebebide iki gün üst üste gidilen misafirlikler ve senin icin yaptim yemezs n hatirim kalir israrlari 😞 neyse işte öyle böyle ilerliyoruz. Sizde durumlar nasil kizlar ? 🤔
Bu arada böyle pasta borek kacirdiginiz zamanlar aksam yemegini nasil geciriyorsunuz. Atliyormusunuz yoksa salataylami gecistiriyorsunuz ?

Yogunluktan kimse buraya bakamiyor galiba 😄 Bende bayram telasindayim. Ne yalan soyleyim diyette pek parlak gitmiyor bu ara. Regl olamadim onun şişliği var galiba tartida arti cikiyorum. Tabi o artinin bir baska sebebide iki gün üst üste gidilen misafirlikler ve senin icin yaptim yemezs n hatirim kalir israrlari 😞 neyse işte öyle böyle ilerliyoruz. Sizde durumlar nasil kizlar ? 🤔
Bu arada böyle pasta borek kacirdiginiz zamanlar aksam yemegini nasil geciriyorsunuz. Atliyormusunuz yoksa salataylami gecistiriyorsunuz ?
Bu ara ben ölüm orucuna girdim 😄😆😁 annemde 1 gun cok kacirinca 62.5 ciktim tartida ben sokkk en son 61.8 dim hemen kendimi kampa aldim bugun 4. günüm sabah 61.1 cikmistim bayramda nasil olur bilmem kacirmamaya dikkat edicem sok diyette verdiklerim geri gelir mi gorcezz

Gündüz cok kacirmissam ya hic yemem yedigim saate bağlı ya da aksam 1 kase çorba icerim salata da olur onun kalorisi de düşük bol bol bitki cayi ic su ic yeşil cay form cayi hemen vucuttan atilsin yaga dönüşmesin 😆🤪

Bu ara ben ölüm orucuna girdim 😄😆😁 annemde 1 gun cok kacirinca 62.5 ciktim tartida ben sokkk en son 61.8 dim hemen kendimi kampa aldim bugun 4. günüm sabah 61.1 cikmistim bayramda nasil olur bilmem kacirmamaya dikkat edicem sok diyette verdiklerim geri gelir mi gorcezz

Gündüz cok kacirmissam ya hic yemem yedigim saate bağlı ya da aksam 1 kase çorba icerim salata da olur onun kalorisi de düşük bol bol bitki cayi ic su ic yeşil cay form cayi hemen vucuttan atilsin yaga dönüşmesin 😆🤪
Şok diyet nasil canim detoks olanlardanmi. Banada lazım öyle birsey. Bayramin ikinci günü bende basliyim 😅

Şok diyet nasil canim detoks olanlardanmi. Banada lazım öyle birsey. Bayramin ikinci günü bende basliyim 😅
Ayran detoksu yaptim canim bayramdan sonra da yapabilirim soyle
Sabah ekmeksiz yumurtali klasik kahvalti sonra aciktikca tuzsuz ev ayrani iciyorsun evde firinda pismis tavuk vardi atilmasin diye oglenleri 1 er but tavuk yedim kalorisi dusuk zaten sonrasında da ayran ictim ara ara ayran gercekten de tok tutuyor bana bile kilo verdirdiyse herkese verdirir 😄😁 bol su da ic yesil cay ve form cayi da ic

Sabah ekmeksiz yumurtali klasik kahvalti sonra aciktikca tuzsuz ev ayrani iciyorsun evde firinda pismis tavuk vardi atilmasin diye oglenleri 1 er but tavuk yedim kalorisi dusuk zaten sonrasında da ayran ictim ara ara ayran gercekten de tok tutuyor bana bile kilo verdirdiyse herkese verdirir 😄😁 bol su da ic yesil cay ve form cayi da ic
Aksamdami tavuk yedin canim 🤔

Harikasın bende deniycem kesinlikle benimde tansiyon düşüyor sürekli

Kizlar diyet disinda bi konuda fikrinizi alabilirmiyim 🙄 salonuma fon perde yaptircam ama karar veremedigim icin aylardır bekliyor öyle. Koltuklarim keten kumas. resimde koyu durmus mavi gibi ama aslinda rengi koyu turkuaz ( dolabın paganinin rengine yakin )ve acik gri. Buna nasil fon perde gider sizce. Füme mi alsam dedim. Desenlimi desensizmi karar veremedim . Sonra kahvemi olsa dedim. Tül fonmu derken cikmaza girdi 😄. Şu an evim küçük oldugu icin hali almayi erteliyorum ama onun icinde fikir verebilirsiniz 😅 IMG_20200801_194514.jpgIMG_20200801_194540.webp
IMG_20200801_200503.webp

Son düzenleme:
Kizlar diyet disinda bi konuda fikrinizi alabilirmiyim 🙄 salonuma fon perde yaptircam ama karar veremedigim icin aylardır bekliyor öyle. Koltuklarim keten kumas. resimde koyu durmus mavi gibi ama aslinda rengi koyu turkuaz ( dolabın paganinin rengine yakin )ve acik gri. Buna nasil fon perde gider sizce. Füme mi alsam dedim. Desenlimi desensizmi karar veremedim . Sonra kahvemi olsa dedim. Tül fonmu derken cikmaza girdi 😄. Şu an evim küçük oldugu icin hali almayi erteliyorum ama onun icinde fikir verebilirsiniz 😅 Eki Görüntüle 2670180 Eki Görüntüle 2670179
Eki Görüntüle 2670186
Canm fume diyecektim bnde uygun geldi bana

Slm kizlar herkesim bayrami kutlu olsun ben dondum evimdeyim artik bayramdan sonra bircogumuzun yogunlugu da gececek tam gaz devam edeljm

Back
X