Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kızlar birde ben sallama yeşil çay içmiyorum bildiginiz tomurcuk gibi yeşil çay içiyorum demlenir demlenmez içilmesi gerekiyor hemen acıyor toksit üretmeye başlıyormuş kardeşime diyetisyen yeşil çayı bırakırsan kilo almaya baslarsın demişti çoğunlukla ôdem olsada doğru diyor

Kızlar ôzel okullarla ilgili ne düşünüyorsunuz okullar tatil edildi kaç ay oldu eee eğitimde verilmiyor şimdi eşim kardeşini ôzel okula yazdırmıştı hem dershane hemde ôzel okul hizmet vermediler şimdi de para istiyorlar ücretli okul olduğu için hizmet vermeden ücret talep edemezler diye biliyorum birde mücbir durum söz konusu bir miktar vermiştik gerisini vermeme gibi bir durumumuz olbilirmi avukat tanıdığı olanlar ilgilense yardımcı olabilir mi acaba

Kızlar ôzel okullarla ilgili ne düşünüyorsunuz okullar tatil edildi kaç ay oldu eee eğitimde verilmiyor şimdi eşim kardeşini ôzel okula yazdırmıştı hem dershane hemde ôzel okul hizmet vermediler şimdi de para istiyorlar ücretli okul olduğu için hizmet vermeden ücret talep edemezler diye biliyorum birde mücbir durum söz konusu bir miktar vermiştik gerisini vermeme gibi bir durumumuz olbilirmi avukat tanıdığı olanlar ilgilense yardımcı olabilir mi acaba
[/QUOTE
Bu yilki egitim yili icin mi gectigimiz donemde mi
gectigimiz dönem icinse onlar zaten uzaktan egitim olarak yaptilar o yuzden para iadesi yapmazlar

Ödenmemiş bölüm var onun için sordum iade almaktan kasıt o iş hukukuna bakan biri vardı görse mesajı yazacamda çözülür inşallah özel okullar sonuçta bir yıllık gezi yemek servis ücretlerinin toplamını öğrenciden alıyor bu hizmetlerin hiçbirini vermediki hizmet bedeli karşılığında ücret talep ediyorlar sonuçta hizmet vermeyince para isteme hakları varmı onu araştırıyorum şu zamanda herkesin işi zora girdi kimse çalışmadı para nerden gelsinde ödesin

Ödenmemiş bölüm var onun için sordum iade almaktan kasıt o iş hukukuna bakan biri vardı görse mesajı yazacamda çözülür inşallah özel okullar sonuçta bir yıllık gezi yemek servis ücretlerinin toplamını öğrenciden alıyor bu hizmetlerin hiçbirini vermediki hizmet bedeli karşılığında ücret talep ediyorlar sonuçta hizmet vermeyince para isteme hakları varmı onu araştırıyorum şu zamanda herkesin işi zora girdi kimse çalışmadı para nerden gelsinde ödesin
Dogru diyorsun canim da bastan tum parayi verenlere iade yapmamislar yemek ve servis ücretlerini

Dun aksam.bikac haleta 2 dilim izmir tulumi 2 incir bikac cips yedim bir isirik da tahinlo yufka yapmistim yufkaya tahin sariosun o sekilde ondan yedim 1 kayisi da
Bu sabah fazla geldim 400 gram kadar sanirim regl donemi yaklasiyor diye
Sabah 2 kuru kayisi kahve ve bikac fistik

Kizlarrr kilo vermem lazım bayadir kiyafet almadim kucuk seyler tisort falan haric parca psrca aldim gunu gecirdim o kadar 2 3 4 yil once aldigim kiyafetlere zor giriyorum kollarim da kalinlasmis basenlerim de belim inceydi biraz da o kalinlasmis offf 3 4 kilo vermem lazim sıkıldım 60 lardan

Kızlaarr ben geldim 2 gündür yine menü yazamadım bir türlü düzen oturmuyor neyse bugün yazayım bari

Sabah 8:30
1 büyük dilim karpuz

10:00
1 fincan sade Türk kahvesi

12:00
1 küçük yerli muz

Bugün canım hep meyve istiyor hava sıcak yemek yemek istemiyorum sabahtan beri klima da açmadım deli gibi su içiyorum çocuklarla çok darlandım şimdi oğlanı uyutup evi silip çamaşırlar uğraşacam
Z zeze_35 canım spor candır hele başlayın kilolar daha kolay gider evde hangi sporu yapacaksınız ne güzel eşinde destek olacak ben lesli yaparken eşim bana ancak gülüyor oldu olmadı diye dalga geçiyordu😬

Back
X