Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kızlaarr ben geldim 2 gündür yine menü yazamadım bir türlü düzen oturmuyor neyse bugün yazayım bari

Sabah 8:30
1 büyük dilim karpuz

10:00
1 fincan sade Türk kahvesi

12:00
1 küçük yerli muz

Bugün canım hep meyve istiyor hava sıcak yemek yemek istemiyorum sabahtan beri klima da açmadım deli gibi su içiyorum çocuklarla çok darlandım şimdi oğlanı uyutup evi silip çamaşırlar uğraşacam
Z zeze_35 canım spor candır hele başlayın kilolar daha kolay gider evde hangi sporu yapacaksınız ne güzel eşinde destek olacak ben lesli yaparken eşim bana ancak gülüyor oldu olmadı diye dalga geçiyordu😬
Leslie ile baslicaz canim Cloie Ting de olabilir

Kızlaarr ben geldim 2 gündür yine menü yazamadım bir türlü düzen oturmuyor neyse bugün yazayım bari

Sabah 8:30
1 büyük dilim karpuz

10:00
1 fincan sade Türk kahvesi

12:00
1 küçük yerli muz

Bugün canım hep meyve istiyor hava sıcak yemek yemek istemiyorum sabahtan beri klima da açmadım deli gibi su içiyorum çocuklarla çok darlandım şimdi oğlanı uyutup evi silip çamaşırlar uğraşacam
Z zeze_35 canım spor candır hele başlayın kilolar daha kolay gider evde hangi sporu yapacaksınız ne güzel eşinde destek olacak ben lesli yaparken eşim bana ancak gülüyor oldu olmadı diye dalga geçiyordu😬
Canim sicaktandir meyve ye bisey olmaz kuzum yemek yemeyeceksen

Yediklerim
Kahvaltida
Kiymali 2 yumurta
1 dilim kizarmis tereyağlı ekmek

Arada
Yarim paket diyet biskuvi 90 kcal
Sade soda

Aksam
3 kepce mercimek çorbası
1 tane kiymali az pirinc cok bulgurlu dolma
Yarim kase yoğurt

Kızlar ben bugün akşama kadar meyveyle geçirdim ama akşam yemeğinde patlıcan tava yapmıştım eşimde dumanı tüten çok güzel bir ekmek getirince ekmek fazla kaçtı akşamda çayın yanında biraz kuruyemiş yedim ama yarın daha düzenli bir menüyle gelicem inşallah yemeği 7 saat önce yedim umarım erimiştir pişmanlık hissediyorum

20200819_095002.webp
1 tam birde 1 yumurtanin beyaziyla sucuklu yumurta
1 ceri yarim salatalık
Az kasar
1 dilim kizarmis tam buğday ekmeği

Bir de cocuklara yaparken tadina bakayim derken ince 1 krep yemis olabilirim 😄🤭🤫 bu kahvaltidan önceydi biraz fazla oldu ama yapacak bisey yokk

Dün akşam
Köfte patates yedim
Bugün sabah
Bal kaymak
Peynir

Sabahı erken yaptığım için acıkınca saat 3 te yedim köfteli patates iki dilim ekmek
Akşam salata ve mangal var ama sadece salata düşünüyorum

Kahvaltı 9:00
IMG_20200819_091710.webp

Saat 11:00
1 tane algida classic dondurma

Saat 13:00
1 fincan sade nescafe
1 tane lokum

Saat 19:00
Haşlanmış tavuk
Söğüş domates salatalık
Birkaç tane patates kızartması

Saat 21:00
1 fincan sade nescafe
Birkaç tane kuruyemiş
2 dilim nektari

Yazmayi unuttum bugun 30 dk leslie yaptım 😄🙃
Yaa başladınız demek yarın bende vakit bulabilirsem yapayım iyi oluyor böyle siz yazınca benimde yapasım geliyor
Bayramdan sonra diyetisyene gitmeye niyetim vardı ama adanada koronavirüs vakaları çok arttı hastaneye gitmeye korkuyorum evimizin çevresi bile sürekli kıpkırmızı evden çıkmaya korkar olduk birsüre erteleyeceğim eşimin kuzeni hemşire abla sakın hastaneye gelme diyor çemberin çok daraldığını hissediyorum eşimin dairede bile koronalı personel çıkmış neysek bayramdan sonra izinliydi hiç işe gelmemişti

Ben de dun mantar yedim.3 kasik 2 kasik semizli yogurt 3 galeta ve 1 dilim peybir
En sin 2 draje cikolata yedim gundux 2 hurma ve 2 ceviz yemistim

Yaa başladınız demek yarın bende vakit bulabilirsem yapayım iyi oluyor böyle siz yazınca benimde yapasım geliyor
Bayramdan sonra diyetisyene gitmeye niyetim vardı ama adanada koronavirüs vakaları çok arttı hastaneye gitmeye korkuyorum evimizin çevresi bile sürekli kıpkırmızı evden çıkmaya korkar olduk birsüre erteleyeceğim eşimin kuzeni hemşire abla sakın hastaneye gelme diyor çemberin çok daraldığını hissediyorum eşimin dairede bile koronalı personel çıkmış neysek bayramdan sonra izinliydi hiç işe gelmemişti
Ben sabah yapiyorum kizimla esim de aksam yapiyor bakalim devam ettirebilursem esim kesin devam eder de ben tırttt
Canim online diyetisyenler var onlara baksan olmaz mı veya ozel muayenehanesi olanlar da olabilir hastaneye biz de zorunlu olmadikca gitmiyoruz gecen lenf bezlerim icin saglik ocagina gittim gittigim saatte de pek kimse yoktu dr disarda muayene etti

Sersumun aldigi robot supurgeden aldim kizlar supurup siliyor valla pek rahatmis yaa😊😊
Eminim çok rahattır iyi günlerde kullan canım bizim evin robotu(ben) bir türlü işleri bitiremiyor temizliyorum max 15 dk duruyor sonra yine birşeyler dökülüyor saçılıyor heryer oyuncak ev mayın tarlası gibi

Eminim çok rahattır iyi günlerde kullan canım bizim evin robotu(ben) bir türlü işleri bitiremiyor temizliyorum max 15 dk duruyor sonra yine birşeyler dökülüyor saçılıyor heryer oyuncak ev mayın tarlası gibi
Cok haklisin ayni benn beni tarif ettin rssmen😄😁 o robotlar icin etrafta oyuncak daginiklik olmamasi lazim demi
benim vaktimin cogunu evi toparlamak sliyor zaten hos toparka arkani don yine dağılmış 😤😡

Gule gule kulkan canim markasi ne canim bi de kaca aldin
sagol canim markasi xaoimi, valla gecen hafta 4.500 du bu hafta bi baktik 3 bin tl hemen aldik o nedenle
evet valla cocuk olunca anneler robaot oluyor cnm o kadar haklisin ki sagol kuzim😊

Back
X