Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gecmis olsun canim cokİki gündur benim migren tuttu canim gene. Halada gecmedi. Önüme ne gelirse onu yedim valla.
Geçmiş olsun canım babmında oldu antibiyotik ile geçti baya bir sor oluyordur onunki çok kötüydü taş olmasından süphelenmisti doktor am çok şükür geçti geçmezse ona sorayım neler kullanmıştı belkide aynı şeyleri kullanıyorsundur doktoru ikigünde bir çağardı onu çok ciddi demişti dikkat edin kendinizeLenf bezlerim sisti kızlar dislerime ve kulagima vuruyor agrisi of offf antibiyotik kullanmaya basladim inşallah iyi gelir
çok geçmiş olsun canım inşallah şifan tez gelirLenf bezlerim sisti kızlar dislerime ve kulagima vuruyor agrisi of offf antibiyotik kullanmaya basladim inşallah iyi gelir
Gecmis olsun canim bizim oglan da 3 4 ay once bogazina kucuk cam seker kacirmisti cok korkmustum o geldi aklımaBende gelemedim kızlar kilo aldm sanki gelemedim diye ama ayın 28 inde hem cildiye hemde ortopedik uzmanına gidicem araştırma hastanesinden randevu aldm dizim iyi olursa hareketinde artar inşallah sani kopuyor ya kızımda bir boğulma vakası yaşadı hic olmıycak şey kimsenin aklına gelmiycek birşeyi ağzına aldı herşeyi alıyor bütün çocuklar böyle mi yoksa bizimkindemi sorum var anlamadm
Sanada geçmiş olsun canım tüm çocuklarda herşeyin ağıza alma var şuan onların tadarak tanıma dönemi benim kızda öyle olmayacak şeyler atıyor ağzına 2 abi olunca tüm gün gözüm üzerlerinde amann dikkat et rabbim evlatlarımızla sınamasın ben o boğulma olayını 2.de yaşadım ömrümden kaç yıl gitti bilmiyorum ama bizimki şurupla boğuldu morarana kadar nefes alamadı gözler kaydı rabbim kimseye yaşatmasınBende gelemedim kızlar kilo aldm sanki gelemedim diye ama ayın 28 inde hem cildiye hemde ortopedik uzmanına gidicem araştırma hastanesinden randevu aldm dizim iyi olursa hareketinde artar inşallah sani kopuyor ya kızımda bir boğulma vakası yaşadı hic olmıycak şey kimsenin aklına gelmiycek birşeyi ağzına aldı herşeyi alıyor bütün çocuklar böyle mi yoksa bizimkindemi sorum var anlamadm
Her gun bitane beze cıkıyor su an 3 tane var biri cenemin altinda digerleri de sol ve sag cene kemiginin altinda kbb gitsem iyi olacakti gidemedim saglik ocaginin dr gittim antibiyotik gecirir insallahGeçmiş olsun canım babmında oldu antibiyotik ile geçti baya bir sor oluyordur onunki çok kötüydü taş olmasından süphelenmisti doktor am çok şükür geçti geçmezse ona sorayım neler kullanmıştı belkide aynı şeyleri kullanıyorsundur doktoru ikigünde bir çağardı onu çok ciddi demişti dikkat edin kendinize
Sagol canim insallahçok geçmiş olsun canım inşallah şifan tez gelir
KBB ye git mutlaka geçmiyorHer gun bitane beze cıkıyor su an 3 tane var biri cenemin altinda digerleri de sol ve sag cene kemiginin altinda kbb gitsem iyi olacakti gidemedim saglik ocaginin dr gittim antibiyotik gecirir insallah
Bir sorayım babama çok ciddi olmasa korono zamanı dotkoru ikigünde bir hastaneye çağırmazdm dedi hatta hastalık olmsa yarışını hemen yaprdm demişti hatırlıyorum normal doktora gitmelisin bak git gide ilerler seni konuşamaz hale sokar babam.konuşamaz haldeydi çok kötü birşey yaHer gun bitane beze cıkıyor su an 3 tane var biri cenemin altinda digerleri de sol ve sag cene kemiginin altinda kbb gitsem iyi olacakti gidemedim saglik ocaginin dr gittim antibiyotik gecirir insallah
Bizimki yatağının mobilyasının vidaları kapamak için üreten firma plastik sert bant koymuş bilirsiniz sizde kızd sonu tırnaklayıp çıkarmış uyuyordu bende banyodaydım kapıyı aralık bıraktım ne olur ne olmaz diye evde o uyurken makine bile açamıyorum birdefa tükrüğünde boğuluyordu nasıl korktum acile gittik geçen gün boğazı çok tahriş olmuş iyikide ciğere faln kaçmamış tomografi röntgen falan çekildi hep gözüm üzerinde çok korkuttu beni çıkaramadım tam yutağındaydı almaya çalıştm gitti boğazından nefes borusunda kalmadı ciğerinede kaçmaması rabbimin mucizesi biz ne yaparsak yapalım onları koruyan olmasa elimizden hicbirşey gelmiyor onu anladm Rabbim cümlemizin evlatlarını korusun inşallahSanada geçmiş olsun canım tüm çocuklarda herşeyin ağıza alma var şuan onların tadarak tanıma dönemi benim kızda öyle olmayacak şeyler atıyor ağzına 2 abi olunca tüm gün gözüm üzerlerinde amann dikkat et rabbim evlatlarımızla sınamasın ben o boğulma olayını 2.de yaşadım ömrümden kaç yıl gitti bilmiyorum ama bizimki şurupla boğuldu morarana kadar nefes alamadı gözler kaydı rabbim kimseye yaşatmasın
Allah korumuş ben çocuklarda boğulma olayından çok korkuyorum okurken içim cız etti Rabbım tekrarını yaşatmasınBizimki yatağının mobilyasının vidaları kapamak için üreten firma plastik sert bant koymuş bilirsiniz sizde kızd sonu tırnaklayıp çıkarmış uyuyordu bende banyodaydım kapıyı aralık bıraktım ne olur ne olmaz diye evde o uyurken makine bile açamıyorum birdefa tükrüğünde boğuluyordu nasıl korktum acile gittik geçen gün boğazı çok tahriş olmuş iyikide ciğere faln kaçmamış tomografi röntgen falan çekildi hep gözüm üzerinde çok korkuttu beni çıkaramadım tam yutağındaydı almaya çalıştm gitti boğazından nefes borusunda kalmadı ciğerinede kaçmaması rabbimin mucizesi biz ne yaparsak yapalım onları koruyan olmasa elimizden hicbirşey gelmiyor onu anladm Rabbim cümlemizin evlatlarını korusun inşallah
Aminnn ecmain inşallah canım evde tektim nasıl korktum anlatamam normalde okadar panik olmam müdahale ederim lakin düzelmeyince kötü oldum ya çok zorduAllah korumuş ben çocuklarda boğulma olayından çok korkuyorum okurken içim cız etti Rabbım tekrarını yaşatmasın
Allah korumuş canim. Cocuklarin ne zaman ne yapacagi belli olmuyor.Aminnn ecmain inşallah canım evde tektim nasıl korktum anlatamam normalde okadar panik olmam müdahale ederim lakin düzelmeyince kötü oldum ya çok zordu